RaVena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Arkadaşlar Verdata'ma tam 45 tane yeni Item Yaptım Goruntusu değişik.. Ayrıca Scriptlerinide Yazdım Ama ITEM cıkardığımda Ik kere tıkladığımda Elinde Tutmuyor ve Giymior Şu Hatayı verior you can't use this item diyor... Giymior Scriptlerde bi sorun yok.. Nedenini bilen warsa Buraya Yazarsa Cok Sevinirim...[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Sürükleyerek elinize bırakmayı denediniz mi ( örn : kılıç ise ) , eğer olmuyorsa , spherenin default scriptlerinden biraz kopya çekerek yeniden yazmayı deneyin scripti[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 HerenIstiaron Sürükleyerek elinize Bırakmayıda denedim Equipts Item Gibi bir hata verior yani cantama dusuor elimde tutmuyor.....[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ON=@Dclick src.equip :) dene verdatada sadece itemimi çizdin yoksa elinde tutarkenki halini falanda çizdinmi ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Hepsi Bitti Zgrw.. Herşeyini Yaptım....[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 oo sen kırk tane seklını cızecen o ıtemın[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Cizmedim Rexx Cizilenlerini Bulmuştum bi Siteden Site Kapandı.. Numune Yapmıştım iiyiki bulunsun diye :)[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar