Drall Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yahu bir virüs girdi ki pir virüs girdi. allah belasını versin virüslü flash diski tam da antivirüsü sildiğim gün bana veren arkadaşın! ilk başlarda pcyi öküz gibi kastırıyodu bu virüs, daha sonraları o sorunu hallettim gibi oldu ve bilgisayarımda çift tıkladığım simgeleri ayrı bi pencerede açtırtıyodu virüs. şimdi normal penceresinde açılıyo tıkladığım simgeler ama gizli dosyaları göster seçeneğini aktif edemiyorum artık. gizli dosyaları göster seçeneğini aktif ediyorum tamam diyorum göstermemeye devam ediyo bakıyorum ayarlardan hala gizli dosyaları gösterme seçili. nod32yle 45inci kez tarama yapıyorum şuanda bitsin bakalım tekrar denicem. c'yi formatlasam düzelirmi dersiniz eğer nod32 busefer de silemezse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 flash disinfector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 fede sana attığım repler yüzünden rep sistemi çöktü tam şuanda! harikasın! oh be! saol valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ben de bu konudan bayağı çekmiştir. amvo.exe girmişti bilgisayara. Bir sciript buldum internetten. onunla sildi sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 combofix adında bir tool var onu indir çalıştır düzeliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar