chamred Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 resul shamana devam hırs yaptım :) pvp yapmam artık ehehe bide elemental oldum.. pvp yi artık warrior la yaparım pvp de yok gearlı warrior gibisi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bizim guild de balta var twisting nether armoryden bakarsınız genellik mage rogue warrior farketmiyor bir wf ve gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Cons said: abi ben irdelemeyip çakıp geçiyorumda, genelde çoğu ench 2h benim gördüklerim pvp'de 2h kullanır zaten shaman, dw ile hiç kesemessin yani. hele bi de executioner enchant ile wf yi de tutturursan cloth giyenleri dozer gibi eziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Orc shamansan biraz şansin var stun ressist fln ama yinede zor 2h olduğun için adam evasion açinca yalan olucaksin.Rogue'nin abilityler cd'de deilse zaten şansin azaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kısacası olmaz senn iş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar