CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Sağlık olsun! Yarın da kaçırmada otobusu birde zaten yapmışsındır ama simulasyonlara bugunden bin yarış gunu 2.5 saat sıra oluyor liste zart zurt! Birde özel istek olarak hangi markanın modelleri daha güzeldi dosyası hazırlarsan sevinirim. Yarışlar kadar onları da takip etmek lazım! :P Geçen sene ki yarışta RedBull kızları güzelken! 2 sene önceki yarışta ferrarinin kızları güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Geçen sene Bridgestone standını tek geçerim o mevzuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Hatta bu tespitler fotograflarla desteklenmeli... =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Vodan said: Geçen sene Bridgestone standını tek geçerim o mevzuda :) Abi bridgestone da güzeldi ama çok değişiyorlar her saat başı değişiyorlardı içlerinden sadece 2-3 tanesi güzeldi. Güzeller uzun kalmadı yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bu sefer biraz kız fotosu da gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Biraz gecikmeli geliyo hikayenin devamı, bugün de sağlam bi makina buldum sonunda ve yaklaşık 3 GB foto+video çektim. Bunları toparlamak zaman alacak :)Halen Gün 1 : Bölüm 3 - Veee Ekkşıınnnn!!! :) O merdivenleri tırmandım, gidip yerime baktım, sonra makinalardan birini çıkarıp çekmeye başladım. Kamera modunda bi çekim yapayım dedim ve anında olan olaylar : http://video.google.com/videoplay?docid=3262521496674755547&hl=en 1 Bu arada spin olayından sonra Safety Car dikkatimi çekti. Sesi inanılmaz :) Daha sonra Porsche Supercup alıştırma turları vardı... http://video.google.com/videoplay?docid=-7746086652747696990&hl=en Bu viraj, pilotların, soğuk havanın da etkisiyle, porschelerin yol tutuş sınırlarını aşmalarına neden oluyordu. Bi pilot spin atmıştı, birkaç tanesi virajın dışına çıktı, ama genelde çoğu tekerlek kilitliyordu. http://video.google.com/videoplay?docid=-8554518279092643334&hl=en 2 İlk gün işte böyle geçti, arada bir de tepemizden helikopterler geçiyordu. Bu arada Rus bi elemanla kanka olduk, adı İlisey mi ne :) Bütün F1 yarışlarını yerinde izliyomuş adam. Vay anasını dedim. :P 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Vay bea! Bütün yarışları yerinde izlemek! Aslında güzel iş hem ülke geziyorsun hemde sevdiğin sporu takip ediyorsun! Bayağ varlıklı bir abimiz herhalde :) Spin'i ii yakalamışsın. Yarış kalkışında daha heyecanlı görüntüler yakalabilirsin. Yanılmıyorsan ilk sene 2 araba ust uste çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Demek foto görmek istiyosunuuzzz :p Bunları ben çekmedim yanımdaki ark çekti hatta pit kızlarınıda zoomlayıp zoomlayıp çekti davar. Lütfen şantaj unsuru olarak kullanılmasın. Favorim olan abla. Bunlar da idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bişey diim mi bunun yanından geçemiyodu bugünkü kızlar ya 3-5 bişey çektim de :/ yarından medet umacaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 arkadaşın elleri titremiş bridgestone kızlarını çekerkene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ya da önde ağırlık artışı nedeniyle dengesini kaybetmiş tam çekerken :P. (yeni videoları gugıla atıyorum bu arada ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Zaten 2 tane çekmiş aynı pozu biri daha net. 1. fotoğraftaki erimiş kişininde bizimle alakası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Her mod böyle olmalı işte, hiç yönetimden beklemeden kendisi hediye veriyor kullanıcılarına takdir ettim. Yılın modu seçiyorum parayı patinajıda yılın bölümü seçtim gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Başarılı ablalar, başarılı pozlar! Resimde ki eleman bütün hisleri anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 helal olsun mr hand çok güzel çekmişsin ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 daha neler var dur sen :D bugün acaip şeyler yakaladım eheh. ama önce hddde yer açmam lazım. bi de şimdi de uğraşamıycam, anneler günü vs. muhabbeti bişeyler var. :) videolar da var baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 patinajın ropörtör ü olarak seni önümüzdeki auto show da görevlendiricez haberin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Eli verdin mi kolu alamazsın! Hikayenin devamını heyecanla bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ona grubal olarakmı gitsek ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Olabilir aslında! Pati t-shirt şapkaları :) Paramecium bir el at olaya! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kesinlikle beraber gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 28 Kasım - 07 Aralık 2008 tarihlerindeymiş. Ajandaya not edile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 autoshowa var daha ama gidelim gidelim ehehe süper olur =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Selam, Sizi yakında disco'ya da götürürüm ben :P Autoshow için mutlaka toplu hareket edelim, olmadı tshirt falan bastırırız :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gp2 de pistte köpeğe çarpmış diyorlar Senna. FIA'ya rapor veriliyormuş. Allahtan seyyar satıcı girmemiş bari ! youtube videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar