Odinn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 cizısı bi değişken kabul edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 epic fail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 hehe bence güzel. domatesten allah çıktı gibi haberlerin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Allah'dan (c.c.) korkun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 In Soviet Russia God believes in you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Anerchy said: In Soviet Russia God believes in you haha win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 OrCun yönetir!!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Anerchy said: In Soviet Russia God believes in you Şaka maka hakkaten iyiymiş lan bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 taşta ne var anlamadım ben, kafir miyim neyim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 OrCun'un varlığına kanıt: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Emaleth said: taşta ne var anlamadım ben, kafir miyim neyim. :( Havada duruyor işte =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ha ok. allah büyük gerçekten o zaman, zira taş da baya büyük. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Taşlı resmin altında ki adamlar n'apıyolar?, anlamadım?, onlar müslüman! ve bir kafiri mi! öldürmüşler nedir? ayrıca n'olmuş adama yav?( ölü olanını diyorum), kağıttan yapılmiş kukla gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ha ağaç galiba o ölü zannettiğim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ağaç şey etmiş işte (Rüku mu deniyordu ona?), ne kafir ölüsü ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bu topicten çıkmak için lambayı söndürünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Allah ın varlığını her yiğidin ayran yiyişi farlıdır hesabı böyle resimlerle kavrayanlar farkında olanlar için o resimler. eğer bu size uygun değil se ve ben başka yollarla farkına varırım bunlar bana göre değil derseniz bu sizin o resimlerle alay edeceğiniz manasına gelmez. bana da küçükken Allah ın varlığını şöyle söylerlerdi. harıl harıl yanan sobaya gel elini değdir sıkıyorsa denilirdi ki değdirilmeyi bırak yanına varılmaz sobanın. malum cevap yapamam denilir. işte bak yapmazsan o gibi yanacaksın denilir di ve ben nefret ederdim öyle yanmak falan. ama ne oldu gittim kendim araştırdım ve olayı çözdüğüme inanıyorum. anlatacağım konu şu elini sobaya değdirmeyle Allah ın arlığını kabul etmek bana göre değil ve ben çocuklarıma bu yöntemi kullanmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 size göre değil se o resim yazılar alay etmeyin. garbage de ne işi var o resimlerin burası alay yeri ise dinin ne işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Artık baymadınızmı? Böyle ben daha ateistim bak benım espirim daha güzel konularından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oha domalan ağaç. dendrofiller yaşadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Hz orçun geldi şimdi şipşak çözüm bulur cons o resmin de ne o ya bana daşşağı anımsatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 herkes kendinden bir şey buluyor bu resimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ahah hll coni:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sadece benmi öyle gördüm bilmiyorum ama bu konunun akışını değiştiriyorum daşşak gibi değil mi o resim. siz ce a) evet b) hayır c) ....... benzettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar