havok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 arkadaşlar eğer öğrenmek istiyorsanız kadiköyde akmarın orda büyük kitapçı var adını unuttum işte orada çeşit çeşit var 20,25,30 veya 35 milyona 400 ila 800 sayfa arasında deişiyo şekilli anlatımlı türkçe ve örnekli açıp baktım yani tavsiye ederim şahsen ben alıcam herkes alsın şu scriptlerin hakkından gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 güzel de.. scriptle alakası ne? runuo scripti diyosan onlar c# diliyle yazılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 akraba diller sonuçta o açıdan tavsiye etmiştir belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 C++ kendi kendine ogrenmek epey kasar. Çünkü C ye göre daha komplex bir dil. C bilenler bile epey zorlanırken 0 dan ogrenilmesi zor, ve epey emek ister. Tavsiye ettiğim kitap ise Deitel&Deitel in C serisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 o c++ değil c# olacaktı galiba.. ayrıca kitapların hepsi birbirinden kötüdür genelde. dikkat etmeniz gereken tek unsur "yeni başlayanlar için" olmalıdır.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyper Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Arkadaşım bak 7 yıllık bilgisayar programcısı olmama rağmen C dillerini tam anlamıyla öğrenmiş değilim bu dilleri öğrenebilmen için öncelikle en azından bir programlama dili biliyor olman lazım. yanlış anlama şevkini kırmak istemem ama bunu öğrenmeye kararlıyım diyorsan 2-3 yılını harcaman gerekir kitapla olacak iş olsaydı herkes programcı olurdu diye düşünüyorum ;)[signature][hline]icq :124155792 İnsanlar senin fırtınlarınla ilgilenmez gemiyi limana sağlam getirip getirmediğinle ilgilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar