Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
oha direk enginar kasıyorum ffs o nedir ya :O

OMFG GAY TAUREN ON MOTORCYCLE ehehehhsdfgdga süpfer olucakbaslıyım yavastan kasmaya :D

off motora bak ya süfer valla :D valla taurenler üstünde süper olur ya da gnome falan dassda
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Achievementlar retrospektif, geriye dönüşlü yani.

İlk karakterini halen oynayanlar baya şanslı :po

Eminmisin.Yani benim ilk charımla hangi bossu kaç kez kestim, kaç mob öldürdüm, kaç param vardı, aynı anda AH ye kaç item koydum gibi şeyleri kayıt etmiş olmaları imkansız gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
eski karakterim de cthun hariç aq40 ve naxx 3 bossa kadar yapmıştım ama hiçbir güç bana mage oynatamaz :D roguem da da pretbc content yok :(
Mesaj tarihi:
Hmm biraz baktım da, "Kill achievements" bunlar retro değil, çok sinir bir durum.

Diğerlerini de tekrardan bakmak lazım aslında.

Ama bir karakterin bugüne kadarki savelogu kesinlikle tutuluyordur bir yerlerde. Toplasan toplasan en fazla 100 MB birşey eder o cache.
Mesaj tarihi:
10 milyon subscripter x ortalama 3 char desek :D bunuda 100 Mb ile çarpsak (ki 100 mb çok iyimser bir tahmin) Buna kapatılan hesapları falanda katmak lazım ya neyse. 3000 tetrabayt ederki olacak şey değil bu.
Mesaj tarihi:
Abartma abartma, Blizzard rahat rahat tutabilir o kadar datayı kasar ve isterse.

Neyse konu o değil ama Blizz kalkıpta oyunculara, Azeroth'ta mob kestirmez herhalde yeniden :p
Mesaj tarihi:
Kestirir valla belli olmaz. Hatta "işte Azeroth'a dönmek istiyordunuz hep, alın size sebep. yapın bakalım bwl, mc ehehhe" der :D
Mesaj tarihi:
@Gangren

Yok geyik yapıyorumda, işin aslı kafamdaki olay şu bu adamlar bu sistemi getirmeyi yıllardır tasarlıyorlarsa zaten bu veriyi çaktırmadan tutuyorlardır. Yok yeni çıktıysa bu fikir zaten charda tutulan klasik kayıtları işlerler gerisi yalan olur.
Mesaj tarihi:
Valla bekleyip görecez, nasıl olacağını :)

Ama işin doğrusu şu, WoW harbi uç noktaya geliyor.

Kozmetik ve eyecandy açısından, bu Achievements ile Inscription kullanacaklar.
PvP açısından, zaten ATR gibi bir olay var, 200k$ ödül var, daha da ilerler yakında o.
PvE açısından zaten şu anda en çok unique boss içeren oyun diye tahmin ediyorum.
  • Yeni Oluştur...