Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Yahu şu müzik, resim, beden eğitimi derslerini hiç anlamam. Lise sondayız Össye hazırlanmamız, fos derslerde test filan çözmemiz gerekiyor. Ama resim dersinde yastık dikmediğim, mum yapmadığım için 4, müzikte flüt çalamadığım için 1, Beden eğitiminde ters takla atamadığım için 4 almıştım. Birde resimden 0 aldığı için not yükseltme sınavına giren bir arkadaşım var, onuda geçememişti.
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yuh. biz mf olduğumuz için edebiyat dersinde bile isteyenler test çözüp isteyenler hocayı dinliyordu. hiç öle boş beleş derslerden not almadık son sene direk herkese 5 geldi.
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bende mf idim :( gerçi lise 1 de oldu o olay
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 95 alıp ağlayan falan da var nie 100 değil die.topunuzu .. kesim
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bizim lisede kızlar süper yapardı bunu. - cansu nasıl geçti sınav ? + yaaaa sorma :( çok kötü yaaaaa, bildiğim herşeyi karıştırdım off yaaa - sıkma canını ya, bak ben 45 alıcam ekikikk + yaaaa /cry /cry 1 hafta sonra hoca: cansu.. 90 + oleeeyyy ley ley löy leyyyy
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 liseyi bilmemde üni.de önemli ya. 95 ile 100 arasında 1 harf notu 0.3 ortalama farkı var şaka değil :)
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Xo said: bizim lisede kızlar süper yapardı bunu. - cansu nasıl geçti sınav ? + yaaaa sorma :( çok kötü yaaaaa, bildiğim herşeyi karıştırdım off yaaa - sıkma canını ya, bak ben 45 alıcam ekikikk + yaaaa /cry /cry 1 hafta sonra hoca: cansu.. 90 + oleeeyyy ley ley löy leyyyy hemen smileyi weriorum:
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Bende de batıl bi inanç haline geldi ne zaman iyi geçti ya falan desem kıytırık bi not alıyorm, ondan dolayı paso kötü veya eh işte falan diyorum.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 7thBreath said: Bende de batıl bi inanç haline geldi ne zaman iyi geçti ya falan desem kıytırık bi not alıyorm, ondan dolayı paso kötü veya eh işte falan diyorum. işte bulduk onlardan birisini
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Killer said: 95 alıp ağlayan falan da var nie 100 değil die.topunuzu .. kesim Yok lan, ben karşıyım bunlara o 5 puanın verilmemesine. Curve'u yükseltiyorlar lan, bari 100 ver de Curve'e dahil olmasın godoş.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben yapıyorum bazen abi düşünün yani herkes sınavdan çıkmış "oha sınav çok zordu hiç bişey yapamadım" diyo o direk senden destek bekliyo o anda sen de kötü yapamadıysan rahat edecek en azından grup psikolojisine girecek. Orda "aslında kolaydı ya ben yaptım baya" bi dediğin an çocuk yıkılacak. Yapılmaz ayıptır.
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Ben yapıyorum valla iyi geçerse. Yüzde pişkin bir ifade ile "Keh keh, bence fena değildi, keh keh" diyerek.
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 çok şükür daha şmdie kadar notlarımla ilgli bi sorun yaşamadım.. yannız bu devamsızlık bnm sonum olcak hissediorum...
Öne çıkan mesajlar