FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 raistlinthewiz said: Xo said: e abi o zaman diğer classların aldığı talent ve skillere bak derim. mage'e güzel olmuş diyorsan diğerlerinin hepsi allahına kadar OP demektir :D digerlerinide baktım, ama wow-eunun ılk gununden berı mage oynanan ben, (baska hıcbır lvl20+ char kasmadım) TBC oncesi nerf batten sonra, baya bı sure QQ tadında dolandım, bole seyler gorunce mage gozumden yas geldı ;) Valla bende farklı değilim. Hatta ben TBC de bile mage'e inatla devam ettim taki 3 ay önce artık canıma tak edene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 her class ın stun süresini düşüren talentlarının oldugunu da düşünün. deep freeze çok situational ve sadece pvp yani,çok daha her işe yarayabilecek talentlar lazım mage e diğer classlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 o var bir de. nerdeyse her class talentlar ile %30 stun reduce alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 FreEmoon said: raistlinthewiz said: Xo said: e abi o zaman diğer classların aldığı talent ve skillere bak derim. mage'e güzel olmuş diyorsan diğerlerinin hepsi allahına kadar OP demektir :D digerlerinide baktım, ama wow-eunun ılk gununden berı mage oynanan ben, (baska hıcbır lvl20+ char kasmadım) TBC oncesi nerf batten sonra, baya bı sure QQ tadında dolandım, bole seyler gorunce mage gozumden yas geldı ;) Valla bende farklı değilim. Hatta ben TBC de bile mage'e inatla devam ettim taki 3 ay önce artık canıma tak edene kadar. ben hıc bırakmadım bı askere gıttım geldım hala mage hala QQ ama su anda en azından betada bısıler duzelıo gıbı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Xo said: o var bir de. nerdeyse her class talentlar ile %30 stun reduce alıyor. kesınlıkle dogru ama mage su ana kadar hıc stunlı olmayan bır class. en azından bır stunımız gelıyor.. edik: pardon var tabıkı ama bu ranged bır stun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Valla benim de mageim var,diğer classların (özellikle rogueun,warlockun,warriorun...vs) son talentlarını görünce insan ister istemez üzülüyor.Bir arkadaş videosunu vermiş living bombun,yanlış anlamadıysam iyi kasmış bir fire mage stockade'e giriyor ve üzerine saldıran iki mobu 3-4 living bomb ile yarım dakikada mı ne kesiyor,hiç dokunmadan.51 puan isteyen talent bu.Burnout ayrı bir sıkıntı,iyice mana kaygısı yaptırtıyor.Frosta gelirsek deep freeze çok güzel ama 1.5 sn cast time demek,uzun süre demek,onun yerine instant yapıp stun süresini -mesela- 3sn yapsalar çok daha verimli olurdu.Magelerde tek hoşuma giden arcane tree oldu,onu oldukça güzel hale getirmişler.Frostfire bolt da oldukça ilginç görünüyor,elementalistler yaşadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Living Bomb vs Thunderstorm Açıklayıcı olmuştur herhalde, 2si de 51 TalentPoint istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bu arada Thunderstorm benim sandığımdan farklı imiş. Ben onu hep 2 yard atıcak ve yere düşürecek diye hesaplıyordum. Ama yere düşürmeden 20 yard atıyormuş hayvan. Ya 20 yar harbiden şaka gibi bişey birtek warriora yaramaz basar charge'ı ama diğer classlara karşı harbiden süper dengesiz bir büyü. Özellikle kalabalıkları dağıtmak anormal zevkli olur. CD'de sadece 45 saniye oda ayrı bir imbalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 45 sn cd %5 mana restore 20 yd knockback camış spell damage ile camış hasar gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gangren said: camış spell damage ile camış hasar Harbiden şimdi spell powerlarımız rahat rahat 2500'ü bulacak :D, bu büyü kafadan herkeze 2k koyar , 4k critler muhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 haydi shaman reroll :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bu Thunderstorm'a büyük ihtimal casttime gelir, az da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bence bunun verdiği hasarı çok düşürürler. Sonuçta yüksek cd eklesen %5 mana vermesi hiçbir işe yaramamaya başlar, cast time versen tepene 2-3 mob-oyuncu çıkınca bunu kullanamassın bile. En temizi sabit fiziksel hasar falan koyarlar spell powerdan etkilenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 cok bi hasar vermiyo yeterince normal bi büyü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 çok hasar vermesi değil olay zaten ALL enemies ~2,5k ortalama Nature damage %5 Mana restore Instant 20 yard knockback 45sec cooldown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Sparkcaster said: cok bi hasar vermiyo yeterince normal bi büyü bence Çok özelliği var tek bir büyünün, bizde "biryerlerden kısacaklarsa nerden kısarlar acaba"nın tahminlerini yapıyoruz. Yoksa bu haliyle kalmaz bu büyü harbiden dengesiz imba. Edit: Bu arada bugün yeni bulunan level 78 itemlere bakıyorum mmo-championdan özellikle maillerde baya ciddi mp5ler var. Şu mp5 kalkıp spirit buf olayından vaz geçtiler galiba bu adamlar. Hiç adı bile geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Evet, hiçbir Cloth veya pala iteminde mp5 ibaresini görmedim. Gerçi birkaç Epic Gem'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 JC EPIC GEMLERI böylece jc lara özel +45 stam gem çok da öte bişey değilmiş normal epic gem +30 stamina verio eh be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gördüğünüz +45 Gem, Prismatic sınıfına giriyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yani? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yani hem kırmızı hem sarı hem mavi gem slotuna takılabiliyor. JW'lere tam bomba bonus olmuş. Matches a red, Yellow, or Blue socket http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/wotlk/professions/jewelcrafting/jewelcraft_145.jpg Edir: Birde yazabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hıııı onu görmemişim bile +45 e şeşbeş o.O bakmaktan :P iyimiş iyi Allam nolur WotLK şubatta fln gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Buraya yazıyorum, WotLK'in son content patchi (Arthas'ı enable edecekleri) bu gem(ler) Unique-Equipped olmaktan çıkar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 iyide jc gemleri hala unique equipped? sunwell bile geldi? nie onları öyle olmaktan çıkarsınlar ki? hem çıkarırlarsa jc lar coşar da coşar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yok artık daha neler, Tüm tanklar JW kasar 1 günde Hp'ler 10k artar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar