Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişisel bişey

0ne

Öne çıkan mesajlar

Okul şu an için biraz uzak kalıyo(zaten askerlik de geldi).Belki askerden sonra açıktan okuyabilirsem giderim.(Kaç yaşında adamlar okuyo dimi).Ama şu an için hedeflerim askerlik dönüşü yurtdışı olarak değişti(en azından 3-5 sene).

Sanırım sabrımı anneme diğerlerini ise Oğlak burcu olmama borçluyum.Ama kız mesele oluyo bazen ya,dışarda görüyom kolkola gezen çiftleri içim yanıyo,öte yandan hala eve para verirken nasıl gezip tozcam diye düşünüyom.

Nabıcam ben ya böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Valla delirticek beni bu adam fazla borç kalmamasına rağmen dayanamıycakmış gibi söykenip bide çok haklıymış imajı vermeye çalışıyo.

Çekip gidicem bu evden nabarsanız yapın diyo.S...r git çokda tın.Bu zamana kadar çok baktın sanki de şimdiden sonra bişey yapıcakmış gibi.

Bide yetmiyomuş gibi Digitürk almış(para fazla kaçıyo gene).Bu sabahta internet neden kotalıymış sınırsız yaptıralım diye bana söyleniyodu,annemde ordan girince başladılar tartışmaya.Off ya nedir benim bu çekim ya.

Ben bide hala gelicekle ilgili plan yapmaya çalışıyom.Böyle bi baban varken geleceğe bişey yapamazsın ki.Adam bi kere gelmişim dünyaya heralde yapıcam diyo.

Şeytan diyo bişeyler ama dinlemicem.Sabır yine sabır yine sabır.

Oğlak burcu doğmasaymışım keşke .
Sosyal ağlarda paylaş

yaşadıklarının hemen hemen aynılarını hatta daha fazlasını yaşadım(dık) diyebilirim.

ama sana nazaran cok daha şanslıydım iki abim vardı ve evin en kücüğü ve tek kızı bendim.

bu yazıyı okuyunca abilerimin yaşadıklarını düşündüm.
ve annemi.
zaten hep düşünüyodum ama bu kadar derine inmeme onlar bile izin vermemişti.

hastanede acil yoğun bakımın kapısında beklerken, o ölürken onu affettim. ne annem ne abimler hala affetmedi ama ben affettim.

bu yaşadıklarım bana ne mi kattı.
19 yaşındayım ve sadece gelecek icin yaşıyorum.
bugünü bile düşünemiyorum.
Ve bi ailem olursa özellikle cocuklarım bunları yaşatmıcak bi babaları olcak.
olsa bile ayakları üstünde duran yeri geldiğinde bi erkeğin eline bakmıcak mesleği olan onlara bakabilcek bi anneleri olcak.
bazen iyiki bunları yaşamış zor bi sınavdan geçmişiz diye düşünüyorum. belki bunları yaşamasam böyle düşünemeyebilirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

KireiMerodii said:
0ne said:

İsmim Burak 180 boylarında(tam olarak bilmiyorum) 21 yaşında mavi gözlü kumral birisiyim,yakışıklı sayılırım sayılır.

Şimdi Burak tebrik ediyorum seni, hayatını düzene sokmuşsun, saygı duydum, mutlu oldum da bu cümleyi bağdaştıramadım yaşadığın zorluklar ve zorluklar karşısındaki başarınla. Yine de duygulandık okurken yazını. Daha güzel günlere inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...