Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 şimdi efendim creative zen v var bende, cihaz açılmıyor, resete basıyorum şöle bi 5 sn basılı tutyorum ı ıh zaten pc ye takınca da ne alet herhangi bir tepki veriyor ne pc. kısacası sevgili mp3 üm hiç bir şekilde hiç bir şeye tepki vermiyor. sürekli kapalı duruyor ölece kafayı yiyecem, yardımlarınza muhtacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 benim zen touch'un da firmware'i bozuldu bilgisayardan da yüklenmiyor kaldı öyle. creative'in bu tazr baya sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 creative in acilmiyan zenler icin cikardigi bir programi var onu deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 pc ye takınca da tepki vermiyor. hmm. servis denemez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Viktor said: creative in acilmiyan zenler icin cikardigi bir programi var onu deneyin programın adını biliyorsan söyleyebilirmisin, bir de pc de görmüyor öyle bi illet yani :D roket adam said: pc ye takınca da tepki vermiyor. hmm. servis denemez misin? deniyecem de vakit bulamıyorum. bi de gaziosmanpaşa da servis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar