yahþibey Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 özellikleri pcmin q9300 işlemci powecolor 3870 ekran kartı 2 gb ram çözünürlük 1280x1024 herşey en yüksekte gölgeler bi normalde anti-alysing bile açık değil bazen kasıyor özellikle aksiyonlarda bu normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yeri burası değil ama burdan yamasını indir öyle dene. birde ekran kartı sürücülerinin güncel olmasına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 normaldir. crysisi oynamak icin 1 yil daha war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Crysis oynanmaması için yapılmış bir oyun, yani normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 3870 crysis icin yanli$ secim zaten. 2x oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Orta detayda çok rahat oynayabilmen lazım. Yüksek detayda da çok akıcı olmasa da oynarsın. Oyunun son bölümlerde çekilmez hale gelebilir. Çok yüksek detayı unut. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yahþibey Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yok herşey fulldede rahat oynanıyor arada bir aksıyor orta seviye denemedim anti allising kapadım işte rahatım aksiyonlarda tek tük takılıyo anlık şeyler ama rahat iyi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar