Xen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 arkadaşlar merhaba yaklaşık olarak 3 gecedir frostmane serverine giremiyorum girsemde 20K latencyle girmemle dc olmam bir oluyor. (normalde 1 dakka sonra hiç bişi görmeden dc oluyorum) hacklandiğimi sanmıyorum çünki oyuna 20K latency ile girdiğimde hep aynı yerde kaldığımı gözlemliyoruım (altınlar vs de duruyor gözüküyor) format attım modemi resetledim ama oyunu yeniden kuramadım (4. cd yok) bu tip bir sorunu yaşayan arkadaşım varmı yakın zamanda yada bir önerisi olan varmıdır. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bu arada sadece frostmane de oluyor diğer serverlere girdiğimde hiç bir sorun yok 259-300 latencyle oyun oynanbiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bende oluyo o dünden beri giremiyorum cok fena neden olduğunu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 guildden bi arkadaşta da (angre) oluyor bu arada bir, frostmane'e giremicek gibi oluyor nerdeyse, ama diğer serverlarda 200 ms ile dolanıyor. kablo onun bağlantısı, sizin de öyleyse kabloda bişey vardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 yok adsl benimki istanbul büyükçekmecede oturuyorum avcılardan arkadaş bağlanıyo normal ben bağlanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 aynı sorunlarla bende karsılasıyodum. senle alakalı degil kesinlikle. GM lere ticket atıp karakterinin yerini degistirmesini soyle. benim basıma cok kes geldigindne biliyorum karakterini bi yerde baska bi yere alsın. bende hep calıstı ama calısır garantisi vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baradrun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Grim Batoldayım bende aynı sorun bendede var. servera girmekte zorlanıyorum girsemde 16k ms oluyo ve sürekli disconnect yiyiyorum. diyer serverlarda 150 ms çarşamba gününden beri böyle çıldırmamak elde deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar