regulus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Bıshop, 04 February 2004 21:55 tarihinde demiş ki: ölür bu intahar falan gaza gelir. hehhhe :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bisey demiyim dedim ama dayanamicam: 1) "şu gothik hatun nedir ?? deli metalci 'kara' inanışlara sahip metalci gençlikle sewişmek için siyah ruj sürüp siyah giyinen bir grup hatundur" lafini eden kisi acaba kac erkegin ayni kizlarla yatmak icin metalci ayagina yattigini biliyo mu? Ya da bi gun mesela beni, mesela Emaleth'i falan karsisinda gorse ne der? Bu derece seviyesiz ve sig siniflandirma gorusune sahip kisi o web sitesinden bahsedilen kizdan daha zavalli degil midir? 2) "sozlerini muzigini begendigi icin metal muzik dinleyen kiz yoktur" diyen kisi: kizlarin akillari, fikirleri, zevkleri yok mudur, acaba ben naapmisim su son 13-14 senedir? Bu kadar onyargi sahibi olmanin altinda mutlaka ya aykiri gorunme istegi ya da deriin bi kuyruk acisi yatar. 3) Kizin web sitesini elestirenler: siteye baktim, intihar etme istegi uyandiran manzara disinda anormal, ya da ozenti hicbi seyle karsilasmadim, ne var kayip vs diyecek allah askina? bence son derece normal seyler bunnar, ama siz daha 15-16-17 yasindaki patiler oldugunuz ve de kendinize de disaridan bakabilme yetisine henuz sahip olmadiginiz icin size ozenti gibi geliyor, fakat isin ozunde hepiniz ozentisiniz. 4) Ozentisiniz cunku bu cok dogal bir surectir, hic kimseye karakteri gokten zembille inmez, hosunuza giden insanlara, davranislara, herseye ozenerek zaman icinde bunlari ozumsersiniz kendinize uyarlarsiniz ve o seyler sizin kisiliginiz olur. O surec icerisinde de komik durumlara dusebilir (mesela ilk iki maddedeki laflari eden arklar), yanlis seyler yapabilirsiniz. Fakat kendinizi cok kisilikli addedip sonra da kendinizle ayni ayardaki seyleri, daha da kotu bir bicimde elestirme hakkina sahipsiniz tabi ama komik duruma dusuren diger bir adim bu tabi. 5) Bu dediklerim size su anda cok acaip gelebilir, ama 18-19 yasina geldiginizde, oturmus oldugunu sandiginiz kisiliginiz gercekten oturdugunda daha iyi anlayacaksiniz, hele benim gibi 24 olup teyze olunca daha da iyi anlayacaksiniz :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 pastanım :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ya beyler ben rahatsız olmaya başladım tadında bırakalım[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ....Ve tanrı Edi'yi yarattı[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Neden rahatsız oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bune yaa bunun nesi gothic lol...... kanadadan iki eleman getirimde gothic gorsun dibi dussun... gorunce kaciyoduk elemanlari olayi asmislar belkide bu preccumidir ne zimbirtidir onlardan biridir ama makyajdan taniyamiyoruz ki :) neyse tamam icqdan kafaya alicam bi bulusucam kizla bakalim kisiligi neymis sora buraya gelismleri yazariz :) ne diyelim ii niyetiiyle medeni cesaretini kullanarak guzel bir site yapmis tebrik etmek lazim.. [signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus [Bu mesaj WindShade tarafından 05 February 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 walla yazdığıma bi pişman olsam editelrdim söeldiğim lafın açıklaması yapıldı ki bana göre mantıklı ben kız içinde yorumumu yaptım hatta buliim bekleyin bi kişinin bi msg dan eleştirilmesini kınıorum bunu edi de yapsa bişi farketmez said: DeamoN, 04 February 2004 17:24 tarihinde demiş ki: belki iyi bi kızdır dedim hatta olur belki mükemmel hatun budur dedim sonra abarmış dedim sşiteyi okudukça sonra odamın nintihar etme istedği weren manzarası lafını görünce özentiliğin sınırlarını farkettim.. öz eleştiri: said: DeamoN, 04 February 2004 19:04 tarihinde demiş ki: bu kız da 17 olcak ne yani bi sene sonra 18 yaşla başla deil 15 yaşıdna isteyerek dinleyen de ama 20 yaşında hala dinliosa biri dinlemek sitediği için dinliodur bu kızlar için deil sadece erkekler de de war aynı olay mesela ben bugün metal idnliorum 20 yaşında dinlicem mi bilmiorum dinlememe ihtimalim war dinleme de fizboz dedi: said: fizban, 04 February 2004 19:07 tarihinde demiş ki: @deamon: e tamam kimse sana özenti demiyo, ona da demesin. tanımıyonuz etmiyonuz kızı. deamon şöle cwp werdi: said: DeamoN, 04 February 2004 19:10 tarihinde demiş ki: @fizboz: ben de bikaç sayfa önce dedim ki benlki çok iyi bi kız belki hayalimdeki kız budur die düşünebilirim ama pencere meselsi bantı koparıo beni intihara teşfik eden pencere gibi bi ifade den başka bi anlam çıkmaz ki kızı ben tanıomırum ama tanıyana sordum aynen çok sefil bi kız dediler bana bilmem artık.[signature][hline]bornozlu canavar ps: tanıorum yazmışım tanımıorum olcaktı [Bu mesaj DeamoN tarafından 05 February 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Arkadaşlar kız bi arkadaşımla çıkıyo ona göre :)[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Aket-Atum, 05 February 2004 00:47 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar kız bi arkadaşımla çıkıyo ona göre :) ee?? böle konuşmayın kız hakkında demiceksin heralde :) konuyu sen açtın çünkü lol[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 @Deamon: yazdigim 1. maddedeki lafi etmissin, benim seni elestirdigim nokta oydu, bu kadar sig, cahilce yapilmis bi yorum olamaz, ozentiligi vs herseyi asan bi durum bu.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Aket-Atum, 05 February 2004 00:47 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar kız bi arkadaşımla çıkıyo ona göre :) Bunu demesinin nedeni wind in bi çıkiim tanıyim bakim demesi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 wulfgar zekasını konuşturdu xaer[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 genelleme yapmadım istisna war dedim isteyerek dinleyeni de tanıorum dedi vs vs ki şöle söliim ben bu siteyi görünce ilk göndeirmi yorumunu hiç bişi demeden merak ettiğim kişi benden bi yaş büyük (18) başka bir gothik bayan oluo ki aynen burdaki yorumdanlardan fakrlısı nı yapamdı tabi bir bayan oalrak bu akdar kırıcı deildi ama..[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 eet sanirim bana dedi bende sildim bunun uzerine yalnis yaptim..[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Aket-Atum, 05 February 2004 00:53 tarihinde demiş ki: wulfgar zekasını konuşturdu xaer yanlış anlamışım özür dilerim aket..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Artık uplamayın kendimi frankesteinı yaratan doktor gibi hissediyorum Sağol windshade[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 05 February 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Aket-Atum, 05 February 2004 00:53 tarihinde demiş ki: wulfgar zekasını konuşturdu xaer Alla aşkına bilmiyomuş gibi yapma, yıllardır yaptığım bişey bu.. *! gecevardiyasına doğru uzaklaşır...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bu arada edi seni kırdıysam kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Beyler cidden fazla uzadı artık devamını istemiyorum umarım anlayışla karşılarsınız... Bu kadar uazayacağını hiç tahmin etmemiştim, bana rahatsızlık vermeye başladı[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hörn.. ne harabi.. şharap[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Anlama? Kıtlık?[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 sus olm sen açmışın konyuu kızı rezil ediosun herhalde bu akdar yanlış bulucnadıgının bilincinde olsa yapmazdı siteyi..hem açmışın konuyu hem de arkadaşının kız arkadaşı oluo kız sonra yaptıgın pişkinliğin ve yüzsüzlüğün farkıan wardınd a şidmi insanalra hakaret mi ediosun bu okul başlayana kadar okuldakilerin kulagına gider zaten bakalım arkadaşın kzı arkadaşı için yaptıgın bu 'iyiliğe' nası tepki wericek[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Onu bırakında buna gelin Tıkla Ben kimim bolumu şahane :)[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 *!cast spell:head penetration* yaptığım bi yanlışın (ki diab ve pink in başına gelenleri gözönünde bulundursaydım yapmazdım) düzeltilmesini isityorum ama bazıları ısrarla bundan zevk alıyo[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar