prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 para sen bizi bekarlıga veda partisine götür yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ulen ebem ağladı 130 MBlık falan videolar atıyorum google'a :) az biraz daha sabır :P ben bile daha bu akşam görebildim foto ve videoları bilgisayardan... Ayrıca para sübrüzüm var :P bu akşam yetişir mi bilemicem ama :P (bi de video ve resimleri ayrı yapacam google çok yavaş işliyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Selam, Acaba nedir nedir :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 selamlar bende de epey bi foto vardı flashdisk e atmıstım simdi disk calısmıyor :D saka gibi yalan oldu 1 gblık video ve foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ya 34534 tane video upload ediyorum google'a, gece açık bıraktım bilgisayarı halen bitmemiş. ara verdim neyse şimdilik, foto uploadına başliim dedim :DGün 2 - Ekşın devam ediyorBölüm 1 - F1 WarmupBu kez ilk günde kullandığımdan kat kat iyi bi makine buldum, 30 fps 640*480 video falan çekebiliyo böle... neyse bol bol çekim yaptım, tabi bu arada hemen bahanelerimi sayayım. :D 1 hava parçalı ve çok sık bulutluydu, iso ayarını çoğu zaman düzgün tutturamadım, 2 makineyi daha önce hiç kullanmamıştım, presetli ayarları denedim başta bu fotolardaki mavi çimen olayı buradan kaynaklanıyor. Üçüncü günde manuel modda çalıştırmayı biraz daha kavradığım için nispeten daha iyi fotolar var. 1 Neyse bu önbilgiden sora devam ediim, 2. gün tribüne geldiğimde dediğim gibi warmup turları başlamıştı, ben de direkt çekmeye başladım. Bunlar dışında bol bol video da geliyo yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 mr.hand ben beğenmedim pozlarını iyi yakalayamamışsın git bi yarış daha düzenlet gel :p bir de pilotlarla iletişim kursan daha iyi olurdu el fln sallasalardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Selam, "Baendae patıciq uyesiyım, patinachh okuyyourum" tarzı replikler söyletseydin bir de pilotlara, tam olurduk :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 auhauh ya pilotların en fazla 100 metre yakınında olabildim, o da en başta tırla tur attıkları anda oldu :( halen uuraşıyorum bu arada picasa yükledim bakalım işe yararsa güzel olacak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ohoo sen resımlerı vıdeo ları koyana kadar bırdahakı ıstanbul park kosulcak herhalde para bırdahakı bılet dagıtımında Hand ı dısarda tut beceremedı garıbım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 paramecium said: Selam, "Baendae patıciq uyesiyım, patinachh okuyyourum" tarzı replikler söyletseydin bir de pilotlara, tam olurduk :D Saygılar. Emo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 paramecium said: Selam, "Baendae patıciq uyesiyım, patinachh okuyyourum" tarzı replikler söyletseydin bir de pilotlara, tam olurduk :D Saygılar. "This is Hamilton, Bende Paticik okuyorum!" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 dieevil said: ohoo sen resımlerı vıdeo ları koyana kadar bırdahakı ıstanbul park kosulcak herhalde para bırdahakı bılet dagıtımında Hand ı dısarda tut beceremedı garıbım :P ulen delirtme beni. gecikti farkındayım da elimden geleni yapıyorum işte. adslnin uploadıyla bu kadar oluyo. hayvan gibi video+foto var (4.47 GB toplam, tabi hepsini upload etmiyorum seçiyorum) vır vır etmek yerine adam gibi çalışan bi image hosting sitesi söle de bitirebileyim. geyik yapsan da bi tarafım çıktı bunları çekecem diye... imageshack.us çok yavaş picasa denedim o da imageshack gibi paylaşmıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Gün - 2 Bölüm - 2 : Porsche Supercup Qualifying Session Efenim bu araçlar F1 ve GP2 araçlarına göre daha yavaş çekmesi daha kolay oldu. :P qualificationda fazla bi olay olmadı, o yüzden direkt fotolarla başbaşa bırakiim:) 1 Araçların hepsi standart, motorları mühürlü. Yani teknisyenler motor modifiyesi falan yapamıyor ama arada bi yürüyen aksam ayarlamaları yapılıyodu... 2 ve tabii ki tekerlek kilitleyenler :) 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 pfff yazdıkalrım uctu bee oncelıkle saka yapıyorum alınma hemen :P ıkınıcısı bılmıyorum yapıyormusun ama bı ıkı program onerım sana Resımler ıcın Tıkla 800*640 yap boyut ufalır mıs gıbı olur TMPGENC dıe de vıdeo ısleme programı var onu bulmaya calıs 1 gb lık dosyayı 5 mb bıle yaparsın .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 geyik yaptıının farkındayım da sinirim bozuldu yine de. Ayrıca fotoları olabildiğince büyük koymaya çalışıyorum. Hoş photobucketta önceki fotoları koyarken görmemişim 800 600 yapmış yukardakileri. Şimdi daha büyük olacaklar sanırım geliyo bi parti daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Gün 2 - Bölüm - 3 : Ilık : F1 Qualificationpart I [hr] eveet Porsche sıralama turları bitti neyse. Kaza falan olmadı maalesef :P Sıra F1 sıralama turlarına geldi... Önce pit alanından yepyeni SL63 AMG safety car çıktı... 1 Pit alanında koşuşturmalar... 2 Bu arada hava soğuktu, estimi üşüyoduk, ama aynı zamanda güneş de yakıyodu. Hoşaf olduk yani :) 3 2 gündür bayaa bi lastik yapıştı yola. Burada yol tutuş F1 araçları için oldukça iyi olacaktı anlaşılan, ilk günkü gibi bi spin umutlarım kırılmaya başladı bu yüzden. 4 Araçlar da teker teker garajlardan çıkmaya başladılar... 5 Ferrarilerin her geçişinde ya tribünün sol tarafında aşağılardaki Finlandiyalılar coşuyodu (Kimi) ya da etrafa dağılmış Brezilyalılar coşuyordu (Massa)... 6 aracını zorlayanlar vardı tabii :) 7 tribün yine coşuyor :) 8 etraf tarla olduğu için tepemizde dolanıp duran dev böcekler vardı :P 1-2 kere tribünü de çektiler... 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bende bi iki tane foto buldum onları ekleyeyim bari, massa icin damalı bayrak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Gün 2 - Bölüm - 3 : Ilık : F1 Qualification part II [hr] Bu görüntü ne qualification ne de yarış boyunca değişti... 1 yavaş yavaş ilk pit stoplar yapılmaya başlandı... 2 çok yakın olan fotoları bu noktadan çekmiştim işte. Tribünün sağ aşağı tarafı. Önümde tel de yoktu ilk virajı da güzel görüyodu falan... Şimdi de tribünün en üst noktasında en soldayım... aa pardon ya en sol değilmiş burası, ama yukarılarda yine de. Bu arada pit alanında gridin önünde yer almaya oynayanlar girdi :) 3 sonuç olarak Ferrari günü ve pisti domine etti :P 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bölüm 4 - Gün 2 : Sıcak : GP2 Yarışı Daha sonra Grand Prix 2'nin 34 turluk ilk yarışı vardı. Silver 1 bölümünden çıkamayacağımı sanıyordum, ama bi ara tribünün sağında kalan alana dalmayı başardım. Gerçi bu fotolarda yok sanırım, foto çekilecek yer değildi çünkü tellerin arkasından görünüyodu arabalar sadece. Neyse işte yarış başladı... Bu arada hazır iyi zoom yapabilen bi makinam varken, şu c63 AMG'ye bi bakiim dedim :) 1 İlk viraj çekimlerine tekrar başladım. 2 Bu pilotlar F1 pilotlarına göre daha tecrübesiz tabii, biraz daha hareketli geçti ilk viraj. Şekil-2a'da kıç atan aracını çok hızlı refleksle çizgisinde tutmayı başaran pilotu görüyoruz :P Virajda birbirlerini zorlayanlar da çok sayıdaydı... 3 Şu AMG'ye biraz daha bakiim dedim :) 4 Bu da GP2 1. yarışının son fotosu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bölüm 5 - Gün - 3 : Daha Sıcak : F1 günü!part I Pazar günü sabah 7'de uyandıktan sonra bostancıda 9 civarı otobüse bindim ve herhangi bir yarışı kaçırmadan + bol bol hatun fotosu çekecek vaktim olacak şekilde piste vardım :D Osmanlı halen bi yerleri fethetmeye çalışıyordu. 1 Anlatılanların aksine, avrupalılar (Polonya) mehteran takımından pek korkmuşa benzemiyorlardı. Neyse, sonunda ana tribünün arkasındaki stand bölümüne geldim. Cumartesi günü bulamadığım ve patinaj halkı milleti insanlarının istediği üzere hatunları çekecektim güya. Ama malesef pek ele avuca gelen bişey yoktu, olanla idare edin :D 2 Derken Vodan'ın önceki sayfalarda fotosunu koyduğu hatun kişisine rastladım. İşte bu kız güzeldi. 3 Bu da diğer bridgestone kızı 4 daha sonra Cocacola zero standına daldım. 5 Dans falan da bitti, kız mız kalmadı :P yavaş yavaş yarışlar başlıyordu. Ben de tribüne doğru yöneldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Birdgestonelar can yakıyor! Ama Codanın hatun kilo almış sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Evet bende aynı yorumu yaptım msnde Mr_Hand'e. Geçen sene daha güzeldi bu :) Yalnız fotoğraflarda görüldüğü üzere geçen sene parmağında yüzük vardı bu sene single gelmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bölüm 5 - Gün - 3 : Daha da Sıcak : F1 günü! part II En son tribüne giderken bırakmışım, oradan devam edeyim. Tribüne girecem derken sağ tarafıma bir baktım ki... 1 Para bu da senin için eheh :D parameciuma sübrüz 1 2 Para para, söyle bana hangisini seçersin burada :D Bu italyan güzellerini ve araya karışan almanları çekmekten sıkıldıktan (!) sonra (aslında yarışlar başlıyordu) tribüne koştum. Bizim Rus eleman oradaydı. Adı İlya imiş bu arada, ama öyle bi söylüyodu ki anlayamadım bi türlü sonunda yazdırdım ismini bi kağıda :P Burada hatıra olsun diye biletleri değiştirdik :) Neyse GP2'nin 2. ve daha da çekişmeli yarışı başladı. Daha önce dediğim gibi, bu pilotlar daha tecrübesiz F1 pilotlarına göre, bu sebeple daha çekişmeli oluyor yarışları... 3 4 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bölüm 5 - Gün - 3 : Daha Daha Sıcak : F1 günü! part III NOLUYORUZ?! Spiker bi anda "pistte köpek var!!!" dedi; herkes ekranı çekmeye başladı, bu arada 10 sn geçmeden "2 köpek var!" diye düzeltti. Bi 10 sn daha geçmeden o sırada 1. olan Bruno Senna'nın köpeklerden birine çarptığını söyledi. Tabii ekranlarda göstermedi çarpışmayı, kan falan var diye... Senna çok öfkeliydi pite girince küfür edip duruyodu. Aracı da bayağı bi hasar aldı. Köpek zaten paramparça... (direkt düzlükte çarptı sanırım bayaa bi hızlıydı youtubeda videosu var.) 1 Herkes dumur halde ekranlara bakarken sağımdaki topluluktan ıslık ve bağırışlar yükselmeye başladı, noluyoruz diye dönüp baktım ki, nedeni buymuş: 2 Köpek pistten kaçtıktan sonra safety car ile 1-2 tur atıldı... 3 Yarış devam etti ve finito :) 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 mr hand tebrikler :) köpek olayını da merak ettim görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar