Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ismi unuttuğum addonlar vardı bitürlü hatırlayamıyorum. Bi damage meter vardı(Zaten böyle bi addon var ama istediğim bu değildi) aldığım damage'i ve verdiğim damage'i düşmanın yada benim üstümde vurduğu skill ismiyle ile gösteren bi addon idi. Birde AV'de kulelerin timerlarıyla ilgili bi addon vardı. Bu 2 addonun isimleri neydi unuttum şimdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 deadly boss mods ve recount yada grim reaper olabilir dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 vurdugun ve aldıgın damage'ı gosteren addon sct olmasın? damage meter demişsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 deadly boss mods veya bigwigs tower timerlarını falan gösterir. diğer dediğin ise scrolling combat text gibi sanki. gerçi artık blizzardın kendi sctsi var. interface > combat text kısmından açabilirsin (skill isimlerini göstermez ama bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Benim söz ettiğim şey mesela adama earthshock attım misal adamın üstünde sadece damage yazar 600 olarak. Ama addon ile 600(Earthshock) yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 tamam işte scrolling combat text. ayrıca scrolling combat text damage da var. ikisini de indirmen lazım. sct ve sctd. ace addonlarıdır. wau updater ile yukleyebilirsin ya da files.wowace.com içim rahat etmedi al dl linkleri. hepsini indirmen lazım. option olanlar ayar yapabilmen için tabi. sct sct options sctd sctd options digeri de deadly boss mods ya da bigwigs. bu addonlar aslında bossların abilitylerini gosterme amacıyla yuklenir ama bg lerde de işe yarar, tower zamanları, kac dk sonra oyunun bitecegi, baslayacagı falan. bu isimler tanıdık gelmiyosa sen sadece bg için olan farklı bir addon yuklemişsindir ama dbm tavsiye ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 mik's scrolling battle text ve dhub kullanıyorum o kadar uyumlu gorunuyolar ki hastayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 mulgear6 said: mik's scrolling battle text ve dhub kullanıyorum o kadar uyumlu gorunuyolar ki hastayım :D screen shot alıp koysana buraya güzelse bende indirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bende açılmışken sorim. Bu ıtem üstündeki aginin ve intin yanında ekledigi %crit şansını gösteren hangisiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ratingbuster? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Canını yirim senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 DoubleW said: mulgear6 said: mik's scrolling battle text ve dhub kullanıyorum o kadar uyumlu gorunuyolar ki hastayım :D screen shot alıp koysana buraya güzelse bende indirim:) akşam eve gidince koyabilirim milk's sct süper bişey fontlar bitiriyo beni ztn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 budur da daha iyi bi combat ortamında gosteremedim sol taraf bize olan olaylar sag taraf yaptıgımız olaylar :D bu ss den sonra bi ton soru gelicek ama şimdi ui'm hakkında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ama ama ama... :( druidde hiç oyle spell resimleri olur muyla baslıyabilirsiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 şu arch hud'ı hiç sevemedim, sevmiycem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 arch hud diil dhud daha imbası ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar