Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sosyolojik bir çalışmada daha birlikteyiz sevgili patiler. bugünkü konumuz abur cubur sepeti, ya da bazı evlerdeki adıyla abur cubur dolabı ya da çekmecesi... bugün ofiste konuşurken buna benzer bir kalori deposunun aşağı yukarı her evde yer aldığını keşfettik, içindeki ürünleri konuştuk azıcık filan. anladığımız kadarıyla bu sepet ya öğleden sonra 1600 civarlarında ya da akşam 2200 gibi devreye giriyor, çayla, kahveyle, birayla çeşitli kombinasyonlar yapılabiliyor. ordan ben meraklandım tabi yine. size sorularım var :) 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? cevaplarınıza şimdiden teşekkür ediyom, hoş sohbetlere vesile olmayı diliyom :)
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1)torba var 2)cips, doritos alaturca, patos critos, danette sütlü tatlı 3)bilgisayar başında 4)kola-bira 5)hap atıyorum esrar içiyorum deermişam. başka bişey yemiyorum
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1) yok, aldıktan sonra eve gelir gelmez hayvanlar gibi tükettiğim için ve tek başıma yaşadığım için gereksiz =p 2) ben market torbasının içinden çıkarıp parçaladığım şeyleri yazayım. doritos, ruffles, vs bilimum cips çeşidi, kitkat milka hedehodo çikolata çeşitleri, fındık fıstık 3) tv, surf.. 4) diet coke, bira, soda 5) genelde abur cubur ile yaşamımı sürdürüyorum.
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Emaleth said: sosyolojik bir çalışmada daha birlikteyiz sevgili patiler. bugünkü konumuz abur cubur sepeti, ya da bazı evlerdeki adıyla abur cubur dolabı ya da çekmecesi... bugün ofiste konuşurken buna benzer bir kalori deposunun aşağı yukarı her evde yer aldığını keşfettik, içindeki ürünleri konuştuk azıcık filan. anladığımız kadarıyla bu sepet ya öğleden sonra 1600 civarlarında ya da akşam 2200 gibi devreye giriyor, çayla, kahveyle, birayla çeşitli kombinasyonlar yapılabiliyor. ordan ben meraklandım tabi yine. size sorularım var :) 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? cevaplarınıza şimdiden teşekkür ediyom, hoş sohbetlere vesile olmayı diliyom :) 1) olmami 2) krakerler, biskuviler, cips, cikolatalar, (dolapta genelde saklamayi tercih ediyoruz fakat bole bi kac tane cikarip yenilmedigi vakit oraya atiyoruz nasilsa biri gelip erimeden yicek diye) yer yer jelibon oldugu da oluyor. 3) makina basinda sigara yoksa iyi gidiyor veyahut film seyrederkene 4)genelde tek basina gitmiyor bunlar zaten kolasindan tutun meyve suyuna kadar herturlu mesrubat tuketiliyor. basit ve zevkli (tu)
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1)Yurtta kalıyorum kendi buzdolabım var yarısı dolu o şeylerle 2) Valla Puding, Mousse, Şokolat tarzı sütlü-çikolatalı tatlılar, Milka ve Toblerone çikolata bulundururum genelde 3) Bilgisayar başındayken veya film izlerken 4) Kola 5) Ne bilim dayı herşey yiyoruz işte
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben bi girizgah yapayım hemen :) 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? var, siyah bi sepetim var, bööle orta boy, mutfak raflarından birinde duruyo davetkat davetkar. 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) cipsler oluyor genelde. doritos yeşil, bazen alaturka. bi de peynirli ya da fındıklı cheetos. süfer! bazen sade lays. mutlaka fındık olur (kavrulmamış çiğ fındık) zaman zaman ceviz içi, tuzsuz badem ya da kuru kayısı ya da incir olabilir, duruma göre... 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? akşam yemeğinden birkaç saat sonra, salonda oturur, tv'ye ya da bilgisayara bakarken yiyoz. hani insanın bi içi kazınıyo, insan bi arsızlaşıyor ya, o zamanlarda. 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? enişteniz bazen çay yapar, olsa olsa yarım bardak içerim ben, sevmem. cips yiyeceksem kola ya da mandalinalı schweppes içerim. kuruyemiş ile votka ya da viski de olabilir. 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? ehe bazen iş büyüyo, gece kahvaltısı düzenine geçiliyo, kızarmış ekmeklere, yumurtalara kadar varıyo iş :P hagen dasz'a sarmıştık bi ara, onlardan kaşıklıyoduk kutunun içinden ayu gibi. bazen patlamış mısır krizi gelebiliyor, tencerede patlatılıp ayı gibi kase anırarak ve yerlere filan dökerek yeniyor (yanında su ya da kola lazım buna) kııırk yılda bir buzdolabında hep olan ama nedense bizim evde rağbet görmeyen çikolatalardan yenebilir, bir ya da yarım parça, tatlı sevmiyoz pek :( seksen yılda bir, eğer ben vakit bulup yapmışsam, köstebek pasta, kek, kurabiye cinsi şeyler yenebilir (zavallı enişteniz daha çok bulsa daha çok yer ama işte...) otuz yılda bir evde baklava filan olur, ben bir parça yerim, enişteniz yarım kutu :P
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 aha süfer, hemen başlamaış cevaplar. yannız bi düzeltme, buzdolabını saymıyoz abur cubur sepeti kapsamında, buzdolabı ürünleri daha ziyade 5 nümrolu soruda incelenmeli. bu sepette kekler, bisküviler, çikolatalı barlar, krakerler filan olsa gerek, ööle şeyler.. bi de kendi cevaplarıma eklemem var: 5) çikolatalı danette! rulz! sevdiğim tek tatlı diyebilirim. *post kasar*
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1)çekmece var(ama silphatos hesabı pek dolu olmuyor bizde hemen tüketme taraftarıyız) 2)doritos,rufles,çitos,bumbada ülker çikolatalı gofret memleketten gelmiş bilimum kavrulmamış fıstık ve bifa gibi ucuz gofret ve bisküviler ara arada kahve dünyasının küçük kahveli çikolataları 3)bilgisayar,tv,kitap 4)%60kola,%35 kahve,%5 bira(geceleri) 5)genel beslenmemizde fastfood a dayalı zati
venom Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1)Evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? bir cekmece var asagida,icine dolduruyorum bisiler. 2)İçinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) Gofretler,cikolatalar,jelibonlar ve cipslerim. 3)Bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? bilgisayarim ile ilgilenirken.(televizyon izlemem pek,ancak haberler vesaire yayina basladiginda acar,bitiminde kapatirim.bir de guzel bir film ya da chuck oynuyorsa) 4)Yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? hasta gibi birseyim,deli gibi kola tuketiyorum. 5)Bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? plankton.
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1) koli tarzı bir zıkkım var mutfakta 2) cips, bisküvi 3) bilgisayar başındayken (evdeysem ya uyuyorum ya da bilgisayar başındayım) 4) cips yiyorsam kola, bisküvi yiyorsam süt 5) bizim lisenin (gaassaray) kantininde "tava" diye bir yemek vardı, sağolsun valide üşenmeyip yapıyor
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1. Bi çekmece tarzı bişi var. 2. Püsküüt, gofret, cipis gibi icatlar. 3. Film izlerkene, tv izlerkene laflarkene. 4. Kola, bira ne bulunuyorsa evde. 5. Fazlası zarar.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Emaleth said: 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? iş yerinde çalışma masamın zula bir gözü var, kolay kolay kimse bulamaz benden başka ^^ evde buzdolabına yakın bir yerde kavanozda saklıyorum Emaleth said: 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) Markaya karşıyım, çerezci esnafının arkasındayım. Şehrin en kral çerezcisinden itina ile seçilmiş taze beyaz leblebi ve badem başta olmak üzere, kabak çekirdeği, antep fıstığı. Emaleth said: 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? iş yerinde genelde geç saatlere kadar kaldığım için ihtiyat olarak tutuyorum. Evde pc başında ya da pc'de film izlerken. tv karşısında fazla bir tüketimim olmuyor. Emaleth said: 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? iş yerinde soğuk bira bulundurmak zor olduğu için zuladaki viski ile, evde genelde bira ile yiyorum. Emaleth said: 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? kahvaltı ve akşam yemeği genelde yemem. öğlenleri mümkün olduğu kadar sulu ve yağsız yemekler tercih ediyorum. çorba olmazsa olmazımdır. Emaleth said: cevaplarınıza şimdiden teşekkür ediyom, hoş sohbetlere vesile olmayı diliyom :) ben teşekkür ederim. bi de emaleth ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama böyle bir piyasayı koklamacılık seziyorum sende. biranın yanında gidecek süper çerez fikirlerim var. bu fikirleri kamuya açmam, para peşin kırmızı meşin.
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ayol bisküvi deyince olmuyor ki, bin türlüsü var onun. tatlısı var, tuzlusu var, kremalısı var, çikolata parçacıklısı var, çikolata dolgulusu var, varoğluvar... hangisini kastediyosunuz ki? güzel ne ürünler var? bi de gofretleri merak ettim. kaplamalı (ülker gofret gibi, çokonat gibi) gofretten mi kaplamasız gofretten (hani o büyük ambalajlı olanlar, ülker'in, eti'nin, saray'ın filan var) mi bahsediyoz? p.s. koklarım ben, meraklı adamım... :P
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Çikolata kaplamalı icatlardan. Ben tuzlu sevmem pek o yüzden genelde tatlı şeylerden olur. Biskremin var ya üstü çikolata kaplı icatları. Ohş olsada yesek.
elm Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1)Çekmece var , çikolatalar da buzdolabına 2)Cips , kraker , çikolata 3)Evde yemek bulamayınca 4)Kola 5)Ton balığı , sandwich , doyurucu herhangi birşey
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Emaleth said: ayol bisküvi deyince olmuyor ki, bin türlüsü var onun. tatlısı var, tuzlusu var, kremalısı var, çikolata parçacıklısı var, çikolata dolgulusu var, varoğluvar... hangisini kastediyosunuz ki? güzel ne ürünler var? Biskrem ya da Tutku, başka bisküviyle işim olmaz.
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? iradesiz olduğum için topluca alamıyorum. düzenli olarak markete gidip aburcubur alıyorum 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) değişiyor sürekli 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? Pc 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? günde 2 3 litre kola :/ 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? varsa artan yemekler, annemade tatlı varsa oh mis
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 mutfaktaki dolapta saklıyorum bittikçe markete gidip 5 milyona ne toplayabilirsen alıyorum halk ekmek grissini(denemeyenlere mutlaka tavsiye ederim) dışında özel bir tercihim yok genelde bilgisayarda bişey izlerken tüketiliyor meyve suyu yoksa içecek hazırlamak uzun sürdüğünden kahve veya çay abur cuburlar bittikten sonra devreye giriyor kornetto hediyesi dışında dondurma stoğu konusunda yetersizim.
malik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 torba var bizde. fındık hastasıyım .taneli kuruyemişler alıyoruz,çekirdek sevmiyoruz pek , çok aradığımızda.dolabımızda bunlar bulunur . cevize bayılırım bir de. bunları çay sefamızda gece gibi içip yiyoruz ve televizyon izlerken tüketiyoruz .
irin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? evde vardı cekmece,şimdi yurta tezgahta bir köşe var 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) cevizli sucuk var(olmazsa olmaz o hatta),celibonlar,çukulatalar,cici bebe ,kavanozlarımızda bademlerimiz, soslu mısırlarımız var,akla geldikce alınan ama anında biten cifte kavrulmus cukulatalı lokumlar var bazen..bunlara ek buzdolabında sup-hangile,meyveli yogurtlarımız var. 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? tv izleme olayım olmadıgından,yataga pci usenmeyip tasıdıgımda filme eşlik sırasında,bilgisayar odasına gidişlerde(gunde en az bir kez tekrarlanıor bu aktivite) 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? yeşil cay, earl gray,süt 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? meyvelere dadanıyorum ben,ne varsa artık koca kaseye dogramaca bulamaclamaca,cok gaza gelip salata yaptıgım geceler de gorulmuştur.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? 1-kutu yada çekmecem 2-badem,kaju,fındık,ceviz,dut, çikolata falan 3-içerkene 4-viski yoksa zaten yukardakileride bulundurmuyorum evde :) 5-eski kaşar, normal kaşar, beyaz peynir, domates olmazsa olmaz bunlar.
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 genelde marketten aldıgım posetın ıcınde bılgısayarın yanında durur bu poset aynı zamanda kendisi cop kutusu gorevide gorur icerigi eti browni gold cikolatalı--damla cikolatalı biskuvi--fındıklı biskuvi--eticin-cokoprens kendileri biseyler seyrederken cay yada 3u bir arada ile tuketılır
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? Benim oda direkt "abur-cubur bölgesi" oluyor zaten. Her gün bir kez çıkıyorum dışarıya, sigarayla beraber bol bol alış-veriş yapıyorum. 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) Valla her dönem değişiyor bu, karışık da olmuyor genellikle. Farklı dönemlerde, farklı saplantılarım oluyor ama genel olarak tatlı ağırlıklı. Bazen Milka 3 Tat oluyor, bazen ülker çokonat oluyor, bazen Eti Cin oluyor bu. 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? Genelde bilgisayar başındayken yeniliyor. Abur-cubur işte sonuçta ismi. 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? Hmmmm... Bu da sürekli değişiyor. Çay/Kola/Süt diye genelleyeyim. 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? Valla o "yeme zamanları" benim günlük tek sabit öğünüm. Yani beslenmek için yemesem de, her gün böyle bir zaman dilimi oluyor. O yüzden genelde o vakitte başka birşeyle uğraşmıyorum, tüm sevgimi ve dikkatimi abur cuburuma veriyorum =P
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? çekmeceye koyuyorum bazen ama genelde ortalıkta saçılı dururlar. 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) eti bisküvileri, çekirdek, halley, crunch, cips mips, eti puf vs. 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? acıktıgımda pc basında, tv izlerken, film izlerken vs. 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? kola,freşa,su,bira vs 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? makarna, pide , pilav, bbq, fast food
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Dolap var Peynirli Doritos ve Tuzlu fıstık var İçerken kullanırım.
Öne çıkan mesajlar