Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 arama motoruna inandım ve baktım böyle bi topic açılmamış.. bu adamları oturupta nası bu zamana kadar konuşmamışız anlam veremedim kendime; bir çoğumuz istanbul hatırasında tanışmışızdur bu adamlarla, kimizide istiklal caddesinin bi köşesinde "kimlan bu ayyaşlar" demişizdir büyük ihtimalle. istanbula deyince ilk aklıma gelen kişiler bunlar sokaklarin sesi, bir çok kitleyi bir arada toplamış insanlar. istanbul hatırasındada anlatıyorlar kendilerini yeterince, izlemeyenler mutlaka izlesin. kafanız güzelken size eşlik etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 hastasıyız barışarock'ta izlemekte, zevkle dinlemekteyiz. http://www.siyasiyabend.com beleş şarkılar indirin dinleyin. kafaları hep güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 istanbul hatirasi basarili bir yapim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 en son kızarmıs kestanelerin yanında yirmi kagıda 5 tane album ve video kayıtlarını satıyorlardı istiklalde, ne yapıyolarsa iyi yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Candır yav bu adamlar, hala sokakları bırakmamışlardır, iyidir. Sokaklar bizimdir, vermiyelim o şerefsiz, o faşist polislere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 dinlenesi grup. çok dinlenesi grup. ama herkes de dinlemesin tabii. anlayacak adam dinlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Vokalleri geçenlerde taksimde "siya siyabend cd leri" diye bağırıp albüm satmaya çalışıyordu. Ciddi şekilde üzücü bi olaydı diyebilirim, çünkü adamların yaptığı müzik çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 hayyam dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Çok güzel söz yazıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 solisti istiklalde pcde kopyalanmış cdyi bağıra bağıra satıyo 15 e, 5 veriyim ver dedim vermedi, 10 olur son dedi. karizma adam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 23 nisan da beşiktasta ''çadır'da calacaklar imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 muhabbet fırsatı yakalamıştım. güzel insanlar(her anlamda :) ).Müzikleri de keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Şu Can Evimden Vurdun'u dinledim çok hoşuma gitti. Saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 1 saattir loopta çok iyiymiş adamlar gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paso sarıyolar yalnız hepsi uzm. pilot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Llama said: dilerdim ki zamandan dilerdim ki yalanlardan dilerdim ki duvarlardan seni... hep seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar