ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Gezdim tozdum bölümüne acıcaktım fakat gezip tozmaya degil birliğe katılmak için soruyorum :) Ankara Özel Koruma Taburuna gidiyorum. Bu tabur EDOK ( Eğitim ve Doktarin Komutanlığı) taymış. EDOK ta Balgat'taymış. Ben Ankara'ya Trenle geliyorum.21:45 gibi ankara tren istasyonunda olcam. Ben o saatte orda olunca Balgat'ı nasıl bulurum? Ankara'lı patiler bi acıklayabilir mi?
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Gardan Kızılay'a gel (sıhhiye'den yürüyerek de gelebilirsin, ama muhtemelen elin dolu olacak, o yüzden Güvenpark'a bi taksi de tutabilirsin, gardan çok yazmaz). Dolmuş duraklarında Öveçler dolmuşlarını bul, yanlış bilmiyorsam onların yolunun üzerinde, şoför yardımcı olur. Edit: "Hayırlı olsun" demeyi unutmuşum yav :) Umarım rahat bi askerlik geçirirsin.
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Çok ters biyer aslında dolmuş vs bulman zor. Bence direk ordan atla bi taksiye 15 milyon falan tutar ama yorulmazsın. Bende hayırlı olsun demeyi unutmuşum aynı anda msnde önemli bi konu görüşüodum da :) Kusura bakma hayırlı olsun..
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 dolmuş varsa dolmuşa binerim de, yoksa zorunlu taksi. yada Direk inzibatları bulup " aha geldim alın beni" demeli ^^ bende inzibat'ım.Bi kolaylık yaparlar napcam ne etcem bilmiyorum. 390 gün var daha xD mokoko direk xD
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 haaa bak şimdi aklıma geldi gar yolu kapalı. kapattlılar orayı çalışma var sen direk gardan çıkınca tandoğan metrosuna doğru yürü kime sorsan gösterir zaten.sora hemen karşıdan balgat otobüsleri geçio onuda kime sorsan gösterir. :)
Öne çıkan mesajlar