Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 xbox ta oynadım da, oyun BAYA iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 oyun süper de storymode/arcade de falan IR DPS LOLOL şeklinde kombo üstüne kombo yaparak bitirip kombo challenge larda da biraz ilerledikten sonra xbox live da oyniim biraz dedim; block manyağı yaptılar, kötü oldu. pvp oynamayı düşünüyosanız adam gibi blocklamayı öğrenmenizi tavsiye ederim. bunun dışında bundle xbox360 gamepad le oynuyosanız kombolarda zorluk çekebilirsiniz, ben biraz baktım etrafa baya bi küfür eden var d-pad'ine; siz de beceremiyosanız siz de edin. ben de ettim rahatladım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Liu Kang'in bisikletinin zinciri çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Joker'in hareketler ve fatality'leri çok iyi olmuş ama story modda böyle zorla karakterler ile oynatması hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 fizban said: oynayanınız var mı nasıl ? Valla ben oynadım X box ta Feci oyun.Biri Seri diyor Mortal combat 3 veya Trilogy deki Seriliği göremedim ama yinede seri oyun.X box ın stick i ile işkence oluyor oyun sol alttaki yön tuşları ile daha iyi.Oyun oldukça iyi hiçbir fatality i yapamasamda :D Yİne Sub-zero epic adam olmuş çok güzel ya Mumya gibi yere yatıp adamın arkasından çıkıp "Bam!!" aparkatı geçirmek çok güzel bi his. Scorpion çok karizma olmuş DC karakterlerine bakmadım bile iğrenç hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 oyun güzel. oynadıkça sıkıcı olmaya başlıyor ama, tekdüze çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 pc icin cıkdımı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 vivavale said: pc icin cıkdımı oyun? çıkmadı ama çıkarsa seni sırtıma alıp koşucam taksimde anla yani :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ilk videolar o kadar kötüydüki. toplam 2 tarz vardı sadece skinler değişikti falan böle. bi taneside goril gibiydi zaten superman böle goril şeklinde dövüşüyodu. adam etmişlermi bari biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Kinkaudonau said: vivavale said: pc icin cıkdımı oyun? çıkmadı ama çıkarsa seni sırtıma alıp koşucam taksimde anla yani :)o ahahahhah 70 kiloyum abi :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 oyun çok başarılı yav, hatta ps3 te oynadığım en güzel oyunlardan biri diyebilirim. flash ve superman yönetiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar