Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garbage a yazılan şeyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet yerinin burası olmadığını söyleyenler olacaktır ama buna artık gerçekten sinir olmaya başladım

Şimdi aranızda ateistler olabilir eyvallah ama hiçbirzaman bu size müslümanların diniyle peygamberiyle veya herhangi bir eylemiyle dalga geçme hakkı vermez

ayrıca özgürüz biz laikiz aman din şöle din böle diye övünüyosunuz ya sizin bu vasfınıza tüküreyim ben kardeşim sen allaha inanmazsın peygambere inanmazsın eyw bunlara denilecek sözümüz yok herkesin inancı kendine ama bu kesinlikle inananlara saldırabileceğiniz peygamberleriyle dalga geçebileceğiniz anlamına gelmez

bu konuda lütfen daha dikkatli olun arkadaşlar sizden rica ediyorum...

Not: Ben ne ak parti sempatizanıyım nede r.t.e seven bi insanım..
Mesaj tarihi:
Birinin bir mesajından rahatsız olduysan öm atarsın onlarla paylaşırsın, sebebinin ve rahatsızlığını dile getirirsin. İnsansa zaten anlar susar, yada rahatsız edici olmaması gerektiğini düşünüyorsa devam eder. İnsan değilse zaten anlamaz ve devam eder. Devam ederse ve hala rahatsızsa şikayet edersn, olay incelenir eğer gerçekten de hatalıysa ceza alır.

Ayrıca garbage2da her söylenen ciddiye alınmaz. Garbage'da herkes hergün birbirine top falan diyo yani o zxaman adam kalmaz patide herkes banlanır.

Ve lütfen garbagedaki olaylar buraya gelmesin. :)
Mesaj tarihi:
ya her dalga geçene öm atmaya kalkarsam ne ben yetişirim buna nede zamanım yeter bölüm yetkililerin buna el atması gerekli

ayrıca konuyu buraya açtım çünkü garbage da kimse kaale almicaktı..
Mesaj tarihi:
güzel kardeşim bunun ciddiyetle alakası yok

şaka yapılacak şeyler vardır yapılmayacak şeyler vardır insanın bazı değerleri vardır ve bu değerlere söylenecek en ufak bi söz bile insanı rahatsız eder kaldıki forum kuralları gereği insanların dini dili ırkı ve milletiyle dalga geçilemez...
Mesaj tarihi:
heracles1986 said:

şaka yapılacak şeyler vardır yapılmayacak şeyler vardır insanın bazı değerleri vardır ve bu değerlere söylenecek en ufak bi söz bile insanı rahatsız eder kaldıki forum kuralları gereği insanların dini dili ırkı ve milletiyle dalga geçilemez...

Mesela o konuda da söylemiştim, bence de dalga geçme noktasına varması yanlış sonuçta ama benim için de evrim önemli bir değer çünkü mutlak gerçeğin bilimin yadsınamaz kanıtları olduğuna inanırım. Şimdi evrim teorisine "köhne" denmesi normal de bizim yaptığımız mı ayıp? Bizimki ayıptı ayıp ettik kabul ederim de o da ayıp sonuçta.

Sen yapmamış olabilirsin ama ben malesef bu forumda öyle laflarla da karşılaştım zamanında.

Ayrıca madem uğraşamıyorsun direk konuyu şikayet et. Ki zaten konu sonradan garbage'a alındı bu da içeriğinin anlamsız olduğunu gereğinin yapılmış olduğunu ve tekrarlanırsa muhtemelen sorumluların cezalandırılacağını gösterir.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
heracles1986 said:

Mesela o konuda da söylemiştim, bence de dalga geçme noktasına varması yanlış sonuçta ama benim için de evrim önemli bir değer çünkü mutlak gerçeğin bilimin yadsınamaz kanıtları olduğuna inanırım. Şimdi evrim teorisine "köhne" denmesi normal de bizim yaptığımız mı ayıp? Bizimki ayıptı ayıp ettik kabul ederim de o da ayıp sonuçta.

Sen yapmamış olabilirsin ama ben malesef bu forumda öyle laflarla da karşılaştım zamanında.

Ayrıca madem uğraşamıyorsun direk konuyu şikayet et. Ki zaten konu sonradan garbage'a alındı bu da içeriğinin anlamsız olduğunu gereğinin yapılmış olduğunu ve tekrarlanırsa muhtemelen sorumluların cezalandırılacağını gösterir.

çok doğru haklısın ben bilimin söylediklerini herzaman ışığım olarak görmüşümdür ki doğrusuda budur

ama yapılan durumda gerçekten sinir bozucu
Mesaj tarihi:
Bi de ben pek dalga geçmedim o konuda bunu da belirtmek isterim. Sadece kutlu doğum haftası olayının yanlış işlerle yapıldığını belirttim ülkemizde.

Kaldı ki konunun delanın doğumgünü hedesi olduğunu da anlayamamış bulundum :)
Mesaj tarihi:
byzasz said:
bu kadar basit dimi, çok mu zor bu kadar braiz rahatsızlık yaratcak bir konuda aczık duyarlı olmak. denesen çok kolay :)

gerçekten duyarlı olunacak konular vardır ama işte duyarlı olunmicak konular da vardır tartışdığımız direk insani bi değer yani din dir

oturup adam gibi tartışmaya her zaman varım her türlü de yaparım

ama sen geç dalganı hahha hihihi sonra duyarlı ol

yok öle bi dünya kusura bakma
Mesaj tarihi:
heracles1986 said:
byzasz said:
bu kadar basit dimi, çok mu zor bu kadar braiz rahatsızlık yaratcak bir konuda aczık duyarlı olmak. denesen çok kolay :)

gerçekten duyarlı olunacak konular vardır ama işte duyarlı olunmicak konular da vardır tartışdığımız direk insani bi değer yani din dir

yok abi sen beni ynlış anladın, ben baştan sona sana katılıyorum
Mesaj tarihi:
byzasz said:
heracles1986 said:
byzasz said:

yok abi sen beni ynlış anladın, ben baştan sona sana katılıyorum

zaten ben seni suçlamadım sölediklerin gayet açıklayıcı tşkler
Mesaj tarihi:
garbage adı üstünde pis bir yer, özelliği bu, çöp çünkü. diğer bölümlerdeki hassasiyetleri orada da beklerseniz yanılırsınız. dolayısıyla önerim odur ki çöpü at your own risk ziyaret ediniz.
ehe zamanında (adminkene) ben de kıl oluyordum ama bu gözle bakmaya başladığımdan beri (bi de yetkilerimden arındığımdan beri :P) ben de eğleniyorum garbıcda. üstelik artık modları bile var, gayet de iyi iş çıkarıyorlar bence.

diğer yandan, yapılan terbiyesizliği şikayet ederken sağa sola tükürmek de pek hoş olmuyor, o da gözüme çarptı, belirteyim istedim.

dine sataşma konusuna gelince, birkaç ay önce çıldırıp kendi kendime uzaklaştırma verme sebebimdir, o konu bitmez. aşırı uçlar arasında tansiyon olmaması maddenin doğasına aykırı sanırım... kısssmeth.

ha bi de, bu konunun yeri paticik.com olmalı modlarcım.
Mesaj tarihi:
Ben de dindarımdır, elimden geldiğince gereklerini yerine getirmeye çalışırım, ama şurada söylenen iki lafla dininiz elden gidecek sarsılacak lekenecekse inanmayın öyle dine daha iyi.

Gül geç bence, ya da gülmeden geç, buraya böyle fanatikler gibi topikler açmanın alemi yok.
Mesaj tarihi:
Alıntı:
heracles1986

Alıntı:
Cons

Alıntı:
heracles1986
Forumdaki Yazıya Hitaben: [forum.paticik.com]

değerli yetkili

Kutlu Dogumgunune Cok Az Kaldi...

bu topiği silmenizi rica ediyorum forum kuralları gereği insanların dini dili ırkı ve milletiyle alay edilemez..bunu benden daha iyi bildiğinizi düşünmekteyim

saygılarımla arz ederim

değerli üye

o topikte kimse kimseye hakaret etmiyor.

saygılar

şüphesiz ki, biz onu ottan boktan yarattık. onun doğumgünü kutlamayanlar ki maymundan, hatta seamonkeys den aşağıdır.

Kuran-ı Kerimin bir çok yerinde şüphesiz ki biz insanı en güzel bir şekilde yarattık (doğrusu budur ayetle açıkça dalga geçilmektedir)

Kutlu doğum buys you in russia.

+ elhamdurullah.

inananlar +1 yapsın

orcHun bir ve tektir, dela onun kulu ve elçisidir

Şüphezik ki allah birdir ve tekdir Muhammetse onun kulu ve elçisidir lafıyla dalga geçilmiş

işin daha acıklı tarafıysa bu lafların bi çoğu sizden ve bi kaç bölüm yetkilisinden yazılması örnek olmanız gerekirken

sanırım yukarıdaki örnekler bahsi geçen konuyla ilgili size yeterince inandırıcı gelmiştir lütfen konuyu kitleyiniz..

orda bir hakaret yok.

şikayet ettim sonuç bu..
Mesaj tarihi:
said:
Kuran-ı Kerimin bir çok yerinde şüphesiz ki biz insanı en güzel bir şekilde yarattık (doğrusu budur ayetle açıkça dalga geçilmektedir)

said:

Şüphezik ki allah birdir ve tekdir Muhammetse onun kulu ve elçisidir lafıyla dalga geçilmiş

valla idam sebebi bunlar. şüphesiz ki lafınıda sahiplenmişler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...