Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Neyse uzatmaya da lüzum yok. puan eşitliği halinda beşiktaş uefada.
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Fistan said: Xo said: neyse Fistan sağolsun bu topicde hit aldı biraz :) intaar mı etceksin? yeterli hiti almadı gerçi daha. l2spell
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Fistan said: aklı sıra ayar verdiğini düşünen ben miyim yoksa pauha ahuah diye cocukca tavırlar sergileyen sen misin ? üstüne üstlük gülüm diyip zenci menci diye gönderme yapmaya calısmıssın.sen de kalsın o zenci. bırak bırak. fail oldun ama hala kasıyosun işte. kimin çocukça tavır sergilediği belli. başta atarsan lafı eğleniriz böyle.
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hepinize birden ayar veririm ki ben
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sen kimin fake'isin aylardır bay getirdin. söyle de ortam rahatlasın
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Consun feykiyim ben. ayrıntılı bilgi garbage.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Consa kafam girsin. açık sözlü olmakta bi erdemdir. ya banlandın yeni açtın Xo yu, ya da başka bişey.hey allam.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 tamam söyleme arkadaşım bu kadar utanıyorsan eski accountunu.
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 :D konuya bak konuşulana bak cons ne alaka la
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Profilimde yazan tarihte patiye bu ad ile kaydoldum ve yazmaya başladım. fake falan değilim çok merak ettiysen. maça gelince de. trabzon her sene sonu final niteliğinde olan fb maçlarını kaybetti evinde. bu da onlardan biri olur
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Fistan said: fakesin tamam seni çok mutlu ediyorsa öyle bil :) zaten bu topicde yeterince üzüldün.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Anerchy şimdi konuş adet yerini bulsun
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Xo said: Fistan said: fakesin tamam seni çok mutlu ediyorsa öyle bil :) zaten bu topicde yeterince üzüldün. üzülmedim
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 o zaman sorun yok. sevindim adına
Öne çıkan mesajlar