Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

Şukela skiller var Rogue için;

Dismantle: Disarm the enemy, removing all weapons, shield or other equipment carried for 10 sec.
1 min cooldown

Fan of Knives: Instantly throw both weapons at all targets within 8 yards, causing 100% weapon damage.
Instant, 5 yd range, 30 sec cooldown
Sosyal ağlarda paylaş

Nomak itemde çeşitliliği arttirmak loading sürelerini uzatacagi gibi bellek kullanımınıda arttırıyor o yüzden item skin/modelleri ufak değişikliklerle tekrar sunuluyor şey diyorlardi ama mmodaydı sanırım düşük seviye olan itemleri tek düze yapip end-game itemlerinin modellerini çeşitlendiriceklermiş muhtemelen lvl 1-70 common/uncommon itemlerin modelleri tek düze haline getirip level 80 epicleri rarelerin model çeşitliliğini arttırıcaklar ki bence gayet mantıklı
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamlar öldürecek beni. Birbirlerinden copy-paste'mi yapıyorlar yoksa dalgamı geçiyorlar. mmo-champion shaman talenti yayınlıyor elem mastery ondada 10 saniye cd, ama kendi verdikleri talent listesinde 3 dakika cd.

Ya ben bu olaya neden taktım onuda bilmiyorumda, 2 farklı sitede aynı olayı görünce sinir oldum resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Elemental mastery 10sn cd de olmasına taktın ama nature's swiftness ın 10sn cd olması önemli değil sence ölemi?:p

Kesinlikle yanlış yazıldıını garanti ederm sana. Hadi elemental mastery crit verio onu geç, 10saniye olsada shaman şu an dandik bi class olduu için amaan neyse dersin... Ama 10saniyede bir instant cast? Aman aman lol olur valla.

Benim teorim... Bu 2 spell şu an live serverlarda birbirine 10saniye cd verio. Yani ns+em aynı anda kullanılmasın diye. Birini açında dieri 10sn cd ye girio. Bu adamlar muhtemelen açıp bakmadan oyun dosyalarında bu cd yi buldular ve talent calculator e böyle eklediler.
Sosyal ağlarda paylaş

O elemtal oath aslında oyuna CoS açan roguelar için konmuş bariz bir talent. Ancak o talente 1 tane verip %50 hit alınca elem shaman için hit konusu kapanacak anlamına gelir.

Sonuçta belli bir item seviyesinden sonra Elem focus nerdeyse hiç kapanmıyor ki, elem focus açıkken %50 hit demek PvE'de asla misslemeyen elem shaman demek. Yani bu ayarlamadan sonra hala spell power içeren maillerde hit görürsem artık küfür edecem blizzarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben roguenun bu tarz skilleri olmasına karşı değilimde, arkadaş herkezin CD'leri 3 dakika - 5 dakika iken bu adamlar afedersizde padişahın sol t.. mıki CD'leri hep 1 dakika, 2 dakika.

Yani birde bu komik derecede CD'ler ek olarak CD sıfırlama diyede bi yetenekleri varki yuh artık ama ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Marveloth said:
Wotlk da gelicek ilk nerf Rogue lari vurucak demekki

no wai.

siz nerf diye ağladıkça sağolsun blizzard daha da buffluyor bizi :)

bkz: "ohaaa adamlara talent gelmiş, tüm magic debuffları silip, 5 saniye spell yemiyor. nerffffff" ... clos becomes level 66 skill instead of sublety talent.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh farkeden bisi yok yaw, Naab rogue geldigi zaman kanırtarak keiyo,Pro geldigi zaman bazen cok temiz dogruyo, Bazen ambushla baslayanlar falan olayı korku filimine ceviriyo yada stun kacırmayan abiler guzel guzel döner keser gibi stun-lock da dogruyolar. Rogue Vs Prot pala ve Rogue vs Feral(bear) Drood (tanking/Pvp gearda) keyifli oluyo yoksa zor ...

bencede nerflerle yada bunu engelleyen bir immunity yada suresini kısaltan bi counter mekanigi gelir (umarım),

pala talentları diye haykırmak istiyorum, Beta başlasın plx ...
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
Ya ben roguenun bu tarz skilleri olmasına karşı değilimde, arkadaş herkezin CD'leri 3 dakika - 5 dakika iken bu adamlar afedersizde padişahın sol t.. mıki CD'leri hep 1 dakika, 2 dakika.

Yani birde bu komik derecede CD'ler ek olarak CD sıfırlama diyede bi yetenekleri varki yuh artık ama ya.

Aslında sprint de çok mantıksız. Süresi 5-10 sny olsun ama duration 2-3 sny olsun. 5 dakkada bir uçuyon 15 sny ama o 15 saniyenin kullansan kullasan 4-5 saniyesinde işe yarıyor sprint geri kalanı koşmuş olmak için koşuyon =) Yapsınlar böyle bişi pek güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...