Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

raistlinthewiz said:
Xo said:
e abi o zaman diğer classların aldığı talent ve skillere bak derim. mage'e güzel olmuş diyorsan diğerlerinin hepsi allahına kadar OP demektir :D

digerlerinide baktım, ama wow-eunun ılk gununden berı mage oynanan ben, (baska hıcbır lvl20+ char kasmadım) TBC oncesi nerf batten sonra, baya bı sure QQ tadında dolandım, bole seyler gorunce mage gozumden yas geldı ;)

Valla bende farklı değilim. Hatta ben TBC de bile mage'e inatla devam ettim taki 3 ay önce artık canıma tak edene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
raistlinthewiz said:
Xo said:
e abi o zaman diğer classların aldığı talent ve skillere bak derim. mage'e güzel olmuş diyorsan diğerlerinin hepsi allahına kadar OP demektir :D

digerlerinide baktım, ama wow-eunun ılk gununden berı mage oynanan ben, (baska hıcbır lvl20+ char kasmadım) TBC oncesi nerf batten sonra, baya bı sure QQ tadında dolandım, bole seyler gorunce mage gozumden yas geldı ;)

Valla bende farklı değilim. Hatta ben TBC de bile mage'e inatla devam ettim taki 3 ay önce artık canıma tak edene kadar.

ben hıc bırakmadım bı askere gıttım geldım hala mage hala QQ ama su anda en azından betada bısıler duzelıo gıbı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim de mageim var,diğer classların (özellikle rogueun,warlockun,warriorun...vs) son talentlarını görünce insan ister istemez üzülüyor.Bir arkadaş videosunu vermiş living bombun,yanlış anlamadıysam iyi kasmış bir fire mage stockade'e giriyor ve üzerine saldıran iki mobu 3-4 living bomb ile yarım dakikada mı ne kesiyor,hiç dokunmadan.51 puan isteyen talent bu.Burnout ayrı bir sıkıntı,iyice mana kaygısı yaptırtıyor.Frosta gelirsek deep freeze çok güzel ama 1.5 sn cast time demek,uzun süre demek,onun yerine instant yapıp stun süresini -mesela- 3sn yapsalar çok daha verimli olurdu.Magelerde tek hoşuma giden arcane tree oldu,onu oldukça güzel hale getirmişler.Frostfire bolt da oldukça ilginç görünüyor,elementalistler yaşadı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Thunderstorm benim sandığımdan farklı imiş. Ben onu hep 2 yard atıcak ve yere düşürecek diye hesaplıyordum. Ama yere düşürmeden 20 yard atıyormuş hayvan.

Ya 20 yar harbiden şaka gibi bişey birtek warriora yaramaz basar charge'ı ama diğer classlara karşı harbiden süper dengesiz bir büyü. Özellikle kalabalıkları dağıtmak anormal zevkli olur. CD'de sadece 45 saniye oda ayrı bir imbalık.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:
cok bi hasar vermiyo yeterince normal bi büyü bence

Çok özelliği var tek bir büyünün, bizde "biryerlerden kısacaklarsa nerden kısarlar acaba"nın tahminlerini yapıyoruz. Yoksa bu haliyle kalmaz bu büyü harbiden dengesiz imba.

Edit: Bu arada bugün yeni bulunan level 78 itemlere bakıyorum mmo-championdan özellikle maillerde baya ciddi mp5ler var. Şu mp5 kalkıp spirit buf olayından vaz geçtiler galiba bu adamlar. Hiç adı bile geçmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...