eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ya ortalıkta çok sayıda lüks arabaya binen türbanlı ablalar var.. sayıları git gide artıyo sanki.. kim bunlar? acaba benmi uyduruyorum yada denk geliyorum dedim ama heryerde var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?viewid=251508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 olamaz mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 valla benimde dikkatimi çekti deli gibi hatta her yerde söylemye başladım bir an önce evlenicem nası bi aşirete üye olmak gerekiyorsa olucam bende ulan bizde binelim 4 x 4 le re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Al benden de o kadar.Hani parayla saadet olmaz diyenler halt yesin. Asıl 2 gönül bir olunca samanlık seyran olmaz,Gene samanlık dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 parayla saadet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 paran varsa herşeyin vardır para yoksa biçbir bokun yoktur. amerikalıların dediği gibi." Para konuşur " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 0ne said: Al benden de o kadar.Hani parayla saadet olmaz diyenler halt yesin. Asıl 2 gönül bir olunca samanlık seyran olmaz,Gene samanlık dır +111111111111111111111111111111111111 paran varsa herkes senin kulun paran yoksa cehenneme kadar yolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 saadeath metal rulazzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 konu türbanlıdan açılmışken bugün otobüste türbanlı bayanın biri ayağa kalktı poposunun arasına kaçmış olan iç çamaşırını bi hışımla düzeltti sonra tekrar oturdu. çok ironikti evet. güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Masakari said: saadeath metal rulazzzzzzzzzzzzzz ashdgasgasdgasd süper hahahahah rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar