Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1 için bilet

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Formula yarışına 2 3 saat kala gidebilirsin. Öncesinde başka bir yarışlar oluyor. Bu sırada genelde insanlar dışarıdaki fuar alanlarını geziyor. Orada bir çok etkinlik var zaten markalar standlarında ünlü kişileri vs getiriyor, yarış simülasyonlarıyla vs vakit geçirebilirsin. Yemek olarak aynı bölgede büfeler var döner ayran gibi şeyler yiyebiliyorsun hatırladığım kadarıyla.

Birde markaların dükkanları var. Ferrari, McLaren gibi buralardan da orjinal ürün satın alabiliyorsun. Sana tavsiyem kesinlikle kulak tıpası bul biyerden. Biz geçen sene nereden bulmuş bi insanlar diye baktık durduk neyse cnm idare ederiz dedik ama çekilir çile değil. Yinede silver tribün tam olarak neresi bilmiyorum ama mümkünse start sırasında tıpayı falan boşver o gürültüyü bir yaşa. TV'den duyduğumuz seslerden çok farklı olduğunu göreceksin :)
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında itfaiyeci olarak pit stopta çalıştığımdan biliyorum, kafada kask, altında maske olmasına rağmen kulak tıkacını beynime sokmuştum resmen.

Oluşan sesten dolayı eldivenin elime tam oturmamış kısımları dahil olmak üzere her yerimde bass titreşimi hissettim. Hele yarışta pite gelince araçlar, o 1st gear yazısı dönünce pilota.

abooooowww. :).

Kulak tıkacı zaten gerekli de, bi de insanın kendi titriyor sesten :).
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah para bi pişmanlık mı oldu?

Mr_Hand şimdi çıkıcam demişsin, antrenman turlarına gideceksen biletini bi kontrol et kombine mi yoksa yarış biletimi diye kapıda kalma sonra.. Gerçi sabah 11 den beri olan olmuştur :)

Boş olan yerlere geçebiliyorsun tabi ama tribünden tribüne geçmen mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

öhöm. şimdiiii
ilk günden başlıyoruz :)
Bölüm 1 - Tersliklere Rağmen

Yola çıktığım anda yağmur başladığı için evden çıktıktan sonra tekrar geri dönüp şemsiye de aldım. Başta internet sitesinden öğrendiğim kadarıyla saat 14:00'a kadar olması gereken ve bostancı ido'nun oradan beni alacak otobüse binmek için minibüsle bostancıya gittim.

1

Adım adım sahile gidiyordum.

2

Saçma sapan araçlarla karşılaştım.

(bu saçma değil aslında da neyse) Sonunda sahile gelmiştim ve BMW takımı stand kurmuş burada onu gördüm,

ama fazla vakit harcamak istemedim, çünkü F1 alıştırma turlarına yetişmek istiyordum. Fakat bi otobüsü son anda kaçırdım, peşinden koşsam da yetişemedim.

3

Saat 2de sona erdiği söylenen servislerin sonuncusunu beklemekteydim. Saat 2'ye yaklaştıkça heyecan artıyordu, bi yandan da endişe vardı. İlkini kaçırdım, bunda da da bi terslik çıkarsa hoş olmayacaktı. Moraller bozulmaya başladı.

Saat 2'yi baya bi geçmişti, artık iyice eendişelenmiştim derken son otobüs geldi!

Sosyal ağlarda paylaş

Bölüm 2 - Sonunda Ulaştım, ama...

1

Bel kıran ve sırt kilitleyen iett otobüsü koltuğunda yaklaşık 1 saatlik bi yolculuk sonunda artık bu tabelalar iyice sıklaştı.

ve sonunda...

2

F1 araçları alıştırma turlarına çoktan başlamıştı. Seslerinin çok yüksek olduğunu herkes söylemişti bana şimdiye kadar, ama buradan bile gümbür gümbür duyuluyodu be. Her aracın geçişi içimi gıdıklıyordu.

Otobüsten inip koyun gibi herkesi izleyerek direkt ana tribünün arkasına geldim.

3

Burada Türklere rastlamak pek kolay değilmiş, bunu gördüm. Yani en azından yarıştan 2 gün önce gelince... Gördüğüm hemen herkes yabancıydı. Gavur yapmış abi, veledi bile F1ci :)

Oralarda biraz dolandıktan sonra, Ring turu yapan otobüslerden birine bindim ve tribünüme geçmek istedim. Tabii ki yine bişeyler ters gitmişti, şöför nerede bırakacağından bihaber, info kiosklardakiler de şaşkının önde gideniydi. Silver 1 tribününe nasıl gideceğimi sorduğumda otobüse binmem söylendi, halbuki yürüyerek cart diye gelirmişim, otobüs şöförü de zaten silver 2de bıraktı beni. Aha bu yol da silver2'den 1'e geri dönüşüm.

4

Sonunda tribünüme de geldim. Otoparkta bişeyler dikkatimi çekti :)
Bu arada, terslikler halen sürüyor, tuvalete gittim, ve kemerimi açarken çotank diye tokanın yarısı kırılıp fırladı. :D
Neyse yine de moral bozmak yok...
İnatla devam ettim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...