grambrood Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Biliyorum böyle topicler çok ama aramama rağmen bir türlü aradığımı bulamadım neyse. elimde 1 sene önce bu forumlarda soruşturup aldığım bir bilg. var. ve yeni sistem almadan önce benim elden çıkarağım parçalar var. şunlar P4 1.7 gigabyte anakart ac 97 on board olanlardan, 256 sd, asus gf4 mx 64 mb. yeni alcağım sistem. AMD 2.5, 512 ddr 333, his exc. ati radeon 9600 xt. asus a7v8x/l kt400 Sordum 280 $ fiyat farkı verecem nasıl? Görüşlerinizi bekliyorum önerileriniz nedir ne yapmalıyım. Teşekkürler. [Bu mesaj grambrood tarafından 06 February 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 a7n8x deluxe tavsiye ederim.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 güzelll. al tabi. kaçirma. birde bol bol ekstra fan al.. yaşasın overclock[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Düşüncem zaten overclock. İşallah bir sorun çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar