Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öğretmenini döven kaymakam kızı ve öğretmenin gözaltına alınması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çanakkale'de 19 mayıs provalarında kaymakamın kızı beden eğitimi öğretmenini tokatlamış sonra da öğretmenin hiç suçu olmamasına rağmen gözaltına alıp içeri atmışlar aeaehhe. her gün böyle haberleri bizden başka kim okuyordur ya

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=525308
Mesaj tarihi:
Her sene oldugu gibi bu sene Lise 1 ler katılıyor törene.

Bizim servisteki lise 1 lerden biriyle iletişime geçince size olayı ayrıntılı olarak direk şahitlerden aldıgım bilgilere dayanarak aydınlatıcam.

AZZ SONR
Mesaj tarihi:
O kıza tasdiknamesinin yedirilmesi, babasının (bu cümle babası olacak ....nın da diye devam ediyordu aslında) da görevi kötüye kullanmaktan cezalandırılması lazım. Dayakçı öğretmene her türlü küfredilir eyvallah ta öğretmene vurulmaz.
Mesaj tarihi:
Griswold said:
O kıza tasdiknamesinin yedirilmesi

eğer öğretmenin tek yaptığı yürüyüşü durdurmaksa ve fiziksel bir baskıda bulunmadıysa kimseye evet kıza tasdiknamesinin yedirilmesi lazım. Yok birine dayak attıysa öğretmen, bence dövülebilir evet. Ama bana da kızın şımarıklığı gibi geliyor
Mesaj tarihi:
kız arkadaşım bu kızın okuluna kayıt yaptıracak gelecek öğretim yılı için. gitmesine de üzülüyorum, bu kızla sınıf arkadaşı da olabilir diye korkuyorum. çok fenaymış
  • Yeni Oluştur...