mink_fury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 "Sultans" isimli başlıkta bir arkadaş hizlıal.com'a kendi yatırımlarıyla aoc tedarik ettiğini söylemişti hatırlarsanız. daha sonra başka bir arkadaş sultans clan'ın sitesinde bulunan bir postu yapıştırıvermişti; "Jamill4 son 12 box set kaldı bilginize bu arada şu guild listesini de bi ara çıkartıp hızlıal dan uğur a verirsek sevinirim dışardan siparişleri iptal edip bizimkilere yer açarız" bu durum beni hizlial.com'dan sipariş veren biri olarak oldukça rahatsız etti tabii. ben de mail attım. sizinle paylaşmak isterim keza hizlial'dan sipariş vermiş başkaları da vardır; Selamlar; bugün sitenizden 23 mayısta çıkacak olan age of conan'ı sipariş ettim. fakat paticik.com forumlarında bir şahıs bu oyunları kendisinin getirttiğini ve ellerinde hiç kalmadığını söyledi. eğer elinizdeki kota dolu ise, yani 23 mayısta oyun elinize geçtiğinde bana kargolanmayacaksa siparişimi iptal ettirmek istiyorum. saygılarımla, ----------------------------------------------------------- Sayın Müşterimiz, Age Of Conan isimli oyunun dağıtım tarihi Türkiye için 23 Mayıs 2008 olarak belirlenmiştir. Tüm Avrupa ülkeleri, Amerika ve diğer ülkelerde ise dağıtım tarihi 20 Mayıs 2008 olarak belirlenmiştir. Kısacası ön sipariş vermiş olduğunuz oyun henüz dünyanın hiçbir ülkesinde satışa sunulmadı. Ellerinde Age Of Conan isimli oyunun bulunduğunu söyleyen insanlar bu oyunun yüksek satış oranından nemalanmak isteyen dolandırıcılardır. Age Of Conan isimli oyunun şuan demo(Deneme) versiyonu bazı internet forumlarında yayınlanmaktadır ancak oyunun tam versiyonu Avrupa ve Amerika'da 20 Mayıs 2008, ülkemizde ise 23 Mayıs 2008 tarihinde satışa sunulacaktır. Konu ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları bizimle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla Sibel Onur Müşteri Temsilcisi --------------------------------------------------------- Sibel Hanım, Şimdi sanırım siz demek istediğim şeyi anlamamışsınız. Bu oyunun henüz çıkmadığını ve 23 mayısta piyasaya sürüleceğini elbette biliyorum. Online bir oyun olduğu için, oyunu erken alabilmenin yani çıkış tarihine yakın bir zamanda alabilmenin birtakım avantajları vardır. Benim bir önceki mail'imde anlatmak istediğim şey, forumlardaki şahsın elinde aoc olduğu değil; sizin sitenize (stoklarınıza) oyunları tedarik ettiği idi. bu şahıs hizlial.com'a funcom'dan 100 adet AoC yollanacağını, fakat ön siparişler ile şimdiden tüm oyunların satıldığını belirtmiştir. Eğer ki ısmarladığınız 100 ya da 200 -kaç tane bilmiyorum- oyun kontenjanı şimdiden dolduysa ve benim WEB966490 no'lu siparişim bu kontenjanın dışında kalıyor ise iptal ettirmek istiyorum. çünkü 23 mayısa kadar olan süre zarfında başka bir yerden sipariş edip, oyunun yine zamanında elime geçmesini sağlayabilirim. bu konudaki mailinizi en kısa zamanda bekliyorum, saygılar ve iyi çalışmalar, ----------------------------------------------------------- Sayın Müşterimiz, Age Of Conan isimli ürünün ithalatçısı Aral İthalat'tır. Aral İthalat tarafından Hızlıal.com a ayrılmış belli bir adet vardır. O adetler tükenene kadar ürünler sitede ön siparişe açık olacaktır. Sizin siparişinizde herhangi bir problem yoktur. Oyun gereken tarihte elinize ulaşacaktır Saygılarımızla Adem KILINÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 tamam nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mink_fury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 öyle bir durum yokmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 biz adamların kafa yapısından bahsettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mink_fury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bende merak edip mail attım ve bunu paylaştım, merak eden vardır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 saol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Direk rutin cevaplar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Uğur diye bir elemanınız varmı diye sorcaktın asıl orda ugura söyleyelim o iptal eder bize yer açar diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 uzun bayagdir suspus forumda bu arada (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 mink_fury, sultans clanındaki nickin nedir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mink_fury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 falçata hüseyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar