kfg Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sanmıyorum oyle olacagını ya, cok sacma yoksa, level cap bile kaldırılmısken niye farklı bir client'ta oynayalım ki ? o sitede yazan seyi diyorsanız, oradan benim anladıgım tekrar yuklemeniz gerekmiyor, ama 10 gun bittikten sonra kutudan cıkan sifreyle register etmeniz gerekiyor devam etmek icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Arkadasların buldugu yontem oldukca guzel. Funcom a dunya para bayılmaktansa ebayden early access ve mamut ıcın 20 dolar verıp bunları alıp turkıyedede oyun cıkınca alıp key ı gırıp devam etmek en mantıklısı olarak geldı. Yanı mamuth ve 7 gun erken baslamak ıcın 20 dolar gıbı bı ucret odemıs oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Gibi, pre-order key'ini girdikten sonra 4.95euro ödüyorsun 6 gün önce oynayabilmek için, yanlız buna 10 gün oyun süresi daha ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 off bana hala gelmedi bu pre-order key yaw, napıyo bu play.com ? baska play.com'dan soyleyen birine geldi mi key ? edit: bir de sitede soyle sacma bir sey yazıyor: "Hurry though, because the Early Access is only available while supply lasts!" her key veren siteye yetmeyebilecek mi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 oyunu Türkiye'ye sendit gibi uygun fiyatla gönderip eary access key veren bir site varmı ? alıcam artık oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 collectors edition u mavishoptan 160 liraya 3 ay taksitle verdim siparişi Release den 1 gün sonra elinizde olur valla billa dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 shewky sende bendensin bende mavi shoptan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 normalini sipariş verecem bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 http://www.gamer-market.com/ bu siteyi gören duyan bilen koklayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ben ing bi arkadaşa aldırıcaktım..24 gbp oyun 8 gbp havale masrafı 6 gbp digital download en aşşa 25 ytl dhl oyun astarı yuzunden pahalıya gelıyor boyle..sizce buna değer mi? burdan standart alsam 25 de baslasam sadece rıngoyu ve 8 lı cantayı kacırıcam..early access de gıdıcek gercı..ce edıtıon neden ıstıyorsunuz ben onu anlamadım..ne faydası varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 camoka said: Ben ing bi arkadaşa aldırıcaktım..24 gbp oyun 8 gbp havale masrafı 6 gbp digital download en aşşa 25 ytl dhl oyun astarı yuzunden pahalıya gelıyor boyle..sizce buna değer mi? burdan standart alsam 25 de baslasam sadece rıngoyu ve 8 lı cantayı kacırıcam..early access de gıdıcek gercı..ce edıtıon neden ıstıyorsunuz ben onu anlamadım..ne faydası varmı? xp yüzük tek amaç bence bide deri harita zımbırtısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 http://www.ideazon.com/us/products/keyset_aoc.asp yüzüğü görünce alasım geldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 The Ring of Acheronia %2 xp %3 stamina veriyomuş off yeni öğrendim sadece xp yüzüğü diye aldım ben CE yi zühü 1000xp de 20 xp yapıyo -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 o yüzükle ne level atlanır beah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 şöyle bişey var ama ve haklıca bişey: said: Lets say you need 800,000,000 XP to get to level 80. (This number has no barring on anything offical, I just pulled it outta the air.) That means with the ring, you've saved yourself a total of 16,000,000 XP, which really does add up. If you're averaging 100 XP per mob, you're getting a grand total of 160,000 free kills. yani 160.000 yaratık kardayız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Eheh o xp ring i oyunda loot olarak çıkacak yanlız. Sadece ne zaman çıkacağı belli değil. Zaten dikkat ederseniz cape için bunu oyunda bulamazsınız yazmışlar ama ring için birşey söylenmiyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ehehe gwindon kızma ama adam çok saçma birşey yazmış, 80milyon exp olayını geçtim Mob'lardan ve quest'lerden gelen xp sürekli artıyor, durum ne olursa olsun maximum %2 exp kardasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 adamın yazdığına inanmayı demek o kadar çok istedim ! hayallerimi yıkma sil o yazdığın şeyi sdsgsdfgsfasdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Tabi birde daha iyi ringler çıkma olasılığıda var =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 gidiyorum lan burdan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 80 level boyunca o yüzüğü takana funcom kanatlı at pegasus bineğini veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar