Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Elinden geleni yap Soulless, ben de kendim icin elimden geleni yapacagim yakinda hangimizin rezil olacagini ve kimin yalanci oldugunu bilecegiz. Gozle bakalim ben de seninle birlikte gozluyorum. :) 10 dk sonra da olum gelebilir yakinda hakikat neymis gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 "Ahirette görüşürüz." temalı seviyeli tartışmalar da başlamış burda artık. Ne fena. //Hüteravêd-î Müessen beyin "Allah yok çünkü..." adlı 3 ciltlik dev eserini herkese tavsiye ederken, Tom Hanks imzalı "Allah'a inanmak için 101 sebep :)" adlı kitabı da unutmayın derim. Tanımadığınız insanlarla dogmatik konulara girmemenizi tavsiye ederim. Babam paladin, ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Karsimdakinden daha seviyesiz olmadigim kesin Alexicigim. Objektif tutumunu takdir ettim haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 off hüseyin üzmez ağzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Yukaridaki resim ne agzi ? Evet o arkadasa ahirette gorusuruz diyorum nicin rahatsiz ediyor hiiiiiiiiic anlamis degilim :) He he de alay et gec kardesim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Adama hic bir sey isnad etmis de degilim. Sadece bu hayat bitince gorecegiz dedim. `Goreceksin` de demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 laik olcaz laik olcaz diye diye iyice islamın ibadetlerine sarmaya başladınız mike ın dediği gibi dinle küçüklüğümden beri pek bir takıntım olmadı ılımlı islam denilen cinstenim. ama sizin bu ateist tavırlarınızla dine daha bir sempati duymaya başlıyorum resmen. cidden bokunu çıkardınız şu son dönemde haydin allaha emanet olun kudurun hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ramazana çok var, kurbana da öyle... nereye çamur atsak nereye... hah! her cuma toplanıyor bu yobaz sürüsü. aklımı seveyim *slogan atar: türkiye laiktir laik kalacak!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ateist tavır nedir abi? Ateistsek ateistiz yani. Ha topiği tamamen okumadım ne demişler bilmiyorum, dinle dalga geçmek yanlıştır tabii de laikliğin de tam olarak uygulanmadığı bi gerçek "laik" ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Jandor said: laik olcaz laik olcaz diye diye iyice islamın ibadetlerine sarmaya başladınız mike ın dediği gibi dinle küçüklüğümden beri pek bir takıntım olmadı ılımlı islam denilen cinstenim. ama sizin bu ateist tavırlarınızla dine daha bir sempati duymaya başlıyorum resmen. cidden bokunu çıkardınız şu son dönemde haydin allaha emanet olun kudurun hahaha sen justin diil miydin arkadas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 evet gül sokaktakiyim genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 hatun sana neler yapmisti yahu, sen imana gelsen gene kurtulamazsin cehennemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Basit dindarların derdi ne laikliktir ne de siyasal islamdır. "Siz dine laf diyosunuz ya ben de daha dindar olmaya başladım" demek de "siz kırmızı eti kötülüyorsunuz ya ben daha çok sevmeye başlıyorum" demek gibi birşey herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Sufi said: ramazana çok var, kurbana da öyle... nereye çamur atsak nereye... hah! her cuma toplanıyor bu yobaz sürüsü. aklımı seveyim *slogan atar: türkiye laiktir laik kalacak!" ramazana,kurbana nerede çamur atılmış? karakedi zamanında yaptıkları yüzünden akp li derlerdi,aynı şekilde dynamickte eşit davranıyor kurallarına bağlı oluyor. değişen bir şey varsa eğer bu ezilmiş,ultra dramatize edilmiş hava akp den sonra geldi. eklemeden edemeyeceğim bu ülkede islama,müslümanlara bir baskımı var devamlı niye bu hor görülmüş,yıpratılmış "gibi" tavırlar var.ne düşünüyorsanız onu söyleyin başkasının üzerinden ezik siyaseti yapmayın çok garip gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 pwnbot said: hatun sana neler yapmisti yahu, sen imana gelsen gene kurtulamazsin cehennemden. hehe pedere gidip günah çıkarttım ben yırttım yani gerisini sen düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Eziklerin insanı pozu takınıp da en çok ezenin/ezmeye çalışanın kendileri olduğunun farkında değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yönetimle ilgili ne dedim ki ben şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 evet dolaylı yoldan dedin "ramazana çok var,kurban a da çok var nereye çamur atılacağı şaşırılmış" gibi bir cümleyle girersen eğer sanki paticik üyelerinin çoğu devamlı olarak islam'ın kutsal saydığı değerlere hakaret eden,onlar üzerinden karşı taraf toplayan bir yermiş gibi konuşmuşsun ve orada bildiğin genelleme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 apache basbaya saçmaladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 sacma macma sen lafını gecirirken sloganlarla dalga gecerken her sey super gidiyor.yok oyle sut liman hava karsı goruste olsa saygı duyacaksınız,azıcık ters gelince hemen 10dk sonra nolacak-ramazan kurban bizim bayram tavrına girilmeyecek.islamı sizin dedeniz mi yolladı,buranın çoğu inançlı insanlar birisi kendi malıymıs gibi davranınca bende dayanamıyorum. hayır birde yasın 30 un ustu daha fazla deneyim sahibi,daha genis vizyona sahip birisi olman lazım diye hayal ediyorum,aklımdaki adam bambaska ama verilen cevaplar sanki onun tam tersiymis gibi gozukuyor.bu arada ben sinirle yazmıyorum bunları sadece ortada bir yanlıs dusunce oldugunu dusunuyorum. eğer birisi ciddi anlamda çıkıp insanların inançlarıyla dalga geçse(her ne inanç olursa olsun) toplu olarak tepki alır ve kısa zamanda site dışınada yollanır zaten.daha şimdiye kadar böyle birisi gelmedi ama dinini savunurken insanlara hakaret etmekten,aşağılamaktan ve bu gibi durumlar yüzünden atılan onlarca üye var.(tabii hepsi aynı adamsa bilemiyeceğim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 apache, benim ilk postumu tekrar oku, sonra kendininkini oku. sonra ben senin postundan özellikle neye itiraz etmişim onu oku. sonra neyi saçmalama olarak gördüğümü bir daha değerlendir. sloganlarla alay etme işine gelince. bütün sloganlarla alay ederim ben. bayılırım üstelik buna. hele bir de challange şeklinde olursa... en çok eğlendiklerimden bazıları: "şeriat elden gidiyor" vs "laiklik elden gidiyor" "ya allah bismillah allahu ekber" vs "türkiye laiktir laik kalacak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 sakin.. kapışmayın, tartışın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konu hakkındaki düşüncem, kendi işyeri olduğu sürece, adam istediğini yapabilir. En fazla protesto edip oradan alışveriş yapmazsınız ama kalkıp da bunu şikayet etmeniz anlamsız. Tartışmada gözüme çarpan enteresan bir olay var yalnız, "Ben dindar insan değilim ama siz böyle yaptıkça iyice sempati duyuyorum" diyen kişiler. Arkadaşım ister sempati duyun, ister tövbe edip aşka gelin, kime ne? "Aaa adamlar dine sempati duymaya başlamışlar lan, biz yorum yapmayalım" mı diyecek insanlar, bunu mu bekliyorsunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 başkalarının inandıgı,deger verdigi şeyler hakkında dalga geçilir yada hakaret edilmesi yanlıştır ve hakaret eden kişiler özellikle " biz laikiz,biz moderniz,biz atatürkçü kemalistiz" diyorsa evet ben onlardan degilim ve sufide bunu demek istemiş. bende atatürkü gerçekten çok severim ve tüm fikirlerinide benimserim ama ortada dolaşan böyle kemalist,atatürkçü gözüken kişiler oldugu için ve kemalistlik özellikle bu yöne dogru kaydıgı için bu hale geliyor durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 İslamiyeti laiklik karşıtı , laikliği islamiyet karşıtı olarak görmeyi bıraktığınız zaman ne kadar saçmaladığınızı anlayacaksınız. Elma ile armutu karıştırmayın artık , laiklik bir devlet biçimidir , islamiyet bir inanç biçimi. Cuma namazında kepenk kapatmak ile , laikliğin nasıl bir alakası olabilir? Ayrıca ben kendimi bildim bileli sınıfsal kesimlere göre insanlar dükkanlarını cuma namazı vaktinde kapatır. örnek : Üsküdar , Fatih. veya kapatmaz örnek: Nişantaşı , şişli , taksim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar