Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 arama motoruna inandım ve baktım böyle bi topic açılmamış.. bu adamları oturupta nası bu zamana kadar konuşmamışız anlam veremedim kendime; bir çoğumuz istanbul hatırasında tanışmışızdur bu adamlarla, kimizide istiklal caddesinin bi köşesinde "kimlan bu ayyaşlar" demişizdir büyük ihtimalle. istanbula deyince ilk aklıma gelen kişiler bunlar sokaklarin sesi, bir çok kitleyi bir arada toplamış insanlar. istanbul hatırasındada anlatıyorlar kendilerini yeterince, izlemeyenler mutlaka izlesin. kafanız güzelken size eşlik etsinler
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 hastasıyız barışarock'ta izlemekte, zevkle dinlemekteyiz. http://www.siyasiyabend.com beleş şarkılar indirin dinleyin. kafaları hep güzel.
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 en son kızarmıs kestanelerin yanında yirmi kagıda 5 tane album ve video kayıtlarını satıyorlardı istiklalde, ne yapıyolarsa iyi yapıyolar.
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Candır yav bu adamlar, hala sokakları bırakmamışlardır, iyidir. Sokaklar bizimdir, vermiyelim o şerefsiz, o faşist polislere.
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 dinlenesi grup. çok dinlenesi grup. ama herkes de dinlemesin tabii. anlayacak adam dinlesin.
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Vokalleri geçenlerde taksimde "siya siyabend cd leri" diye bağırıp albüm satmaya çalışıyordu. Ciddi şekilde üzücü bi olaydı diyebilirim, çünkü adamların yaptığı müzik çok iyi.
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı?
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 solisti istiklalde pcde kopyalanmış cdyi bağıra bağıra satıyo 15 e, 5 veriyim ver dedim vermedi, 10 olur son dedi. karizma adam ama
irin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 23 nisan da beşiktasta ''çadır'da calacaklar imiş
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 muhabbet fırsatı yakalamıştım. güzel insanlar(her anlamda :) ).Müzikleri de keyifli
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Şu Can Evimden Vurdun'u dinledim çok hoşuma gitti. Saygı.
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 1 saattir loopta çok iyiymiş adamlar gz.
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paso sarıyolar yalnız hepsi uzm. pilot.
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Llama said: dilerdim ki zamandan dilerdim ki yalanlardan dilerdim ki duvarlardan seni... hep seni
Öne çıkan mesajlar