Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Early-access kodları 9 dolar.


Sylian

Öne çıkan mesajlar

Sanırım Türkiyede yaşayan pek çok kişi early-access kodu almak istiyor, bunun için harika bir site buldum herkese tavsiye ederim.

https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=269_384&products_id=1485

İlk satın alışınızda sizi telefonla arayacaklar az buçuk ingilizce biliyorsanız zaten sorun çıkmaz size adınızı ve bu ürünü satın almak isteyip istemediğinizi soruyorlar.

Kutu felan istemiyorsanız european edition 48 dolara geliyor ve illegal bir dükkan oldukları için(Avrupadaki bi 3. dünya ülkesindeydiler)kutuları ayın 17sinde açıp size cd-key göndereceklermiş.

Buradan daha önce wow almıştım gerçekten oyun çıkmadan önce cd-key yolluyorlar dediğim gibi güzel bir site.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz 100 isvicre frangina hem retail hem de preorder i aldik, karsilastirmaya ihtiyaci olanlar icin. preorder kutusundan ufak bir kitapcik ve key cikiyor, bu key sizi early access e , mount lar i release de acmanizi sagliyor. bunun ardindan bir de asil retail kutudan cikacak key ile oyuna devam edecegiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben maıl attım gamersloot a komık bı cvp vredıler sordugum soruyu tam cvplamadım tekrar attım henuz cvp gelmedı.

Benım anladıgım kadarıyla 9$ oduyosun pre order yapıorsun ama bu preorderlar dıger preorderlar gıbı degıl. Early acccess code vermıyorla ama oyun ellerıne gecınce hemen cd keyını gonderıyorlar. Sonra balance dıyor onu satın alıyorsun oda 39$ yanı 9$ ın ustune kalan kısmı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de aldım, ablanın biri aradı confirmasyon için, durumum waiting for restock su anda. beklemece durumları. ama detay bilgi yok tabi simdi bunu aldık, 17 sinde key ivereceklerde nereye girecez bunu, yada gidip kalan 39u da verdik oyunu aldık onun bir baska keyi olmayacakmı?
downloadu ayrı, pre orderi ayrı early bilmemnesi ayrı bineği ayrı noluyoruz kafam bi dunya oldu help
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...