Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 SturmVogel said: Quibble said: SturmVogel said: cado said: SturmVogel said: 12 Monkeysonun sonu iyi bitmiyormuydu yaw ? sen o filmi anlamamışsın ewlat. uçağın içindeki adam ve kadın Bruce Willis ölünce nerdeyse çak beş yapacaktı. Bu finalden anlıyoruz ki 80 yıl sonra yeraltı dünyasını yöneten konsey aslında 1999da virüsü yayan tarafın bir devamı idi. ????bende anlamamışım demek ki ozmn o konsey niye Bruce Willis i gönderiyor kurtarsın diye ? kime show yapıor bak biz kurtarmaya çalıştık diye ? niye yapıyor? bunlar yer altı dünyasını yönetiyorsa ne diye kurcalıyorlar olayı? bak seyirciye bizim yaptığımızı göstermemiz gerek mi diyorlar?? ben anlamadım :P edit: Dalga geçmek için neden arayan okumasın spoiler kendi egemenliklerinin devamı için tabii... en azından bu şekilde egemenliklerinin sarsılmasını önlemiş oldular bir süre daha. edit: kanıt 1: konsey John Cole'u madem öldürmek istemedi neden 1. Dünya Savaşı'nın tam ortasına telepport ettilero nu o zaman? kanıt 2: madem John Cole'u seviyorlardı konsey neden tam 1999da olay günü havalalanı'na silahlı adamlar yolladı iş geri teperse onu vurmak için? ama amaya filmin sonunda kadın "im in insurance" diyince ben düşünmüştüm ki işimizi garantiye aldık beni yolladık yanına seni durdurmak garanti olsun diye söyluyor sanmıstım. büyük edik !bide Cole un görevi sanki virusun yayıldıgı yerı ve adamı bulmaktı gibi.. Cole bunu bulup öldü. ama sigortacı abla işi garantiye alıp sorunu çözdü. ?? diye düşümmüştüm. bide 1. dunya savasına gonderme olayı yanlıslıkla gerceklesmemısmıydı. isteselerdi akıl hastanesinde tıkılı bırakırlardı Cole u. ama ordan kurtardılar. ayrıca Cole u öldürmek için başka yol mu yok? tabi en basitinden kafesten öldürmek için mi seçtiler Bruce abimizi? Ve en baştaki sorum: Tek uygarlık var ve başındakiler belli. Kime neyi ispatlamak için " bakın biz kendimizi kurtarmaya çalışıyoruz" tribine girmeleri için bi neden göremiyorum. hani bizim filmden çıkardıklarımız dışında official bi açıklama var mı ? =) sana güvenmediğimden değil de kanıt lazım :P bi edik daha bide tabi Cole un çocukluk halini gösteriyorlar. 1- Film boyunca Cole un flashbacklarının kaynaklandıgı anı yakalıyorlar.. 2- Sanki gelecekteki Cole öldü ama geçmiştekini kurtardı ve Bebe Cole yaşayacakmış gibi bbir izlenimi sadece bende mi bırakıyor?? ofisteyim çok sıkıldım o yüzden kurcalıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Gladyatör das boat pi ağır roman öldüren sis diyebiliriz (trajik biten desek daha doğru olur aslında).Bu kadar yeter zira arkadaşlar küfür edebilir (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 swordfish. saw serisi yeniden vizyona giricek diye böyle yaptım FUNNY GAMES bir kaç tane daha var dilimin ucunda ama... off neydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yo! Yaw tetikçi gönderdiler diyorum yo, vuracaklardı diyorum Cole'u yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 12 Monkeys Ya ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?O filmin sonunda kadın uçakta virüsü yayıcak olan adamı yakalıyordu. Film boyunca yapılanlarda,geleceğin değiştirebileceği yönünde olduğundan bence o film mutlu sonla bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sawer said: 12 Monkeys Ya ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?O filmin sonunda kadın uçakta virüsü yayıcak olan adamı yakalıyordu. Film boyunca yapılanlarda,geleceğin değiştirebileceği yönünde olduğundan bence o film mutlu sonla bitti. yo!! asıl ben yanlış hatırlamıyorsam böyle birşey olmuyor kadın Bruce'un cesedinin başında ağıt yakarken uçaktaki bir adam ve kadın (aynı örgütten) çak beş yapıyordu. ki Cine5'de en az 3-4 kez izlediğim film bu. John peşinde tetikçiler olduğunu anlıyor hatta kendisini takip edemesinler diye dişlerini kerpetenle söktürüyordu. ( meğersem dişinde izleme cihazı var yo ) Len adamı gelecekten gelen tetikçiler izlemese niye söksün dişlerini kerpetenle? birimiz fena halde epic fail olacağız ama hangimiz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 film isimleri snatch: hiç iyi yok , pay back: hiç iyi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 star wars 3 de kısmen öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Quibble said: SturmVogel said: Quibble said: SturmVogel said: cado said: SturmVogel said: 12 Monkeysonun sonu iyi bitmiyormuydu yaw ? sen o filmi anlamamışsın ewlat. uçağın içindeki adam ve kadın Bruce Willis ölünce nerdeyse çak beş yapacaktı. Bu finalden anlıyoruz ki 80 yıl sonra yeraltı dünyasını yöneten konsey aslında 1999da virüsü yayan tarafın bir devamı idi. ????bende anlamamışım demek ki ozmn o konsey niye Bruce Willis i gönderiyor kurtarsın diye ? kime show yapıor bak biz kurtarmaya çalıştık diye ? niye yapıyor? bunlar yer altı dünyasını yönetiyorsa ne diye kurcalıyorlar olayı? bak seyirciye bizim yaptığımızı göstermemiz gerek mi diyorlar?? ben anlamadım :P edit: Dalga geçmek için neden arayan okumasın spoiler kendi egemenliklerinin devamı için tabii... en azından bu şekilde egemenliklerinin sarsılmasını önlemiş oldular bir süre daha. edit: kanıt 1: konsey John Cole'u madem öldürmek istemedi neden 1. Dünya Savaşı'nın tam ortasına telepport ettilero nu o zaman? kanıt 2: madem John Cole'u seviyorlardı konsey neden tam 1999da olay günü havalalanı'na silahlı adamlar yolladı iş geri teperse onu vurmak için? ama amaya filmin sonunda kadın "im in insurance" diyince ben düşünmüştüm ki işimizi garantiye aldık beni yolladık yanına seni durdurmak garanti olsun diye söyluyor sanmıstım. büyük edik !bide Cole un görevi sanki virusun yayıldıgı yerı ve adamı bulmaktı gibi.. Cole bunu bulup öldü. ama sigortacı abla işi garantiye alıp sorunu çözdü. ?? diye düşümmüştüm. bide 1. dunya savasına gonderme olayı yanlıslıkla gerceklesmemısmıydı. isteselerdi akıl hastanesinde tıkılı bırakırlardı Cole u. ama ordan kurtardılar. ayrıca Cole u öldürmek için başka yol mu yok? tabi en basitinden kafesten öldürmek için mi seçtiler Bruce abimizi? Ve en baştaki sorum: Tek uygarlık var ve başındakiler belli. Kime neyi ispatlamak için " bakın biz kendimizi kurtarmaya çalışıyoruz" tribine girmeleri için bi neden göremiyorum. hani bizim filmden çıkardıklarımız dışında official bi açıklama var mı ? =) sana güvenmediğimden değil de kanıt lazım :P bi edik daha bide tabi Cole un çocukluk halini gösteriyorlar. 1- Film boyunca Cole un flashbacklarının kaynaklandıgı anı yakalıyorlar.. 2- Sanki gelecekteki Cole öldü ama geçmiştekini kurtardı ve Bebe Cole yaşayacakmış gibi bbir izlenimi sadece bende mi bırakıyor?? ofisteyim çok sıkıldım o yüzden kurcalıyorum :P ?? (o))) eglendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 night watch var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 12 maymun Sturmvogel sallamış. filmin ucu açık.kesinlikle bir yargı yok.yanlız tek olmayan birşey varsa oda virüsü yayanların willis i gönderenlerin olması.yok öyle birşey.filmin sonundaki en büyük ipucu,uçaktaki kadının örgütten olması,ve virüsü engelleyecek olması.o kadın o kadınmı,tartışılır. fakat zaten film onu anlatmıyor,modern bir kader portresi çiziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ya biri çıksın Allah rızası için en azından Cole'un kendi dişini niye söktüğünü söylesin. Basbaya takip ediyorlardı, öldüreceklerdi adamı. size laflar hazırladım akşamı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 SturmVogel said: Sawer said: 12 Monkeys Ya ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?O filmin sonunda kadın uçakta virüsü yayıcak olan adamı yakalıyordu. Film boyunca yapılanlarda,geleceğin değiştirebileceği yönünde olduğundan bence o film mutlu sonla bitti. yo!! asıl ben yanlış hatırlamıyorsam böyle birşey olmuyor kadın Bruce'un cesedinin başında ağıt yakarken uçaktaki bir adam ve kadın (aynı örgütten) çak beş yapıyordu. ki Cine5'de en az 3-4 kez izlediğim film bu. John peşinde tetikçiler olduğunu anlıyor hatta kendisini takip edemesinler diye dişlerini kerpetenle söktürüyordu. ( meğersem dişinde izleme cihazı var yo ) Len adamı gelecekten gelen tetikçiler izlemese niye söksün dişlerini kerpetenle? birimiz fena halde epic fail olacağız ama hangimiz bakalım hmm Ya Filmin sonunda virüse sahip adam,uçağa binerken yanında koltukda bruce'u geçmişe yollayan gruptaki kadın oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 başlığı 12 Monkeys yapayım mı safd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 SturmVogel said: ya biri çıksın Allah rızası için en azından Cole'un kendi dişini niye söktüğünü söylesin. Basbaya takip ediyorlardı, öldüreceklerdi adamı. size laflar hazırladım akşamı bekliyorum. cole artık başkasının pisligini aramaktan,kendisine zorla verilen görevi yapmaktan,ikidebirde çekilip göreve zorlanmaktan sıkıldıgı için dişini söktü. cole filmin başından anlaşıldıgı üzere bir suç işlemiş,ve bu görevi başarırsa suçundan kurtulabilecegi vaadi üzerine bu görevi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 mulgear6 said: star wars 3 de kısmen öyle? kötüler sonlarını hazırlıyo onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar