veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 şifreyi çözücü bi cep programı bilen varsa acil yardımcı olsun lütfen, nokia 7610 için....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 1) Yanlış yer. 2) Daha açıklayıcı olursan sevinirim. Hafıza kartının şifresi mi var? Varsa nasıl becerdin şifre koymayı? vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 telefoncuya götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 @nil telefonun hafıza kartlarına şifre konuluyor zaten uzun bir süredir yeni mi öğreniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 konu yanlış yerde mi degil mi ben bilmem, taşınması gerekiyosa taşınır... evet hafıza kartların da şifresi olur,şifre koydum ve unuttum:? cok sinirliyim, internet bile işime yaramıyor yaaa, mecburen telciye götürüp baycaz bi 5-10 YTL artık:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 veştitsa said: konu yanlış yerde mi degil mi ben bilmem, taşınması gerekiyosa taşınır... atara gel ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Yok bundan sonra mobil cihazlar bölümüne açarsın işte böyle konularını. Yeniyken olur öyle :) Ayrıca senin istediğin program genelde illegal birşey olacağından ulaşman zor olabilir internette de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ya illegal olmayan psiloc efilemanager die şifre çözücü cep programı var nette aslında ama gavur icadı ya işte indiriyoz bu sefer rar şifresi istiyo, rar şifresini de nete yanlış yazmışlar nedir benim bu şifrelerden çektigim yaaa:?:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Başka forunlardan bulmaya çalış. Yada var mı bilmiyorum da rar şifresi kırıcı program varsa onu bulup indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar