paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Selam, İstanbul Park yarışı için elimde 1 adet bilet var. Detayları aşağıda, isteyen ve gidecek olan kişi bana mesaj atsın lütfen. İlk mesaj atan arkadaş gerçekten gideceğine ikna ederse bileti kendisine vereceğim. Silver Tribun 1 Blok 122 Sıra 8 Koltuk 5 Fiyat 400 YTL Bilet satılmayacaktır, hediye edilecektir, yanlış anlaşılma olmasın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Selam, İlk önceliği Vodan'a versem daha iyi olur diye düşündüm. Malum kendisinin otokritik.com adlı bir çalışması var. Ona daha faydalı olabilir. Eğer istemezse yukarıdaki mesaj olayını uygularım ;) Vodan? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Teklifim 100 ytl+düğününde nikah masasını çalarım ne dersin? hahah şaka bi yana benimde oyum vodan a yalnız detayı detayına gördügü her şeyi anlatacak :P Bi de f1 de güvenlik açığı varmış millet 1 biletle 2 3 kişi filan sokuomuş bilginize yani vodan çakallık yapmak yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 benimde oyum vodana.yalnız bol resim pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 tamam şartlarımız belli: Okay karacan tadında anlatım ( ?'!^'^+%%?!?) Ara Güler ayarında fotograf edit: Burcu Esmersoy ile f1 hakkında roportaj araya evliligi ile ilgili 1 2 soru lütfen. Özellikle ne zaman boşanıyormuş başka ne istiyoruz vodan dan? eeee kolay olacak demedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Selam, Vodan ses vermiyor ama : Neyse daha vakit var :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bol resim güzel anlatım olduğu sürece oyum vodan'a! Aslında salla vodan'ı Para gel abicim şöyle köşede konuşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 paramecium said: Selam, Vodan ses vermiyor ama : Neyse daha vakit var :P Saygılar. pazar sabahı ALES+anneler günü+pztesi ertelenen vizeye çalışılması inşallah programı böle degildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 haha ben sana ferrari gecesi daveti vereyim , raikonenle beraber kokteyl ister misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Selam, Audi yok mu birader :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 DTM ye arkadasım audı taraftarı ısen ne ısın var F1 de allah allah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Selam, Nişanlım kanalıyla bana geldi, ben ne yapayım :D Bak elden çıkarıyorum hemen :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 tüh bileti kaçırmışız ehehe :D o deil de ben de mi evlensem lam bilet falan güzel iş :D (hayatımın hatasına adeta uçurumun kenarından aşağı bakarmışcasına yakın hisstetim kendimi bi an) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ya acikcasi soyle soliyim bu formula denen olay yerinde izlenmezmis. Ben iki defa dustum o hataya bir daha onlarin olsun tv gibisi varmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Niye bea abi eğer start/finish duzluğundeysen hem kalkışı manyak görüyorsun hemde çılgın ataklar oluyor çekişmeli bir yarışsa finishte güzel. Gerisinide karşında iki dev ekran var rahat rahat izlersin. O Gold'un tepesine doğru oturursanda arkdaki su pilotların tehlikeli dediği 7 mi 8 mi ne virajını rahat goruyorsun. Padok içinse tepede bir o kenara bir bu kenara koşarak butun yarışı takip edersin. Localarda biletin varsada yıh artık diorum oraya girmedim ama ordada en azında tv vardır+ start /finish düzlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Öncelikle herkese teşekkür ederim :) Bir kaç gündür patiye girmek istemiyodum çünkü siyasete sarınca ardı arkası gelmiyor kendimi frenlemek için siteye hiç girmedim. Konu Dışındaki konuya da bakmayacağım yoksa cevap vermeden duramıyorum ;) Formula'ya gelirsek, benim Adana'da çalışan bir arkadaşımın İstanbula Formula izlemeye gelmesi gibi fantastik de olsa küçük bir gitme ihtimalim var. Geçen sene de benzer şekilde babasına PO'dan gelen bilet ile gitmiş, start-finish'te podyum karşısından yarışı izlemiş ve çok keyif almıştım. Şimdi benim böyle bir ihtimalim sözkonusuyken para'nın hediye edeceği o bilete talip olup ziyan etmek istemem. Bu sebeple, bu jestten doğan hakkımı daha önce Formula'yı hiç yerinde izlememiş(opsiyon tabi), bizlere Otokritik.com'da yayınlanacak bol bol fotoğraf sağlayacak (olsa iyi olur), Burcu Esmersoy'a da yan bakmayıp ropörtajdan sonra paketleyip bana yollayacak (olmazsa olmaz) bir arkadaşa devretmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Selam, İsteyen kişi 1 adım öne çıksın, bugün kargo ile göndereyim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sonradan aklıma gelen bulusma olayı pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Selam, Ha? Ne? Hmm?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 :D bana yakınsın sanırım kargoya gerek yok alım demıstım de sonradan aklıma gelen pazar gunu bı bulusmam var o yuzden edıtledım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 para pm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Selam, Mr_Hand tepe tepe kullan :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bi daha ki sene bole birsey olursa şimdiden ben talibim (:D gucenmece alınmaca yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Şimdiden çooooooook teşekkürler. Foto makinem yok, ama bulmaya çalışıciim, daha dorusu ortalama standart bi digital foto makinesi var arkadaşta o kesin de, daha gelişmiş bişeyler arayacaz :D Beleş yok ööle (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Hadi iyi eğlenceler. Yarış izleyeceksen TV'den izlemek daha iyi evet ama herkesin ömrü hayatında en az bir kez canlı canlı izlemesini tavsiye ederim. Mr_Hand büyük bir yükün altına girdiğinin farkında mısın? Bir forum dolusu insan senden Kurtköyden yayın bekliyor. Yarış öncesi, yarış sırası, yarış sonrası herşeyi bekliyoruz ona göre.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar