Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 nasıl becerebilirim? benim pc sizlere ömür. kuzenin karakteriyle questlerde boost yapcam ama tek makinada nasıl girebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 2 tane wow acılıyor ztn bi pc de.benim pc sizlere ömür demişin ona bişi yapamayız sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ona tek bi care var bilgisayarı deistirmek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hmmm zor bir soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 eskiden yapardım makin aeskimeden önce 2 ayrı charla simdi 1 wow actıgımda oyun kasıyor 2 incisinde dusunemiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Ben geçenlerde bir questim için yaptım onu , follow yapıyorsun bir sorun olursa alt tab . Basit yani bir program falan gerektirmiyor. Sadece iyi bir pc gerektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Yok be iyi pc felan gerektirmiyor. ben eski pc imde cok rahat SM yapıyordum öyle. eski pc. P4 3.2 1gb ram X300 256mb ekran kartı. bu pc'de cok rahat 2 acc acıp oynuyordum. Window mode acınca kasıyordu ama normal oynarken sorun olmuyor bişi oldugu zaman alt tab yapıyordum rahat rahat oynuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 farkettim abi bilmiyordum ki hiç denemedim o yüzden sorry dude follow muhabbeti kıyak yalnız tabi biraz yavaş yürümek zorunda kalıyorum bağzen geç falan kalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hozceri said: eskiden yapardım makin aeskimeden önce 2 ayrı charla simdi 1 wow actıgımda oyun kasıyor 2 incisinde dusunemiyorum bile Ya aynısı bende de oldu, açıp içini falan da temizledim neden oluyor bu olay? Benim de bilg.i ilk aldığımda full grafiklerle 2 acc açınca kasıodu anca, şimdi tek açınca ara ara kasıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ben yapıyorum druid i 3 man questleri yaptırdım iyi pc yetio ench lerini fln yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 şahsen şu şekilde oynuyorum Maximizer addonu ile istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz WoW pencerelerini. Multibox içinde Keyclone programını kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Dün böle biri girdi avye ele shaman chain atıp duruyodu :P (5orc shammy aynı anda chain lightningi minik gnomelara atarsa nolur?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arachnoid Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 PC iyi değilse spike yapıyor. en azından benimkinde 2 wowun 1'inde spike oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar