Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bu afişte aşağıaki ufak resimlerden en sağdaki çok güldürüyo beni ya :D
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 anacım gece yüzünü yarmış olsan anlıycam da çiziğin neden izi kalsın ayol? aaaa... annaneciğim derdi, aklıma geldi. kedi poposunu görmüş, ne büyük yara demiş.
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 off topici görür görmez aha Scarface dedim ama yazılmış :(
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sey gibi, filmlerde oluyo ya guzel yuzlu cocuklar aman yuze zarar gelmesin diye kasiyolar, kavga ederken filan ilk laflari surata dokunma olur gibi, oyle.
matama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 quila cim bicak izli adamim ben guzelim :) istanbul cocugu degilim, hayalinde gormeyecegin yerlede okudum yasadim gec yani :)
matama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ses kesildi tabi neyse yuzumde cizik izi olmasini istemiyorum, bunun guzel yuz vs ile alakasi yok, sonucta is hayatinda iyi birsey degil. neyse geciyor gibi gozukuyor kirmizilik gecince pek gorunmez oldu.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 evet, bicak izin oldugunu ogrenince korktum. lanet olsun adamim, kac!
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 matama said: quila cim bicak izli adamim ben guzelim :) istanbul cocugu degilim, hayalinde gormeyecegin yerlede okudum yasadim gec yani :) bıçak izliyim ben diye hava atmak nedir ya huahuauha ayrıca Türkiye'nin suç oranı en fazla olan ili istanbul. Ve entel adamlar dahi bıçak, metal jop falan taşıyor artık burda normal birşey oldu. "istanbul çocuğu değilim" pek etkili değil dolayısıyla..
matama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 neyse siliyorum ki uzamasin, aquila ve fake i ozel mesajdan goruselim.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 matama said: Merhaba sabah uyandim yuzumde 4-5 cm buyuklugunde bir cizik var, bir sekilde yuzumu cizmisim uyurken , derin birsey degil, ama iz kalsinda istemem. Bir onerisi olan varmi Yastık izi, geçer.
Öne çıkan mesajlar