Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Valla Alpha'da süper kötüydü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 o motordan eminsiniz di mi? skin i droplamaya gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Sen druid değil misin? Swift Flight varken, üstüne para verseler binmem ona :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Pve talentleri acaip bişi oluyo yaw bu wotlk da bi zozikledimde (Yine konu rogue a kayıyo biliyorum ama insanın görünce aazının suyu akıyo böyle abilityleri =) ) Pve http://wotlk.wowhead.com/?talent=fhe0oeZMIV0bVzxMGkVdio Sub pvp http://wotlk.wowhead.com/?talent=fhg0MxZZEMxcMMRMxoguio Muti http://wotlk.wowhead.com/?talent=fbecMeMsiMoAboz0tVbbV Öff gelsin şu bi an önce de oynayalım beah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Gangren said: Sen druid değil misin? Swift Flight varken, üstüne para verseler binmem ona :p http://www.wowhead.com/?item=35513 da var ama o motorun zevki ayrı olur ya :D saçlarımı da motorcu tipi yaparım giyerim tuxedo setimi ahah süfer olur (helikopter için yapmıyorum sadece motor için :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Blizzard motorun üstüne MZ yazarmış. Sende kolpa motorun üstüne binme zevkini yaşamış olursun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Şu oyunda hiç "abi exotic kıyafet giyip, exotic mounta biniim, troll hatunlar bana baksın" olayını yapmadım ya :p Gereksiz geliyor, tabi zevk meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bi de enginar headleri gelir yeni wotlk de yine en iyi parçam kafalık olur orda da :D sırf fantazisine kasıyorum ya ama mutlaka işe yarar bişeyler gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Model editing vs diyorlar motor için WOR forumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 leyn :S asdasd :(((((( neyse çok kasmamıstım az da para harcadım zaten :P pf bu kadar kastıktan sonra ama bari mote toplamahedesinden yapıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Gangren said: Achievementlar retrospektif, geriye dönüşlü yani. İlk karakterini halen oynayanlar baya şanslı :po charım hem vannilla +hem tbc:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Gangren said: Valla bekleyip görecez, nasıl olacağını :) Ama işin doğrusu şu, WoW harbi uç noktaya geliyor. Kozmetik ve eyecandy açısından, bu Achievements ile Inscription kullanacaklar. PvP açısından, zaten ATR gibi bir olay var, 200k$ ödül var, daha da ilerler yakında o. PvE açısından zaten şu anda en çok unique boss içeren oyun diye tahmin ediyorum. world log tutuluyordur ve bu sayede butun verileri data mine ile bulabılırler. zaten hack vs olaylarda sızın charlarınızdaki itemlarınızı bu world loga istinaden geri veriyorlar.. butun realmlarda olan hersey world log olarak kaydedılıyor.. bir itemın dogumdan bitisine kadar hersey unique bir GUID ile tutuluyor ki bunda wow gold bile dahil. goldların bile uniq GUIDleri var bu sayede blizzard bunları takıp edıyor. yanı gerıye donuk achimentlarınız ortaya cıkması sadece bir data minedan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sonunda enh shaman item sorununu cozduler. 1agi = 1ap + crit olmus. 1 str de 1 agi de 1 int de (mental dex talenti ile) 1 ap veriyor. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=8202602021&pageNo=1&sid=2000#13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ooooo bu durumda str çöp oldu direk shamanlar için. Agility bir milyon olana kadar herşeye agi basacaz, tüm gemleri agi kullanacaz demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Gangren said: Valla Alpha'da süper kötüydü :p sen oynayamamışsındır, iyi demek class baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 str nin copluk olması kotu oldu ama. str ve agi totemlerini birlikte kullanıyoduk negzel. hem birlesicek bunlar wotlk ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Vallahi blizzard ek paketten önce gerek talentleriyle gerek ince ayarları gerek contentiyle herkesi mesut etmiş durumda bakalım oyun gelincede böyle devam edicekmi.Ederse Bir bomba daha gelmiş olur etmezse wow daha toparlanamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Gangren said: Şu oyunda hiç "abi exotic kıyafet giyip, exotic mounta biniim, troll hatunlar bana baksın" olayını yapmadım ya :p Gereksiz geliyor, tabi zevk meselesi Scarshield legion (RP-PVP) her pazar orgrimmar daki bankayı soyuyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 FreEmoon said: Ooooo bu durumda str çöp oldu direk shamanlar için. Agility bir milyon olana kadar herşeye agi basacaz, tüm gemleri agi kullanacaz demekki :D Agi ap verirse agi den aldıımız crit chance i kesin düşürürler böle bırakmazlar. Ve yeni gelen "maelstorm weapons" la daha büyük mana pool gerekicek bize yani kısacası oyunda int gem i takan tek class olabiliriz^^ Tabi daa oyun çıkmadan bu yaptığıma boş konuşma denir ama agility hunterlar kadar crit verirse ben int gem basarm :p toggie said: str nin copluk olması kotu oldu ama. str ve agi totemlerini birlikte kullanıyoduk negzel. hem birlesicek bunlar wotlk ile. Eh abi aynı kapıya çıkıcak şu an oyunda str totemin daha yüksek değer vermesinin sebebi agi toteme yeni rank gelmemiş olması tbc de. Bence wotlk te 2sinede yeni rank gelir değerleri eşitlenir. Burda bize gelebilcek tek nerf agi den alcaamız crit in düşmesi ve agi totemin bu şekilde daha az işe yaraması. Bide gemlerden daha az ap alıcaz ama, yeni sistemle daha çok apmiz olcaana %100 eminim. Zaten şu an benm aldığım tek str gemlerden aldıklarım (pve gearında) muhtemelen sizinkilerde öledir çünkü pve content te ssc den soora bizim giyebilceemiz str veren item düşmüo zaten. Valla str nin thrash olmasına çok sevindim zaten p.ç etmişlerdi. Tek üzüldüğüm nokta önemsizde olsa shaman artık "str class" ı değil. Ama atlatıcaamdan eminim:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 druid mage hunter rogue. Ne oynıcam ben ya hepsi birbirinden güzel oluyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Drakkahn said: druid mage hunter rogue. Ne oynıcam ben ya hepsi birbirinden güzel oluyo :S http://www.wegame.com/watch/Thunderstorm_Video/ bu videoyu izle soora git shaman ını levellamaya başla :p Şu an ki durumuyla elemental enhancement i hem pve de hem pvp de ezcek gibi duruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ench shamanın büyüsel hasarı artıcak itemlerden gelen crit ve hit bonuslar spellerde çalışınca X-K'lı shock critleri görünür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ohaymış thunder shaman warrior rogue druid mage var 70 acaba ne oynasam wotlk de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 engineering 330 (300g harcadım toplam :) ) umarım motorsiklet dogrudur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 cat form da charge oalyı süper olmuş sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar