Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben nereden preorder edeyim?

BLaXx

Öne çıkan mesajlar

sanmıyorum oyle olacagını ya, cok sacma yoksa, level cap bile kaldırılmısken niye farklı bir client'ta oynayalım ki ? o sitede yazan seyi diyorsanız, oradan benim anladıgım tekrar yuklemeniz gerekmiyor, ama 10 gun bittikten sonra kutudan cıkan sifreyle register etmeniz gerekiyor devam etmek icin...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasların buldugu yontem oldukca guzel. Funcom a dunya para bayılmaktansa ebayden early access ve mamut ıcın 20 dolar verıp bunları alıp turkıyedede oyun cıkınca alıp key ı gırıp devam etmek en mantıklısı olarak geldı. Yanı mamuth ve 7 gun erken baslamak ıcın 20 dolar gıbı bı ucret odemıs oluyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

off bana hala gelmedi bu pre-order key yaw, napıyo bu play.com ? baska play.com'dan soyleyen birine geldi mi key ?

edit: bir de sitede soyle sacma bir sey yazıyor: "Hurry though, because the Early Access is only available while supply lasts!" her key veren siteye yetmeyebilecek mi yani ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ing bi arkadaşa aldırıcaktım..24 gbp oyun 8 gbp havale masrafı 6 gbp digital download en aşşa 25 ytl dhl oyun astarı yuzunden pahalıya gelıyor boyle..sizce buna değer mi? burdan standart alsam 25 de baslasam sadece rıngoyu ve 8 lı cantayı kacırıcam..early access de gıdıcek gercı..ce edıtıon neden ıstıyorsunuz ben onu anlamadım..ne faydası varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

camoka said:
Ben ing bi arkadaşa aldırıcaktım..24 gbp oyun 8 gbp havale masrafı 6 gbp digital download en aşşa 25 ytl dhl oyun astarı yuzunden pahalıya gelıyor boyle..sizce buna değer mi? burdan standart alsam 25 de baslasam sadece rıngoyu ve 8 lı cantayı kacırıcam..early access de gıdıcek gercı..ce edıtıon neden ıstıyorsunuz ben onu anlamadım..ne faydası varmı?

xp yüzük tek amaç bence bide deri harita zımbırtısı
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bişey var ama ve haklıca bişey:

said:
Lets say you need 800,000,000 XP to get to level 80. (This number has no barring on anything offical, I just pulled it outta the air.) That means with the ring, you've saved yourself a total of 16,000,000 XP, which really does add up. If you're averaging 100 XP per mob, you're getting a grand total of 160,000 free kills.

yani 160.000 yaratık kardayız :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...