mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oha direk enginar kasıyorum ffs o nedir ya :O OMFG GAY TAUREN ON MOTORCYCLE ehehehhsdfgdga süpfer olucakbaslıyım yavastan kasmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 born to be engineer... jewelle AH farmlar paramı kasarım, engle motorumda keyfımebakarım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 skin-lw vardı lw yi bıraktım mining aldım miningle deli gibi para geliyo hazır mining de varken kasıyım enginar sonra zor olur filan :D edit: tauren binebiliyo mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enderc Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Artık bi sonrakinde otobüs yaparlar, guildce dancına gideriz. Şöförde pembe sakallı bi gnome oldumu tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Soora bu engineer a diil tcg loot u derler 375engineering in üstüne oturturlar adamı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 o kadar kastıktan sonra veririm parası neyse alırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 valla spectral tigerlar $650 a gidiodu neyse parası verirm alırm demeden önce bi düşün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mulgear6 said: oha direk enginar kasıyorum ffs o nedir ya :O OMFG GAY TAUREN ON MOTORCYCLE ehehehhsdfgdga süpfer olucakbaslıyım yavastan kasmaya :D off motora bak ya süfer valla :D valla taurenler üstünde süper olur ya da gnome falan dassda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 uzun saclı, bol sakallı bi dwarf motoru olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bu achievementlarda onceden yaptıklarımız sayılıcak mı? mesela ben grull's lair temizlediysem wotlk aldıgımda sayılıcak mı? sayılmazsa çok suxxzor olur cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ne olacak 4 kişi bulur keseriz tekrar, hem güzel gold verir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 MH BT de mi yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Achievementlar retrospektif, geriye dönüşlü yani. İlk karakterini halen oynayanlar baya şanslı :po Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mulgear6 said: MH BT de mi yapıcaz? warglaive düşer belki. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oh o zaman süper de bu karakterde yokki pre-tbc :( yaa pf böhü :( peki puanlar account'a mı yazılıcak karaktere mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Xo said: mulgear6 said: MH BT de mi yapıcaz? warglaive düşer belki. (:P) kasıcam ben bi tane rogue farmlatıcam zaten parasıyle degil mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Gangren said: Achievementlar retrospektif, geriye dönüşlü yani. İlk karakterini halen oynayanlar baya şanslı :po Eminmisin.Yani benim ilk charımla hangi bossu kaç kez kestim, kaç mob öldürdüm, kaç param vardı, aynı anda AH ye kaç item koydum gibi şeyleri kayıt etmiş olmaları imkansız gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 eski karakterim de cthun hariç aq40 ve naxx 3 bossa kadar yapmıştım ama hiçbir güç bana mage oynatamaz :D roguem da da pretbc content yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Hmm biraz baktım da, "Kill achievements" bunlar retro değil, çok sinir bir durum. Diğerlerini de tekrardan bakmak lazım aslında. Ama bir karakterin bugüne kadarki savelogu kesinlikle tutuluyordur bir yerlerde. Toplasan toplasan en fazla 100 MB birşey eder o cache. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 10 milyon subscripter x ortalama 3 char desek :D bunuda 100 Mb ile çarpsak (ki 100 mb çok iyimser bir tahmin) Buna kapatılan hesapları falanda katmak lazım ya neyse. 3000 tetrabayt ederki olacak şey değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Abartma abartma, Blizzard rahat rahat tutabilir o kadar datayı kasar ve isterse. Neyse konu o değil ama Blizz kalkıpta oyunculara, Azeroth'ta mob kestirmez herhalde yeniden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Kestirir valla belli olmaz. Hatta "işte Azeroth'a dönmek istiyordunuz hep, alın size sebep. yapın bakalım bwl, mc ehehhe" der :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 @Gangren Yok geyik yapıyorumda, işin aslı kafamdaki olay şu bu adamlar bu sistemi getirmeyi yıllardır tasarlıyorlarsa zaten bu veriyi çaktırmadan tutuyorlardır. Yok yeni çıktıysa bu fikir zaten charda tutulan klasik kayıtları işlerler gerisi yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Valla bekleyip görecez, nasıl olacağını :) Ama işin doğrusu şu, WoW harbi uç noktaya geliyor. Kozmetik ve eyecandy açısından, bu Achievements ile Inscription kullanacaklar. PvP açısından, zaten ATR gibi bir olay var, 200k$ ödül var, daha da ilerler yakında o. PvE açısından zaten şu anda en çok unique boss içeren oyun diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 çok ezik değilse dk oynayacam heralde, gerçekten oynaması ilginç ve pro duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar