RaVena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Arkadaşlar Elimde 17mb Bir Dosya Var Ve Bunu Arkadaşıma Yollamam lazım.. Arkadaşım Başka bi ilde OTuroyor. Ve Uzak.. Mailden Olmadı hatta 4mb lik bir dosya bile gonderilmedi Internetten.. FTP Vardı ondanda Olmadı. Eskiden Brinkster wardı Paralı Oldu Ne Yapabilirim Yardım Ederseniz Cok Memlun kalırım...[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 mirc veya icq gibi programlardan transfer yapmayı dene...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 OrcLord Oda Olmuyor.. Mircden de Denedim Icqdanda Denedik Olmadı... 5mb faln Gonderlior ondan Sonra Kopuyor... Başka bir Yöntemi varsa yazarsanız sevinirim....[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 messengerdan falan denedinmi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Orc-LORD evet DenediK Ondada bi süre sonra Kopuyor.. Dosya Aktarılmıor Bazen Donup Kalıyor.. Bazende Karşıdaki Kişi Düşüor...[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 abicim o zaman bir web hosting bulup ona upload et?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Yokki Hepsi Parayla. Bedava bir Yer olsa Brinkster gibi.. Eskiden cok güzeldi.. Şimdi Paralı Oldu Ben Parasındanda Cekinmiorum ama Gitcen Parayı yatırcan bankya faln filan ..[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 o zaman www.freeservers.com adresini dene veya www.bedaxa.com a girip free hostinglere bak...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Freeservera ben maxi 10mb lik koyuluor biliorum.. Bedaxa Coma Bakmadım ama bakıyım..[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 1. Seçenek CD ye yaz posta ile gönder. 2. Seçenek Ziplerken belirli parçalar halinde ziple örneğin 4 er mb lik parçalar olarak yap tek tek gönderirsin sonra karşıdaki elindeki dosyaları birleştirir. Filesplit diye eski bir program wardı onunlada yapabilirsin.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 http://www.50megs.com/ sanırım free hizmet veriyor ama vodanın bahsettiği parçalamak metoddu daha iyidir.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 messengerdan dene[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesengerdan olmuor. Icq dan olmuor Mailden Olmuyor.. Mircden Olmuyor.. Dosyayı Ayırsam ayrı ayrı yolasam desem yollayamam cünkü dosya 1 tane ve 17mb.. Brinksterede Upload etmedi yarıda kaldı Internetimin Cablo olmasına rağmen.... Ne Yapıcam sinir oldum ..[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 tek dosyayı bölmenden bahsetmis arkadas winrar kullan dosyaya sag tusla tıkla add to archive de sol alt kosede split to volumes der ordan boyutunu ayarla mesela 1.3mb var disket buyuklugu sonra sırayla mailla yollarsın en basiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bir web sitesine upload etmeyi deneme genelde max. 4mb felan oluyor yane o yüzden arkadaşın dediği gibi winrar en iyisi...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 win xp firewallarini kapatip telnetten yollayin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Linux Kullanmanın Yararları #673. Eğer Linux kullansaydınız, scp, sftp gibi komutlarla rahatlıkla birbiriniz arasında ( eğer ssh açıksa - ki default olarak açıktır ) dosya transferi yapabilirdiniz, hatta isterseniz compressed şeklinde.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Sharky The Linux Lover sundu... ;)[signature][hline]Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok The person you have seen is going to suicide.Please remember him... LevieAgainstTheConsole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 :) Aynı zamanda netcat gibi küçük ve muhteşem bir programla reverse telnet çekebilir, dosya transferi yapabilir veya aklınıza gelecek herhangi bir şeyi dump edebilirsiniz. Hepinizi Linuxcu yapıcam günün birinde :) En azından Donanım & Yazılım dakileri..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 soul seek yada dc++ gibi peer to peer programlarla kplaylıkla nick yoluyla arkadaşını bulabilir diskinden de istediğini ona aktarabilirsin kopma olasılığı da yok kaldığı yerden devam ediyor olması gerek[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 arkadaşın hangi şehirdeyse git oraya, harddiskini de al onun harddiskine at doyayı. hemen olur 8)[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Stf, 06 February 2004 10:50 tarihinde demiş ki: tek dosyayı bölmenden bahsetmis arkadas winrar kullan dosyaya sag tusla tıkla add to archive de sol alt kosede split to volumes der ordan boyutunu ayarla mesela 1.3mb var disket buyuklugu sonra sırayla mailla yollarsın en basiti. En güzeli bu bence senin durumunda.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Brinkster paralı değil , parasız versiyonuda var ama maksimum 1 mb gönderme sınırın var dosya başına. 30 mb free web space var, bu bi yana. Mırc ın ayarlarını doğru yaptıysan eğer kopuyorsa bağlantı daha sonradan resume edebilme özelliğin var. Icq dan da deneyebilirsin , ama proxy gibi vs vs olayların sorun çıkaracağını düşünürsek en akıllıca harakter mırc olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: sharky, 06 February 2004 14:45 tarihinde demiş ki: :) Aynı zamanda netcat gibi küçük ve muhteşem bir programla reverse telnet çekebilir, dosya transferi yapabilir veya aklınıza gelecek herhangi bir şeyi dump edebilirsiniz. Hepinizi Linuxcu yapıcam günün birinde :) En azından Donanım & Yazılım dakileri.. linux > all ml donkeyi yükledim açık bıraktım hayvan gibi çekiyor. Penguenimi evde yanlız bırakırkende gözüm arkada kalmıyor. pencereleri açık bırakınca içerisi hep yağmur suyu doluyordu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar