Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben nereden preorder edeyim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanmıyorum oyle olacagını ya, cok sacma yoksa, level cap bile kaldırılmısken niye farklı bir client'ta oynayalım ki ? o sitede yazan seyi diyorsanız, oradan benim anladıgım tekrar yuklemeniz gerekmiyor, ama 10 gun bittikten sonra kutudan cıkan sifreyle register etmeniz gerekiyor devam etmek icin...
Mesaj tarihi:
Arkadasların buldugu yontem oldukca guzel. Funcom a dunya para bayılmaktansa ebayden early access ve mamut ıcın 20 dolar verıp bunları alıp turkıyedede oyun cıkınca alıp key ı gırıp devam etmek en mantıklısı olarak geldı. Yanı mamuth ve 7 gun erken baslamak ıcın 20 dolar gıbı bı ucret odemıs oluyoruz
Mesaj tarihi:
off bana hala gelmedi bu pre-order key yaw, napıyo bu play.com ? baska play.com'dan soyleyen birine geldi mi key ?

edit: bir de sitede soyle sacma bir sey yazıyor: "Hurry though, because the Early Access is only available while supply lasts!" her key veren siteye yetmeyebilecek mi yani ?
Mesaj tarihi:
Ben ing bi arkadaşa aldırıcaktım..24 gbp oyun 8 gbp havale masrafı 6 gbp digital download en aşşa 25 ytl dhl oyun astarı yuzunden pahalıya gelıyor boyle..sizce buna değer mi? burdan standart alsam 25 de baslasam sadece rıngoyu ve 8 lı cantayı kacırıcam..early access de gıdıcek gercı..ce edıtıon neden ıstıyorsunuz ben onu anlamadım..ne faydası varmı?
Mesaj tarihi:
camoka said:
Ben ing bi arkadaşa aldırıcaktım..24 gbp oyun 8 gbp havale masrafı 6 gbp digital download en aşşa 25 ytl dhl oyun astarı yuzunden pahalıya gelıyor boyle..sizce buna değer mi? burdan standart alsam 25 de baslasam sadece rıngoyu ve 8 lı cantayı kacırıcam..early access de gıdıcek gercı..ce edıtıon neden ıstıyorsunuz ben onu anlamadım..ne faydası varmı?

xp yüzük tek amaç bence bide deri harita zımbırtısı
Mesaj tarihi:
şöyle bişey var ama ve haklıca bişey:

said:
Lets say you need 800,000,000 XP to get to level 80. (This number has no barring on anything offical, I just pulled it outta the air.) That means with the ring, you've saved yourself a total of 16,000,000 XP, which really does add up. If you're averaging 100 XP per mob, you're getting a grand total of 160,000 free kills.

yani 160.000 yaratık kardayız :p
Mesaj tarihi:
Eheh o xp ring i oyunda loot olarak çıkacak yanlız. Sadece ne zaman çıkacağı belli değil. Zaten dikkat ederseniz cape için bunu oyunda bulamazsınız yazmışlar ama ring için birşey söylenmiyor =P
Mesaj tarihi:
Ehehe gwindon kızma ama adam çok saçma birşey yazmış, 80milyon exp olayını geçtim Mob'lardan ve quest'lerden gelen xp sürekli artıyor, durum ne olursa olsun maximum %2 exp kardasın.
  • Yeni Oluştur...