Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 eos da combatta iken dc oldum oyuna girdiğimde Release Spirit butonunu bulamadım :D, priestin birisi geldi resledi, varmıdır bu sorunun çözümünü bilen ?
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 banada hep oluyo log out olup geri girecen başka yolu var mı bilmiyorum.
Solaran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Geçen banada oldu GMle konuştum böyle bir sorunun farkındayız ilerde düzeltilcek gibi bi şey dedi. RElog olunca düzeliyo, hoş bana bi script vermişti ama unuttum :P
shippy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 /repopupme mi ne öyle birşey olcaktı aklınızda bulunsun.
Reamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yanlış hatırlamıyosam /script RepopMe() bu çalışmazsa gerekli düzenlemeleri kendiniz yaparak bulursunuz :) ama kod buydu ondan eminim
Dacop Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Reamer said: yanlış hatırlamıyosam /script RepopMe() bu çalışmazsa gerekli düzenlemeleri kendiniz yaparak bulursunuz :) ama kod buydu ondan eminim ya yukardaki kodu yaz yada 6 dk bekle reslenirsin korma afk liktende düşmüyorsun bgden arada seni reportde edemiyorlar bildiğim kadarıyla :)
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yazmıslar : /script RepopMe() buyuk kucuk harfe dikkat ederek.
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 oha ben de dumur oldum. EoTS combatında dc oldum eos'da ölü olarak spawn oldum gibisinden okudum başta. lol
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 reloadui calısmıyor relog yada script yazmak lzm ama genelde eots kaybettiğimiz için leechliyorum olursa işime gelir yani =p
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ya okadar çok salak doluki hordede bg chate release spirit butonu yok reslenemiyorum resleyin lütfen yazıyorum, hemen benim yazımın altında 3-4 kişi adam leech yapıyor raporlayın ebayeri yazıyorlar.. /script RepopMe() için teşekkürler buga ilk maruz kaldığımda deneyeceğim :D
Öne çıkan mesajlar