Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bölüm 5 - Gün - 3 : Artık tütüyor :) : F1 günü! part V Sıra Porsche Supercup yarışında... Bu yarışta da çekişme bol oldu. Porscheler haftasonu yarışan diğer araçlardan daha iri olduğu için virajlarda kapışırken sığamayıp gövde temasına neden oldu bol bol. Zaten mesela WTCC falan olsaydı bu yarış destruction derby gibi olurdu :P Neyse, gride sıralanıp sora grid turu attılar böle... Sert sağ-sol yaparak lastik ısıtıyorlar... 1 Ve grid! ve start!!! 2 Derken... 3 Bu yarışa kadar kaza fotosu yakalamada hiç bir deneyimim yoktu, o yüzden ne ara çarpıştılar göremedim bile :) ama bu ilk kaza daha... Neyse yarış devam etti... 4 Derken... :D 5 Bi anda yarışı bırakıpğ toplu seks yapmaya başladı porscheler... Anlaşılan Porsche denen yaratıklar haşin sevişmeyi seviyordu :P Aynen devam yarışa, açıkçası kim 1. oldu onu bile bilmiyorum ama kim takar aksiyonumu gördüm, F1 de başlayacak 1 saat sora falan... (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bölüm 5 - Gün - 3 : Artık tütüyor : F1 günü! part VI Porsche Supercup biter bitmez Pilotları tıra bindirip pist turu attılar. Tur sırasında röportaj da yapıyoları. arada arkadaki otoparkta ne var ne yok diye bi bakiim dedim :) 1 Track Parade halen sürüyor... 2 Tepemizden helikopterler geçip duruyordu hep. 3 Bu arada bana "OHA" dedirten bişey gördüm. Bu da para'ya 2. sübrüz :P (bulutlar yüzünden iso ayarı alakasızdı malesef böle saçma bi foto oldu) 4 para yine soruyorum Carrera GT mi, A5 mi? :) Ben bunu tercih ederim gerçi sdfdsfdas O Carrera GTyi görebilmek adına indim tribünden pistin etrafında dolanmaya başladım. Ama karşıma devasa bi otopark dolusu araba çıkınca ve artık F1 araçlarının sesleri gelmeye başlayınca geri döndüm Carrera GT'yi bulamadan. Dönüşte farklı bi açıdan foto çekeyim dedim. Pek rahat değildi gerçi, sürekli birileri önümden geçiyodu ve tellerin arkasındaydım burada :) 5 Neyse sora baktım yarış saati iyice yaklaştı, tribüne koşmaya başladım. İstiklal marşı falan söylendi. 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bölüm 5 - Gün - 3 : YARIŞ BAŞLIYOR!!! : F1 günü! part VII Ve sonunda beklenen anlar :) F1 araçları grid pozisyonu aldılar heyecan yavaş yavaş artıyordu. Tribündeki atmosfer inanılmazdı, her kırmızı ışık yanışında kalp atışlarım hızlanıyordu. Tabii hem yarışın etkisi var, hem de pati ahalisine adam gibi foto verebilme isteği var. Bunlar aklımda, dedim ki kendime; "olm bak kesin kaza olur bu ilk virajda, zor bi viraj zaten, bi de bayağı bi çekişmeli geçmişti qualification da..." Böylece video yerine ilk virajın fotolarını çekmeye karar verdim. Bunu düşündüğüm saniyede tüm kırmızı ışıklar yanmıştı, ben de yerimde duramıyordum. Ve tüm V10lar gümbürdemeye başladı!!! 1 ve işte beklenen an, Nick Heidfeld kazası :D 2 Bu fotoları yakalamayı önceki 2 kazaya borçluyum valla öğrendim sayılır eheh :P Yarış bu arada safety car'ın girip çıkmasıyla tüm hızıyla devam ediyordu. 3 4 Yavaş yavaş ilk pit stoplar da başladı... 5 6 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 @Mr_Hand Tebrikler! Süper pozlar yakalmışsın. @Vodan Belkide nişanlısından ayrılınca yemeğe vermiştir kendini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Saol coolrider :)Bölüm 5 - Gün - 3 : YARIŞ!!! : F1 günü! part VIII Aynen devam ediyoruz.. 1 2 Arada bir de geri dönüp otoparka yukarıdan bakiim dedim. İtalyan güzeller... 3 Tekrar yarışa döndüm :P 4 5 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 CoolRider said: @Vodan Belkide nişanlısından ayrılınca yemeğe vermiştir kendini :P Senaryoyuda yazmışsın :p Niye kendini yemeğe veriyo ona nişanlımı yok beee :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Hayalgucu bu: Onu çok kırmış diğer çocuk, ilk erkeklere tövbe edicek ama bir sonra ki Formula 1 de bir patiyle tanışıcak ve gerçek aşkı paticik patinajda bulucak! Topluca bir Formula yapalım seneye! Yakından takip ediyoruz apla die! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Final bölümü : Vay be bitti 1 2 Heyecanlı bir pit çıkışı... 3 4 Tur bindirilenler tabii yol veriyor... 5 Massa - Hamilton - Räikkönen şeklinde podyumu belirlenen yarıştan son fotolarım :) 6 ve yarış bitti, SL63 AMG'li safety amca çıktı... Sonra da podyum muhabbeti falan. Bi baktım ki millet ordan burdan piste giriyor. Daha sonradan bizim tribündekilerin de aşağı inip biraz dolanıp piste girdiğini gördüm. 7 ehe 8 Massa amca... 9 ben amca :P 10 Pit garajları 11 Arada yakaladığım hatunlardan biri. (ulan focus kaçmış araya 50 kişi girip çıktı zor yakaladım :P uzaktan çekiyorum baya) 12 Start-Finish çızığı 13 Hazır gelmişken ben de bi start aliim dedim 14 Bu arada İlya da kendi makinesiyle bana fotoğrafını çektirdi, adam yere secdeye yatıyordu resmen. Öyle 5-6 pozunu çekmiştim. Tabi bende değil o fotolar da neyse... 15 ilk viraja son 100 metre ve amele yanığı kıpkırmızı surat. 16 ilk viraja girerken lastik izleri 17 Ferrari... 18 :D 19 2. ve 3. virajlar... 20 [hr] Tüm bunlar sona erdi, İlya ile vedalaştık falan... Sonra otobüs bekledim bi süre (sırayla dolmasını bekledim, hepsi oradaydı zaten de 40 saatte binemediler) ve yola koyulduk. Derken... 21 Otobüste gerilerde oturuyordum. Birden otobüsün önünü biri kesti ve kapı açıldı. Adam "abi nolur biri telefon versin, araba yanıyor, telefonlar içinde kaldı patlayacak!!!" diye bişeyler söledi. Herkes dumur tabii. Ne olduğunu anlayamadı kimse. Daha sonra ilerideki Şahini gördük. Ben çantamdan makinayı çıkartıp açana ve otobüsün ön tarafına geçene kadar öküz itfaiye kamyonu direkt önüme geldi ve durdu :) Adam da patlayacak falan dediği için o anki şaşkınlıkla dışarı çıkmaya da yemedi açıkçası. Sanki patlasa otobüsün içinde güvendeyim. :) İşte bi haftasonu böyle ekşın dolu geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 şöle de video var biraz (aslında bi sürü de bikaçını koyacam malum flash yavaşlatmasın siteyi) Pazar günü piste yeni geldiğimde. Mehteran takımı falan... http://video.google.com/videoplay?docid=8768536088640653269&hl=en GP2den bir iki görüntü http://video.google.com/videoplay?docid=1827942830726455737&hl=en http://video.google.com/videoplay?docid=-5705794280707124516&hl=en Carrera GT'yi aramaya gittiğimde kalkan helikopter... http://video.google.com/videoplay?docid=-5086767008045854815&hl=en Aslında 3 yaşında bi bebenin isteyebileceği her türlü şey vardı haftasonu pistte: Güzel bi oyun alanı, bolca meme, bi sürü uçan-kaçan oyuncak :D F1den biraz da.. http://video.google.com/videoplay?docid=9159120765371220819&hl=en F1 finish http://video.google.com/videoplay?docid=8080179447360884570&hl=en Diğer videolar da googleda, bu videolardan birinin sayfasına gidip sağdaki "more from this user" tabına tıklarsanız, gerisini de görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 biletin hakkını vermişin mr. hand =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 oha itfaiye arabası gördüm dedim ne oluoz 34 plaka fln :) biz de izmit itfaiyesi gönüllüleri olarak F1 deydik ama içerde görevliydik biz istanbul itfaiyesi dışarda görevliymiş - [LOSER] neyse fotolar güzel, yarış da güzeldi ama pit alanında görevli arkadaşlar çok yoruldu ben finiş düzlüğünün ilerisinde araçta görevliydim yattım paso tek sorun çok ses çıkıyor yav bir de kulaklık bitti dediler neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar