Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mage Living Bomb Mage Arcane Barrage Warlock Cripple / Chaos Bolt Priest Dispersion Warrior Bladestorm / Shockwave Druid Nourish Warlock Atrocity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 WotLK beta account pages "activated"We're finally seeing something new with the WotLK beta this week, http://beta.wow-europe.com/account/ now shows a 403 error instead of the good old 404 (Page not found) error. There isn't any date released yet but it definitely looks like we're getting closer. Note that http://beta.worldofwarcraft.com/account/ is "active" as well and shows a blank page instead of a 404 error. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 axedice said: Hayır. oh jisıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 var ya beleşe 2 tane talent değiştirme olayını kim bulduysa onu yalicam süper bi olay ya düşünsene tank lazım tank oluyosun healer lazım healer oluyosun HEM DE BELEŞ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hazır belese spec degisitiriyoken bi feral ol da hayrını gorelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 mulgear6 said: var ya beleşe 2 tane talent değiştirme olayını kim bulduysa onu yalicam süper bi olay ya düşünsene tank lazım tank oluyosun healer lazım healer oluyosun HEM DE BELEŞ!!! 50g çok paramı şu an için? Wotlk 50g pre-tbc nin 5g u kadar para etmicekki... Şimdi resmen gidiosn queldanas a 20dakkada 100g. Herbalist sen gidiosn skettis e 20g dakkada 150g. Minersan 2tur atıosn adamantite stack / 30-40 g (bazı bazı 50g a bile çıkıo bizm serverda) JC sen ah den çıkmadan zenginsin zaten. Enflasyon aldı başını gitti ama respec parası hala aynı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 arkadasım ben fakir adamım epic flying aldım alalı gem di ench di ot bok diye diye 100g dan fazla para görmedim dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 DK class infosunu post edip kaldırdılar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 adamın tekıne gelmis fakemi belli degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Gece gece gezmedik mail bıraktırmadınız bana hea =) Gelse ilk bana gelirdi heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 www. wow-europe .com 'a link verdiğine göre, gönderen kişide blizzard adresi olduğuan göre gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 beta signup acıldı.. bana henuz gelmemıs bısı ://// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Bu arada tüm beta notelarında en çok dikkatimi çeken şey agro konusu oldu. Artık agro düşüren totem yok, paladinin blessingi yok ama buna karşılık bazı classlara yeni agro düşürent talent vermişler falan. Yani işin özü WoLK tamamen agro management üzerine kurulu olacak. Nooplar bol bol ölecek :D. Tanklar 2 kat fazla terleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 FreEmoon said: Tanklar 2 kat fazla terleyecek. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Okuyunca yok artık dedim ama druidinde bear formda +%15 agro talentini kaldırmışlar. Alla alla ya çok ilginç bir durum. Tüm WoLK'u raidlerde agro almamaya çalışarak geçirecez. Zaten daha önce WoLK ile oyuna bir threat mater ekleyeceklerini söylemişlerdi, artık gözümüz onda oyun oynayacaz gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 FreEmoon said: Okuyunca yok artık dedim ama druidinde bear formda +%15 agro talentini kaldırmışlar. Alla alla ya çok ilginç bir durum. Tüm WoLK'u raidlerde agro almamaya çalışarak geçirecez. Zaten daha önce WoLK ile oyuna bir threat mater ekleyeceklerini söylemişlerdi, artık gözümüz onda oyun oynayacaz gibi görünüyor. Talent kalktı öle şeylerde pasif oldu. Aynı şey defensive stance içinde geçerli. Bence bişi deişmicek. Çünkü bi düşündüünüz zaman yeni gelcek skillerle agro tutmak çok kolay olurdu. Warriorlardaki shockwave çılgın agro veren bişey (4shield slam). Eh tabi diğer classlara gelio vede prot warrior ın dmg ının artçaı sölenmişti, eh hala salvation + tat takılırsak seed of corruption la bile agro alamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 raistlinthewiz said: adamın tekıne gelmis fakemi belli degil.. goldsoon.com un reklam icin ortaya attıgı bisey sanırım, bana mantıklı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Gazı verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Yahu heyecanlanmayın, bir sene sonra "off baydım bu ekrandan" diyeceksiniz nasılsa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 BANA NİYE GELMEDİ!!! :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Oha böyle buff görülmedi Rogue'a. blinding powder kalktıktan sonra yer yerinden oynamıştı. ama blizzard inanılmaz bir buff daha verdi bize. yok artık. - Vanish no longer requires the reagent Flash Powder. tüm WotLK class değişiklikleri için, tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Gangren said: Yahu heyecanlanmayın, bir sene sonra "off baydım bu ekrandan" diyeceksiniz nasılsa :p Samimi söylüyorum, TBC'den daha fazla heyecan uyandırıyor bu ek paket bende. En büyük etken Scourge Content > Legion Content sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 I luv my feral dr00d ^^ I luv WotLK talents hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Eviscrap'da büyük bir damage artışı yapmış Blizzard WotLK Last Rank Finishing move that causes damage per combo point: 1 point : [497 + AP * 0.03]-[751 + AP * 0.07] damage 2 points: [867 + AP * 0.06]-[1121 + AP * 0.14] damage 3 points: [1237 + AP * 0.09]-[1491 + AP * 0.21] damage 4 points: [1607 + AP * 0.12]-[1861 + AP * 0.28] damage 5 points: [1977 + AP * 0.15]-[2231 + AP * 0.35] damage Instant, 35 Energy, 5 yd range TBC Last Rank Finishing move that causes damage per combo point: 1 point : [245 + AP * 0.03]-[365 + AP * 0.03] damage 2 points: [430 + AP * 0.06]-[550 + AP * 0.06] damage 3 points: [615 + AP * 0.09]-[735 + AP * 0.09] damage 4 points: [800 + AP * 0.12]-[920 + AP * 0.12] damage 5 points: [985 + AP * 0.15]-[1105 + AP * 0.15] damage Instant, 35 Energy, 5 yd range Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Burdan anladığım herşey iki katı oluyor gibi bişi. 3 vuran 6 vurcak.. Tabi Hp'lerde ona göre 25k hp'li lock görürüz artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar