s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 age of shadow da patch yapınca hangi dosyalar yamalanıyor bilen var mı acaba yardımcı olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bu konu hakkında kimse bi bilgiye sahip değil mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bir çok dosyalar bir sürü var isim olarak ezberimde yok[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 zor bıraz zaten ezberde olmasa dene gor sen en ıyıs,ı[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 arkadaslar olay şu ki ben Xp kullanıyorum ne zaman patch yapmaya kalksam bi hata oluşuyor ve windows hata oluşuyor ve 60 sn içinde kapanıyor ve hiç bir şekilde iptal edemiyorum onun için patch 18 in dosyalarını cd ye cekmeye çalışıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Worm Blast Virüsü ilgili topik düzelmesi için patch Donanım Bölümü - İlgili Topik Linki oradaki alakalı dosyayı indir çalıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 www.icq.tedavisi.com a gir orda xp tedavi dosyasin var adi mblast midir nedir onun xp nin dilinde indir ve kur emin ol ki hallolucaktir. bunun nedeni uo deil windows internete girince sahte oldugunu internette ispikliyor ve kapatiyor. (benim bildiim nedeni bu)[signature][hline]ScHaKeR Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq: 47-65-69-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 zaten patch lerken orada tek tek yazmıyomu hangı dosyayı patch ledıgını ?[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar