Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 owshit said: Evet , ötekiler paticiğede sızmışlar eskiden rahattınız, tek düşünce tek kalıp yaşaıyp gidiyordunuz.Özgür düşünce ortamı rahatsız ediyor anlaşılan , yani sözde okumuş kesimde böyleyse vah halimize 2003 ten beri üyeyim. Evet eskiden çok rahattık bizbizeydik "doğru" fikirlerimiz vardı yine tartışırdık ama bu tartışmalardan çok şey öğrenirdik belki daha doğru fikirlerimiz olurdu. Oturup da rejim tartışması,atatürk şöyleydi böyleydi tartışması,devrimler şöyle olmadı böyle olmadı tartışması,din iman tartışması yapmazdık. Eğer karşıt fikir dedikleriniz bunlarsa fikirlerinizi de alın gidin.
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 2004den beri burdayım , kendi gibi düşünmiyenleri kabul edemeyerek demokrasiden nasibini alamamışsınız.bU konular tartışılacakki çözüm bulunsun 80 yıldır yastık altı ediyorsunuz Türkiyenin hali ortada
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Evet arkadaş demokrasiden nasibimizi alamadık.Bu millete demokrasi haram zaten ben bunu anladım.Sizin gibi çağdışı kafaya sahip olan o kadar çok cahil var ki 80 yıl önce adam gelmiş çağdaşlığı yakalayalım,eski günlerimize dönelim gericilerden kurtulalım diye hayatını ortaya koymuş birşeyler de başarmış sizin gibiler çıkıp 2000 li yıllarda bunları utanmadan sorguluyor gidin 100 yıl geride yaşayın şeriatı da getirin Amerikanın da sömürgesi olun yetti be.
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Modernliğide kendi egonun maskarası yapmışsın senin gibi düşünmüyen ilkel düşünen modern öyle mi ? Şu an kimin modern olduğu ortada
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 internet ucuzluyunca ayaktakimi nete akin etti televuzyon haram iken cuppeli ahmet hocamsi tipler internetin ne oldugunu tam cozemediginden henuz haramdir diyemediler peygamberin internetle ilgili bir hadisi bulur gunah ilan ederler yakinda yanniz biri bana soylesin spam mesaj caizmidir degilmidir? diyanetten onlayn fetva servisi talep ediyoruz
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Demokrasiden anladiklari kendi din safsatalarini bagira cagira ortaliga sunmak ise ben buna Yobazokrasi diyorum..Cunku demokraside baski yoktur ama Yobazokrasi de bir ilkokul cocugu cirkefligi ile o dilin pabuc oldugunu herkese gosterircesine sayfalarca nidalarla not yazmaktan bikmayanlari kapsar bu ideoloji ve hatta hatta derler ki Ata'mizi savunmaya kalktigimizda sizler kaliptiniz vidi vidi diye utuleme orgutlulugude mevcuttur..Ama inanin aslinda bu yobazokrasi minionlari neyi ne savundugunu bilmezler..Bir gun Polat abilerine ozenirler..Bir gun bir Yobazokrasi kanalindaki Wisemanlar kesilirler..Ama iste en acisi bu minionlar cobansiz birsey yapamadiklari icin o kalip dedikleri sahsiyet bu cobanlari temizlediklerinde o cobanin kafasinin altinda ezilir giderler ama uzucu degil cunku ne diyorduk ve hatta yobazokrasi bunu sloganda eder.. ''Cehennemde ates yoktur herkes kendi atesini getirir'' Bu Kutsal kitaptan alintidir ama bunu bile kullanmaktan hic cekinmezler neden cunku Yobazokrasiyi besleyecek ve guclendirecek herseyi kullanmaktan kacinmazlar ne diyeyim Haleluya Yobazokrasi minionlari!
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bu adamin kacinci account u ve kac defadir uyariyoruz hala said: 11. İmzalar için genel kurallar aynen geçerli olup hiçbir şekilde imzalarda siyasi ve dini içerik bulunamaz. Yasa dışı hiçbir içeriğe, reklama ve her türlü propaganda unsuruna yer verilemez ve göz yorucu şekilde yazılmaması tavsiye edilir. dinlemiyor
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bildigin dusuk IQ hareketidir bu cahil fikirleri modern maske altinda yedirmeye calismak, maskeleride demokrasi yada ozgurluk. Oksijeni iclerinde ne hale getiriyorlarsa ortaya azotlu tipler cikiyor. EDIT: Unutmayin, burda elite takilan adamlardan biri bir kac ay once Sabanci muzesinin tuvaletinde ayak yikayan kadinin demokratik hakki oldugunu ileri suruyordu, budur onlarin demokrasisi, yobazokrasi guzel tanim.
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bazılarını gectımde hayatında camııye gıtmemıs namaz kılmamıs kısıler bıle atıp tutuyor ve ısın kotusu bı haltdan anlamadıgı ıcın konuyu baska yerlere cekıncede kendıne taraf edınıyor hangı camııde resım vs gorulmusku yada Hz.Muhammedın resımlerı neden yoktur ? Danımarkada karıkatur krızlerı cıkmıstır ? olekı bızım camıının ımamıda gıydıgınız tısort de v.s de yazı olmamasına dıkkat edın der . Hadı soruyorum ey camııye gıtmemıs namaz kılmamıs cok bılmıs dahi kısılıkler neden soylemıstır bunu ? D.p : yazının tamamı kendınden bı haber atıp tutanlara yazılmıstır. Ne Atatürk ne RTE ıle ılgılıdır.
Öne çıkan mesajlar