hepsibu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Selam ben ayak fetişistiyim. Pek çoklarının iğrendiği ayaklar nedense bende bambaşka hisler uyanrıdıyor. Tamam buraya kadar her şey normal. Fakat geçen gün evime gelen arkadşım ayaklarımı görünce Bendeki ayak fetişinin tedavi gerektirecek ölçüde bir sorun olduğunu söyledi. Gördüğü ise altu üstü şu idi tık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 spoiler !!!!!!!!!!11111birbir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 şimdi gelelim derdine.. o ayak senin ayağınsa önce bi ortapedist e gidiyorsun. sonra psikiyatır psikolog arkealog herturlulusune gidiyorsun. vericekleri tek şey bi kutu aseton olur heralde.ama olsun git göster bakalım. psikiyatır: asetonu içirir. psikolog: tırnaklarını temizletir. dostum... sorun büyük. edik: ya aklıma takıldı sende niye binbir renkte oje mevcut ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 holy madırfakır jesus faking christ ve bilumum yabancı kökenli şaşırma nidaları PS: don't feed the troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ayrıca baş parmağa yeşil daha çok yakışır.. asdsfddasdsfasdasfasfs şok geçiriyorum sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Kendi ayaklarından tahrik olanı da ilk kez görüyorum. Bir de erkek ayağı, ve ojeli. Gay misin diye soracak biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 harbiden la ne o oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Walla dostum sende rahatsızlık veriyorsa bu durum git üstesinden gelmeyi dene...yok gayet iyi ayak hastasıyım diyorsan güzel ayakları olan bir bayan bul : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hepsibu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ayaklarımı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sanırım yanlış anladın beni kötülemek tarzında söylemedim sadece şaşırdığım için olumsuz bi yorumda yapmak istemedim kusura bakma dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hepsibu said: Ayaklarımı seviyorum. Tamam ama başkalarını kendin gibi görmek yada farklı düşünüyorsan sorun yaratır ki yaratıyorsa pek belli etme en azından bu sevdayı düşürmek için git. Yinede np benim için ama bir gece parmaklarımı boyamaya kalkarsın sorun çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 18.yüz yılda böyle insanları cadı diye yakıyolardı :D umarım bunada kızmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 azuahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ayağına sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Öeh bende de tam tersi ayak fobisi var , isterse dunyadakı en guzel ayak olsun yine de fazla samimiyet kuramam. Bu resmi görünce kahroldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 daha güzel fotoşop olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 fotoşop bu yaa hatta taşırmış falan yani... sırf konu olsun diye böle bişey açılırmı ya gerçeğini yapmak yürek ister hele arkadaşına göstermek aman diyim bi anda etrafın boşalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 paticikte esmekte olan yaratıcı fake rüzgarını destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hepsibu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar