Xo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 oha öyle birşey olursa warlocklar ağlama duvarına falan giderler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ya su warlockların aglamasını okadar cok ıstıyorumki.. QQ more locksss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Şu an shamada olan yavaşlatma etkilerini %50 azaltma gibi çalışacaktır muhtemelen. Shamnınki etıldıktan sonra fark yaratmıyor. Guild chatte benzer bir soru sorulunca ilk respectte denemiştim. Talentleri vermeden frostbolt yedim talentleri verdim süre değişmedi. Yani ben talentleri verdiğimde hala 7 saniye frostbolt yavaşlatma süresi vardı değişmedi. Buda değişmez %99. Yani üstüne magic varken mage armora geçmek hiçbir etki yaratmıyacaktır. Süre yeni bile başlasa aynen kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Dispel ediliosa bi bka yaramaz bence. Teke tek te güzel hoşta arena da bütün buffları kaldırıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mage armorları dispel edilmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Xo said: hem 2.4.3 ile mage armor falan dispel de olmayacak, magic statüsünden çıkıyor. ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Benm bildiim o sadece frost/fire/fel armor için...Hepsimi undispelable oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 2.4.3 patch notes said: Mage * Frost Armor, Ice Armor, Mage Armor, and Molten Armor are no longer Magic effects and cannot be dispelled. Warlock * Demon Skin, Demon Armor, and Fel Armor are no longer Magic effects and cannot be dispelled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Tabi böyle bir olayın 2. expansionda gelmesi de hoş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 mage acaba op mi olacak???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Eskidendi o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Gangren said: Tabi böyle bir olayın 2. expansionda gelmesi de hoş :p Hep geyiğini yapıyorduk. "WoW oyunun alfası idi, TBC betasıydı ve oyun WoLK ile gerçekten piyasaya çıkmış olacak" diye. Gerçeklerden bahsediyomuşuz galiba :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 WotLK neyse de, sonraki expansionda neler olacağını kestiremiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mealstorm - yüzen/dalan binekler - nefen almayı sağlayan kafalıklar - hızlı yüzmeyi sağlayan ayakkabılar - denizler altında 20000 fersah tadında savaşlar/moblar/haritalar. piuuuu uçtuk biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Maelstrom bayar be, yani sürekli deniz teması sıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 o zamam sana Emerald Dream verelim :D. Ama ben bu konuya gerçekten yabancıyım. Emerald Dream ile ne gelebilir onu bile tam kestiremiyorum. Yani mealstormda geleceklerin en kötü %60-70ini tahmin ederim ama Emerald Dream'in %10nunu bile tahmin edemem şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 daha fazla expansion almayalım cıkarsınlar yeni mmoyu cunki LKda TBC gibi olursa kabak tadı verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 WotLK content olarak ilgimi ikiye katlıyor zaten. Legion content ve Outland (td) Shadowmoon Valley ve Nagrand dışında tüm bölgeler bunaltıcı bir havada. Hele Netherstorm ve Tempest Keep en kötü tasarıma sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Zangarmarsh tek gecerim. Ayrıca en kötü olan Blade Edge's Mountains. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 mh de harcanmış gibi geliyor bana. süper ortam bok gibi boss fightlar. elf base i tamamen işlevsiz. insan iki boss da oraya koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Blades Edge facia zaten :D epic flying olmadan o haritada quest yapmak, mine/herb kasmak falan eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Gangren said: raistlinthewiz said: Gangren said: 50% daha az hasar abartı bir olay ama, üstüne resistde geliyor, bir de resilience var. Garip olacak :) ncreases your resistance to all magic by 40 and allows 30% of your mana regeneration to continue while casting. In addition, the duration of all harmful Magic effects used against you is reduced by 50%.” az hasar degil, duration Ooops, pwned :p O zaman sorun yok, ben de diyorum Blizzard nası yapmış bööle birşeyi :D e tamam da soyle dusunun corruption 30 sn de 1000 dmg veriyo diyelim 15 sn ye inerse süresi bunun 500 dmg verir ki burda ikiniz de haklı olursunuz case closed ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Her zaman geçerli değil ama o mulgear6 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 zamanla dogru orantılı damage veren spellerde dogru olur (eger bastan itibaren açıksa mage armor) SW: P, corruption ve hatta SL :) ya ayrıca ben burda biricik mod'umuzu haklı çıkarmaya calısıyorum sen neler yapıyosun kendine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 şu warrıorlar baska sınıfa bagımlı olma kabusundan çıksınlarda wotkl sevınelım az...her daım hybrıd sınıflar rule wowda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar