Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1 için bilet

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

İstanbul Park yarışı için elimde 1 adet bilet var. Detayları aşağıda, isteyen ve gidecek olan kişi bana mesaj atsın lütfen. İlk mesaj atan arkadaş gerçekten gideceğine ikna ederse bileti kendisine vereceğim.

Silver Tribun 1
Blok 122
Sıra 8
Koltuk 5
Fiyat 400 YTL

Bilet satılmayacaktır, hediye edilecektir, yanlış anlaşılma olmasın.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Teklifim 100 ytl+düğününde nikah masasını çalarım ne dersin?

hahah şaka bi yana benimde oyum vodan a yalnız detayı detayına gördügü her şeyi anlatacak :P

Bi de f1 de güvenlik açığı varmış millet 1 biletle 2 3 kişi filan sokuomuş bilginize yani vodan çakallık yapmak yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

tamam şartlarımız belli:

Okay karacan tadında anlatım ( ?'!^'^+%%?!?)

Ara Güler ayarında fotograf

edit: Burcu Esmersoy ile f1 hakkında roportaj araya evliligi ile ilgili 1 2 soru lütfen. Özellikle ne zaman boşanıyormuş

başka ne istiyoruz vodan dan?

eeee kolay olacak demedik
Sosyal ağlarda paylaş

Niye bea abi eğer start/finish duzluğundeysen hem kalkışı manyak görüyorsun hemde çılgın ataklar oluyor çekişmeli bir yarışsa finishte güzel. Gerisinide karşında iki dev ekran var rahat rahat izlersin. O Gold'un tepesine doğru oturursanda arkdaki su pilotların tehlikeli dediği 7 mi 8 mi ne virajını rahat goruyorsun. Padok içinse tepede bir o kenara bir bu kenara koşarak butun yarışı takip edersin. Localarda biletin varsada yıh artık diorum oraya girmedim ama ordada en azında tv vardır+ start /finish düzlüğü.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle herkese teşekkür ederim :)

Bir kaç gündür patiye girmek istemiyodum çünkü siyasete sarınca ardı arkası gelmiyor kendimi frenlemek için siteye hiç girmedim. Konu Dışındaki konuya da bakmayacağım yoksa cevap vermeden duramıyorum ;)

Formula'ya gelirsek, benim Adana'da çalışan bir arkadaşımın İstanbula Formula izlemeye gelmesi gibi fantastik de olsa küçük bir gitme ihtimalim var. Geçen sene de benzer şekilde babasına PO'dan gelen bilet ile gitmiş, start-finish'te podyum karşısından yarışı izlemiş ve çok keyif almıştım. Şimdi benim böyle bir ihtimalim sözkonusuyken para'nın hediye edeceği o bilete talip olup ziyan etmek istemem.

Bu sebeple, bu jestten doğan hakkımı daha önce Formula'yı hiç yerinde izlememiş(opsiyon tabi), bizlere Otokritik.com'da yayınlanacak bol bol fotoğraf sağlayacak (olsa iyi olur), Burcu Esmersoy'a da yan bakmayıp ropörtajdan sonra paketleyip bana yollayacak (olmazsa olmaz) bir arkadaşa devretmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi iyi eğlenceler. Yarış izleyeceksen TV'den izlemek daha iyi evet ama herkesin ömrü hayatında en az bir kez canlı canlı izlemesini tavsiye ederim.

Mr_Hand büyük bir yükün altına girdiğinin farkında mısın? Bir forum dolusu insan senden Kurtköyden yayın bekliyor. Yarış öncesi, yarış sırası, yarış sonrası herşeyi bekliyoruz ona göre.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...