Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 eos da combatta iken dc oldum oyuna girdiğimde Release Spirit butonunu bulamadım :D, priestin birisi geldi resledi, varmıdır bu sorunun çözümünü bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 banada hep oluyo log out olup geri girecen başka yolu var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Geçen banada oldu GMle konuştum böyle bir sorunun farkındayız ilerde düzeltilcek gibi bi şey dedi. RElog olunca düzeliyo, hoş bana bi script vermişti ama unuttum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 /repopupme mi ne öyle birşey olcaktı aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sprit healer ın yanına koş tıkla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Koşamıyor işte sorun orda zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yanlış hatırlamıyosam /script RepopMe() bu çalışmazsa gerekli düzenlemeleri kendiniz yaparak bulursunuz :) ama kod buydu ondan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Reamer said: yanlış hatırlamıyosam /script RepopMe() bu çalışmazsa gerekli düzenlemeleri kendiniz yaparak bulursunuz :) ama kod buydu ondan eminim ya yukardaki kodu yaz yada 6 dk bekle reslenirsin korma afk liktende düşmüyorsun bgden arada seni reportde edemiyorlar bildiğim kadarıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 /rl işe yaraması lazımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yazmıslar : /script RepopMe() buyuk kucuk harfe dikkat ederek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 oha ben de dumur oldum. EoTS combatında dc oldum eos'da ölü olarak spawn oldum gibisinden okudum başta. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 reloadui calısmıyor relog yada script yazmak lzm ama genelde eots kaybettiğimiz için leechliyorum olursa işime gelir yani =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ya okadar çok salak doluki hordede bg chate release spirit butonu yok reslenemiyorum resleyin lütfen yazıyorum, hemen benim yazımın altında 3-4 kişi adam leech yapıyor raporlayın ebayeri yazıyorlar.. /script RepopMe() için teşekkürler buga ilk maruz kaldığımda deneyeceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar