Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Sanırım Türkiyede yaşayan pek çok kişi early-access kodu almak istiyor, bunun için harika bir site buldum herkese tavsiye ederim. https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=269_384&products_id=1485 İlk satın alışınızda sizi telefonla arayacaklar az buçuk ingilizce biliyorsanız zaten sorun çıkmaz size adınızı ve bu ürünü satın almak isteyip istemediğinizi soruyorlar. Kutu felan istemiyorsanız european edition 48 dolara geliyor ve illegal bir dükkan oldukları için(Avrupadaki bi 3. dünya ülkesindeydiler)kutuları ayın 17sinde açıp size cd-key göndereceklermiş. Buradan daha önce wow almıştım gerçekten oyun çıkmadan önce cd-key yolluyorlar dediğim gibi güzel bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 BENDE WOW U BURADAN ALMIŞTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bunun gibi mammoth + inventory slot key'i satan yer varmı? Ebayde sürekli US versiyonu satılıyor korkuyorum almaya EU / US çakışması oluyormu o keylerde ? Oluyorsa EU versiyonu nerde bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Buradaki EU versiyonu Mammoth işte. Ebay'den almayın ben aldım US versiyonu çıktı sonra bi de refund'la uğraştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 mamut yok sadece önceden başlamak dahil Mamut arıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Abi nasıl mamut yok =S Ben daha dün kaydettim Mamut + 8 slot bag var dedi funcom'un sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Her pre ordera mamut yok diye biliyordum sadece belli anlaşmalı yerler özel mountlara sahip (game.uk bulabildiğim tek yer ama oda Türkiyeye göndermiyor) Neyse yalan borcun da yok sanırım alırım bugün saol site için yinede az kıllandım adamlara mail atmadan sipariş etmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 xbox 360 yazıyo koydukarı aoc kutu resimlerinin tepesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bende fark ettim. fakat preorder key aldım.bakalım göndereceklermi birde ingilizce problemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 mamooth var bunlarda, ama early access de olmayacak, retail key i girdignizde cikacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 güvenilir mi böyle sitelere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 biz 100 isvicre frangina hem retail hem de preorder i aldik, karsilastirmaya ihtiyaci olanlar icin. preorder kutusundan ufak bir kitapcik ve key cikiyor, bu key sizi early access e , mount lar i release de acmanizi sagliyor. bunun ardindan bir de asil retail kutudan cikacak key ile oyuna devam edecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Burası early access vermıyorkı. Ellerıne 17snde ulasacakmıs key ı verecekler dırek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ben verdim sipariş ama arayan soran yok daha bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ben maıl attım gamersloot a komık bı cvp vredıler sordugum soruyu tam cvplamadım tekrar attım henuz cvp gelmedı. Benım anladıgım kadarıyla 9$ oduyosun pre order yapıorsun ama bu preorderlar dıger preorderlar gıbı degıl. Early acccess code vermıyorla ama oyun ellerıne gecınce hemen cd keyını gonderıyorlar. Sonra balance dıyor onu satın alıyorsun oda 39$ yanı 9$ ın ustune kalan kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 17 si preorder tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ayın 17 sinde early access ile oyuna başlayabilmeniz için bunun preorder olması gerekiyor zaten. Yani bir ön kod olmalıki erken başlayabilesiniz bu kod ya rhino ya mammooth da veriyor (yada amazon oku). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ben de aldım, ablanın biri aradı confirmasyon için, durumum waiting for restock su anda. beklemece durumları. ama detay bilgi yok tabi simdi bunu aldık, 17 sinde key ivereceklerde nereye girecez bunu, yada gidip kalan 39u da verdik oyunu aldık onun bir baska keyi olmayacakmı? downloadu ayrı, pre orderi ayrı early bilmemnesi ayrı bineği ayrı noluyoruz kafam bi dunya oldu help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 register olursun preorder key ile sonra ödeme yapmanı ister 7 gün bitince o zaman oyunun keyini giriyorsun (bu preorder key değildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bence bı onlıne supporttan konusun. Early access vermezlerse dırek cd key ellerıne gelınce verırlerse zaman kaybı olur. Aslında bırı net bı skeılde konussa dıger ınsanlarda yararlanabılır. Ben maıl attım daha gelmedı cvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Early access yok, olsa yazarlardı. Site güvenilir sitedir, oradan WoW TBC almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bir şey daha sorucam Burdan pre order aldık Üstünede aral türkyieye collectors edition getirince onu alsak bu ikisini birleştirebilirmiyiz? Yoksa illa o pre orderı aldıktan sonra balance denen kısmıda almakmı gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 balance kısmını alman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Birleştirirsin bence yoksa neden ayrı satsın adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Arkadaşlar özür dilerim sanırım bazılarınıza pre-order key yollamamışlar fakat bana 6 dakika içinde yolladılar. [img=http://img148.imageshack.us/img148/1492/14448215iv5.th.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar