Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Neyse uzatmaya da lüzum yok. puan eşitliği halinda beşiktaş uefada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Fistan said: Xo said: neyse Fistan sağolsun bu topicde hit aldı biraz :) intaar mı etceksin? yeterli hiti almadı gerçi daha. l2spell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Fistan said: aklı sıra ayar verdiğini düşünen ben miyim yoksa pauha ahuah diye cocukca tavırlar sergileyen sen misin ? üstüne üstlük gülüm diyip zenci menci diye gönderme yapmaya calısmıssın.sen de kalsın o zenci. bırak bırak. fail oldun ama hala kasıyosun işte. kimin çocukça tavır sergilediği belli. başta atarsan lafı eğleniriz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 güllerinle eğlen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hepinize birden ayar veririm ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 o güller 20 cm di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sen kimin fake'isin aylardır bay getirdin. söyle de ortam rahatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hepimiz cons'un fake'iyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Consun feykiyim ben. ayrıntılı bilgi garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Consa kafam girsin. açık sözlü olmakta bi erdemdir. ya banlandın yeni açtın Xo yu, ya da başka bişey.hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 kafan girsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 tamam söyleme arkadaşım bu kadar utanıyorsan eski accountunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Anerchy said: kafan girsin? girsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 berabere biter bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 :D konuya bak konuşulana bak cons ne alaka la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 girmesin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 wellcome to garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Profilimde yazan tarihte patiye bu ad ile kaydoldum ve yazmaya başladım. fake falan değilim çok merak ettiysen. maça gelince de. trabzon her sene sonu final niteliğinde olan fb maçlarını kaybetti evinde. bu da onlardan biri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 fakesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 evet. bi sorun mu war? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Fistan said: fakesin tamam seni çok mutlu ediyorsa öyle bil :) zaten bu topicde yeterince üzüldün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Anerchy şimdi konuş adet yerini bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Xo said: Fistan said: fakesin tamam seni çok mutlu ediyorsa öyle bil :) zaten bu topicde yeterince üzüldün. üzülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 o zaman sorun yok. sevindim adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar