tyranny Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 gayet temiz,az kullanılmış,gümüş rengi işlemesiz gerçek zippo 30ytl iletişim [email protected] not:kargo ücreti benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Foto koysaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 zippo elden alınır 30 ytl'lik zippo ebayden alıp satsan da kar edemezsin insanlar sahte diye şüphe eder vs. neyse çok konuşuldu bunlar burda.. okuyan okumuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yapabileceğim 2 yorum da yapılmış. 2 patime de +1 diorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyranny Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 valla haklısınız foto koycam en kısa zamanda ok,eger ilgilenen çıkarsa detaya girerim diye resim vs..kasmadım açıkçası 30 ytl orjinal zippo için saçma bi fiyat durabilir ama ikinci el neticede kalkıp da 50-60 a satamam herhalde,sigarayı bıraktım(en azından oyle olduğunu düşünüyorum)elimden çıkarmaya calısıyorum bunlar burda cok konusulmus olabilir fakat ben yeniyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar