Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Simdi betayi bile oynuosun hic mi arastirmiosun kardesim diyebilirsiniz. EU US farki nedir oyunda. Mesela simdi oyunu Funcom dan istedim. US te falan oynamak zorunda kalmam dimi? bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 kesinlikle eu'da oynanması gerek bi oyun çünkü zaten çok aşırı bi oyuncusu olacağını düşünmüyorum malum makine özelliklerinden dolayı us'dada zaman farkımızdan dolayı herkez sonuçta uyku saatine denk geleceğinden iler ki zamanlar için çok sıkıcı bi durum ortaya çıkıcaktır ve bu oyunda ms çook çoook çook önemli oldugundaan 1 ms bile düşük oynasam kar mantığı ile eu tek göz ağrım ki ikiside aynı anda açılıcak zaten diye biliyorum açılmasa bile eu'yu beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 pre order ederken seçenek var EU veya US diye. funcom un sitesindeki fiyatlar: US Version $49.99, EU Version $64.97 ulan kesin ikisi arasında pek bi fark yoktur ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yok zaten us te oynamak gibi bi dusuncem yok. shipping zaten catir cutur :) bide eu ya para vericez galiba. kaderde varmis. yine bi ps3 oyunu icin yapmistim bunu. playasia.com da falan bulamamistim bir turlu. en sonunda gidip 40 kusur dolar shipping odemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 mumi said: pre order ederken seçenek var EU veya US diye. funcom un sitesindeki fiyatlar: US Version $49.99, EU Version $64.97 ulan kesin ikisi arasında pek bi fark yoktur ha. EU'dan alırsan avrupa serverlarında, US'den alırsan amerikan serverlarında oynamak zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Blizzard zamanında US keyi ile EU key takası yapmıştı, ya da keyleri birbirine dönüştürdü. Funcomda öyle birşey yapabilir ama kendinizi strese sokmanın gereği yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sendit yollamiomus zaten.benim anlamadigim burayada paste ettigim mailde yolluyoruz demislerdi. para sikintisi olmayanlara funcom i tavsiye ederim burdan. hic gerilmeden key imi aldim bi CE parasina geldi. Benim gibi 6 gun bekleyemem diyosaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar