fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yanarsın. spo sensiz bu son yolculuk, dönüşüm olmayacak içimde hatıralar, resimler solmayacak kaderde sana ait bir tek iz kalmayacak ödünç aldım geleceğimi geçmişimden koparken artık yokum ben denedim defalarca senden arta kalanlarla artık yokum ben günahıyla, sevabıyla her şeyinle sevmedim mi? beni bensiz bırakıp da ben hep sana gelmedim mi? eller vefa nedir bilmez, kadir kıymet bilmedim mi? inkar etme, yanarsın bir gökhan özen eseri
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 spo tiktak tiktak tiktak tiktak geçiyor zaman beklemiyor aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor koş zamanı yakala sakın ha yorulma geçmişe bakınca yarın gelmiyor sorularımı , acılarımı beni kuşatan anılarımı topladım birer birer sattım ah bir eskiciye ne kazandı üzülenler gözyaşı dökenler geriye bakıp da düşünenler kazanamaz asla bu koşuyu koş sakın ha ayağına bakma koş sakın ha bırakma nefesini tut , durma aramaktan korkma zaman zaman durma içimizden geç zaman zaman durma korkmuyoruz senden
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 müslüm rulez nahlet olsn Yine hayallerim deli dolu Yine duygularım paramparça nerelerdesin Hasretim sana yüreğim yanar Mevsimler değişir çiçekler solar Nerelerdesin nerlerdesin ah Hadi meleğim geri dön bana Sevda çiçeğim geri dön bana Sensiz hiç olmam sensiz yapamam Nerelerdesin nerelerdesin geri dön bana nerelerdesin Ey benim dertli başım Ey benim ekmek aşım Ey benim can yoldaşım Nerelerdesin Yine duygularım dolu dizgin Yine uykularım delik deşik nerelerdesin Gökyüzü kızgın şimşekler çakar Ay güneş tutulur kıyamet kopar Nerelerdesin nerelerdesin ah Hadi meleğim geri dön bana Sevda çiçegim geri dön bana Sensiz hiç olmam sensiz yapamam Nerelerdesin nerelerdesin geri dön bana nerelerdesin
Öne çıkan mesajlar