aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 4 yillik arbede sonunda mezun oluyorum hayirlisiyla, darisi herkesin basina. uzun ve manali biseyler yazmak isterdim, fekat hem kanimdaki alkol orani hem de kisiligim dolayisiyla bu kadarla yetinin canlarim, gg. evet, alan yetkilisi oldugum icin buraya actim, dynanin kelinden zegnanin elinden operim, sina'ya selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Welcome to the real world! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hobareeey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 unutmadan, is tekliflerine acigim, basvurular ozelime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 abi gel babamın şirketi senin olsun ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 grats bab, seni LFW channel'a alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar