BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 simdi ben CE almak istiyorum ama hic bir yer Turkiyeye gondermiyor? -aral i bekliyip turkiye den CE mi alayim yoksa, -yurt disindan bir yerden normal siparis verip, early access mi yapim? yurt disindan nerden alabilirim? early access verip bize gonderen neresi var? sendit demeyin ltfn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 gamestop var ama UPS ile gönderiyor sadece ve türkiyeden 59.99 gönderi ücreti alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 masallahi varmis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 normal versiyonu preorder bonusu ile alabileceğim bir yer warmı Mammut istiyorum ben tabi eğer aynı mammut u oyun içinde satın alabiliyorsak hiç gerek yok kasmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben sendit ten preorder ettim ama sırf art book için :) deriden bir hyboria haritası da geliyormuş onu da merak ettim bayaa. ancak şöyle bi şey varki "Availability: This title is not available" gibisindan bi şey yazıyor :S umarım preorder'ı kaldırmazlar. yoksa iki katına araldan almak zorunda kalmayayım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Önceden sipariş verdiysen gelecek mutlaka. Bundan sonra alanlar için konuyor o mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hmm ok o zman. ben alırkene preorder yazıordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Valla ınanılmaz kafa patlattım bende senın gıbı ne yapacagımı dusunrken. Sonuc olarak 2 secenek buldum 1) http://www.spielegrotte.de/index.php?subkat=37&kat=100056&anr=42444&hb=6 buradan turkıyeye gonderıyorlar. Ama sıte almanca ve 18 yasından buyuk olduguna daır kımlık ornegını maıl atmanı ıstıyorlar. Bende almanca bılen bı arkadas bulup arastırdım. Kutunun ıcındekıler ıcın multılanguage yazıyormus bunuda tam sormak lazım. 18 yas muhabbetıde oyunun sansursuz olması. 2. secenek ıse herhangı bı yerden alıp yurtdısından bı tanıdık akraba arkadas bulup ona gondermen. Oda daha snra sana tekrar kargolıyacak Sımdı genel olarak dusununce turkıye den almayı beklersek oyunun turkıyeye gelmesı 23 unu bulacak. Bıırde herhangı bı terslık durumunda gecıkme olursa daha kotu olucak.(hepsı burada mesela 23 unden 30una cektı tarıhı) Eger yurt dısından alırsak oyunu 14unde download edıp 17sınde baslıyabılecegız. Level cap olmadan kutu elımıze gecene kadar oynıcaz. Yanı bu yaklasık 1 hafta kazandırıcak bıze. Ben bu almanyadakı sıte olayını yarın halletmeyı dusunuorum gelısmelerı aktarırım. Bunun dısında baska yontemlerde bulursanız paylasırsanız sevınırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 preorder yapıp sadece digital download ile oyunu alma imkanı var mı? istemesem kutuyu kırpsalar azcık fiyatı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bende öle düşündüm ama yapmıyorlar. abi ben fiş almasam dedim. yook dediler. :) feiticiera said: preorder yapıp sadece digital download ile oyunu alma imkanı var mı? istemesem kutuyu kırpsalar azcık fiyatı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 4 bır yandan arastırmaya devam edıorum. Uk da sureklı wow ıcın fln sadece key aldıgım bı sıte war oradada preorder war ama normal edıtıon.Onlıne supporttan bı konusayım early access yapabılırsek ce den vazgecebılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 funcom.asknet.com inceleyin. early access veriyo. kargodan bindiriyorlar ama biraz. :( edit: US Version $49.99, EU Version $64.97 iyi köslüyorlar avrupalılara. bize. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 111 Dolar turkıyedekı ce fıyatı neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Sunu yapabılırız 3 tane box alınca 58$ oluyor. 3 kısı alsak 16$ duser kısı bası shıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 evet mantıklı. edit: yalnız 16$ deil 19.3 $ civarı olur kişi başı. :) Thebestfb said: Sunu yapabılırız 3 tane box alınca 58$ oluyor. 3 kısı alsak 16$ duser kısı bası shıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 digital download edilebiliyor galiba? doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paraya kıyıp ebay'den 17 dolara War Mammoth Mount + 8 slot bag veren kodu aldım, normal edition'u da hizlial'dan 60 milyona almıştım nereden baksan oyuna 70 dolar verdim gibi. Sonuçta gameseek'den pre-order yapmakla aynı fiyata denk geliyor fakat bu şekilde paket elime daha hızlı geçecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bak oda iyimiş early acess key de satıyolarmıdır ebayde acaba :) EDIT: Buldum şimdi ebayde ama bunlar EU US farkediyomu acaba onda kararsız kaldım şimdide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 US, EU farkediyor. Alacağın satıcıya sor önce, çalışmazsa zaten paypal'den satıcıya sorun çıkartırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bişey sorucam , su anda swg oynadığım guild liderine solesem benim için alsa oyunu nasıl olur acaba..ne yapmam gerekir biraz bilgi versenize..çünkü aklı başında guvenilir birisi ve ingilterede..ona mail mi gelicek ne olucak bana ne göndericek oyuna erken girip oncelikli indirebilmek için..burda bi dunya bişeyler yazıyor ve herkes konuyu karman curman etti kafamda.. sanal kartıma tam oyun tutarı kadar lımıt verırım gerısı ne olucak yardımcı olun arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 siteden okudugum kadarı ile early access olayı için bize mesaj atıcaklar fakat oyunu içeren kutu ev adresimize gönderilecek ve oyun release edildiğinde kutunun içindeki şifreyi girmek zorunda kalıcaz. şimdi ben ingilterede birisinin adresine siparişi versem early access zaten bana gelicek mail ile fakat oyuna girmek için gereken şifrem olmayacak bu arada zaten kutu bana posta edilebilir.. ama sorun şu acaba ingilterede benim adıma bi paket baskasına verilir mi??? ayrıca bonus mamuth nasil alinacak onu bulamadım ve anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Yine BH mi olacan ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 senin adına vermeyebilirler, direk onun adına siparis verin, kredi kartı bilgilerini kendin gir, ben oyle yapıyorum... ayrıca early access icin oyunu indirmis olacaksın zaten, kutu onemli degil diyorsan, kutu geldigi anda mail'le veya msn'den key'i al yeterli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 kutudan çıkacak dvd ler ile yeniden kurulum yapmak zorundayız galiba, yani early access ve release farklı client, fikri olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bende oyle anladim, guzel degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar